10 asioita yksin kotona lauantai-iltana - Naiset vinkkejä

Koskaan löytää itsesi puuttuu Lauantai-iltana tekemättä mitään kotona? Kun mitään kompromisseja sen lauantai-iltana ja haluavat hyödyntämään tällä kertaa valitsemaan nämä 10 vaihtoehdoista asioita yksin vaihtelevat harrastukset ja hyödyllisiä toimintoja elämääsi.

1 - katsella elokuvaa tai sarjaan

Elokuvien katseluun voit tarjota ihana yö viihdyttää muutaman tunnin, puhumattakaan seurannan popcorn, mikä tekee illalla vieläkin nautittavaa. Voit myös katsella eri luvuissa sarjan kaltainen.

Joka tapauksessa, jos heittää sohvalla tai sängyssä ja nauttia hyvän elokuvan hyvässä seurassa pikku ämpäri popcornia suosikki maku.

2 - Cook sinua varten

Hyödynnä tätä aikaa yksin kokata vain sinulle. Voit tehdä suosikki lautasen tai kokeilla uutta reseptiä. Voit myös luoda uutta keittiössä.

Laita mielikuvituksesi töihin ja pitää hauskaa. Ja mikä parasta on, että lopussa (todennäköisesti) on jotain herkullista sivumaku. Entä tehdä potin Brigadier?

3 - Lue jotain mielenkiintoista

Etsiä jotain lukea, se voi olla kirjan, lehden tai artikkelin Internetissä. Tärkeää on lukea jotain, joka kiinnostaa sinua, ja että on myös miellyttävää luettavaa häiritse sinua tämän lauantai-iltana. Se voi myös olla käsittelyssä liittyvän uransa, mutta varo liioittele lukemat työhön liittyvien ja älä unohda, että tämä on aika lepoa ja virkistystä.

4 - Huolehdi kauneuden

Koko yö on tarpeeksi aikaa voit huolehtia oman kauneuden. Tehdä, että kuorinta, joka odottaa päiviä tai jopa ottaa aikaa tehdä hyvä kosteuttava hiukset. Pidä huolta itsestäsi ja tuntuu hyvältä, ja lopuksi yön vieläkin kauniimpi.

5 - Etsi uusia elokuvia ja musiikkia verkossa

Tämä on loistava tilaisuus viettää aikaa tutkien musiikkia, sarjoja ja elokuvia internetissä. Etsiä näitä tiedostoja ja ladata ne kestää kauan, niin tämä on ihanteellinen aika päivittää luetteloita mp3 ja videoita.

6 - Päivitä sosiaaliset verkostot

Toinen asia, joka viettää paljon aikaa ja ihmiset usein unohtavat tehdä, on päivittää sosiaalisia verkostoja. Voit hyödyntää tätä vapaa-aikaa poistaa yhteystietoja, lisätä tai poistaa kuvia ja järjestää albumien lisätä tai päivittää henkilökohtaisia ​​tietoja ja myös tarkistaa miten yksityisyys ja suojausasetukset sosiaalisiin verkkoihin.

7 - Musiikin kuuntelu

Valitse hyvin rentouttava albumin ja jättää sinut humoristinen viettää iltaa. Musiikin kuuntelu on vielä kiinnostavampi, koska voit yhdistää tätä toimintaa muiden kanssa, miten päivittää sosiaaliset verkostot kuunnellen suosikkialbumissasi.

Joten, sinulla on kuuma yö ja viettää aikaa mielenkiintoinen ja mikään tylsä ​​tapa.

8 - Katso videoita internetissä

Etsi videoita internetissä voi olla hyvin kuuma toimintaa tehdä, kun olet kotona yksin. Ne voivat olla videoita söpöjä eläimiä, hauskoja videoita tai kiinnostavista asioista. Mikään etsiä videoita kärsimyksen, koska se voi jättää hieman alaspäin ja että ei ole mitä haluat lauantaina yksin kotona.

9 - Kokeile näyttää ja oppia tekniikoita

Käytä tätä tilaisuutta kokeilla uusia näyttää meikkiä, kokeile erilaisia ​​yhdistelmiä vaatteita ja olla tuomassa eteen peilin tai ottaa kuvia itsestään. Katso meikki ja muoti videoita internetissä ja yrittää oppia eri tapoja tuottaa. Tämä on erittäin otollinen aika työskennellä heidän itsetuntoaan ja löytää uusia tapoja muuttaa ulkoasua.

10 - Järjestä juttuja

Mikään ei vie sekä aikaa järjestää esineitä. Voit järjestää huoneen, vaatteet, kirjat, meikit yms - melkein mitä tahansa haluat. Vain olla varovainen, ettei aloittaa vallankumous kotona, mutta yöllä juuri ennen olet mitä heti alkuun ja kaikki on sekaisin.

Nyt vain käytännössä ehdotuksia ja käyttää mielikuvitusta luoda ihana yötä vielä yksin, kun kaikki, kyllä ​​voit pitää hauskaa ja viettää laatuaikaa vain yritys itse.