Kuva: Lehdistötiedote / Netflix

Kuva: Lehdistötiedote / Netflix

Elämä jäljittelee taidetta? Tai taide jäljitellä elämää? Keskellä näitä kysymyksiä, yksi asia on varma: fiktio merkit ovat usein suuria lähteitä inspiraation elämässä tavallisten ihmisten kuten sinä ja minä.

Lisäksi elokuvia ja kirjoja, tv-sarja ovat myös hyviä telineitä uskomattoman hahmoja ja joilla on paljon opetettavaa. Kiitos kehityksen periaatteiden mukaisesti jaksot useita vuodenaikoina, sarja voi rakentaa tässä merkittävistä ja hyvin kehittää luonnetta, jotka ovat osa kerronnan.

Tässä maailmankaikkeudessa, on tärkeää korostaa tuotantoja, jotka keskittyvät naishahmoja ja kuvata kaikkine monimutkaisuutta, profiilit ja näkökulmia. Onhan tv on keino vastaa kulttuuritausta suuri osa väestöstä ja sarja voi olla välineitä valtuuttamisesta naisia ​​purku standardeja ja keskustelua avainkysymyksistä yhteiskunnalle.

Se voi tuntua vain yksityiskohta, vaan on naispuolinen päähenkilö ei ole tavanomaista. Naiset, jotka pakenevat stereotypioita, jotka esittelyyn omia halujaan ja tavoitteet, joita ei kuvata pelkästään tukena tai lisälaitteen kertoa tarinan miesten - kaikki tämä on tärkeää ja nähdä se on pieni näyttö voi olla askel kohti muutosta .

Seuraavaksi valitaan 15-sarja, joka on hämmästyttävän naishahmoja keskeinen juoni kantoja. Ovat tuotannot eri lajityyppien, jotka ovat edelleen aktiivinen velvollisuus tai on suljettu, ja jotka tuovat yhteen innostava naisia, jotka voivat opettaa meille paljon asioita. Tarkista!

Lue myös: 15 positiivinen mantroja siitä kuuluisasta kehon ja itsetunto

1. Gilmore Girls

Kuva: toisto / Giphy

Kuva: toisto / Giphy

Pääosissa kaksi naista, Gilmore Girls kertoo Lorelai Gilmore (Lauren Graham) ja tytär Rory (Alexis Bledel). Juoni on läheinen suhde kahden ja yhtäläinen, komediaa ja draamaa tasapainotus ja kehittää hyvin persoonallisuuksia. Lorelai on nuori äiti, joka loi itselleen tytär ja Rory on erittäin ahkera tyttö ja keskittyi tavoitteet. Molemmat ovat itsenäisiä naisia, täynnä unelmia ja inspiroivia, kukin omalla tavallaan.

Sen lisäksi, että päähenkilöt, osoittavat myös korostaa ystävällisiä suhteita kahden Gilmore muiden uskomattomia naisia ​​ja hyvin rakennettu: Sookie (Melissa McCarthy), Lane (Keiko Agena) ja Pariisi (Liza Weil), edelleen mukana ylä-ja alamäkiä Emily Gilmore (Kelly Bishop), Lorelain äiti.

Gilmore Girls oli ilmassa vuosien 2000 ja 2007, yhteensä seitsemän vuodenaikaa. Sarjaa esitettiin Brasiliassa SBT, jonka otsikko on "kuin äiti, kuten tytär".

2. Parks and Recreation

Kuva: toisto / Giphy

Kuva: toisto / Giphy

Seitsemän vuodenaikaa, välissä näkyy 2009 ja 2015, Parks and Recreation esitellään yleisölle ihana Leslie Knope (Amy Poehler). Tarina seuraa Leslie, työntekijä Department of Parks and Recreation kaupungin Pawnee.

Vuosien jaksot, komedia rakentaa vahva päähenkilö, täynnä taitoja, jotka varaosia ei vaivaa tehdä kaupungista paremmin ja saavuttamaan päämääränsä, jossa erittäin tärkeänä urasi. Vuonna henkilökohtaiseen piiriin, Leslie osoittaa myös hämmästyttävä nainen: se on poikkeuksellinen ystävällinen, avulias, harjoittaa ja omistettu.

Lue myös: 12 voimme oppia videoita hämmästyttävää naisia

3. Orphan Black

Kuva: toisto / Giphy

Kuva: toisto / Giphy

Kanadan Orphan Musta paitsi tuo uskomaton näyttelijä, mutta useat - ja kaikki samat kasvot. Sarjassa tulee salaperäinen kokeilu, joka synnytti klooneja ja alkaa, kun Saara huomaa, että hän on yksi näistä klooneista törmätä naisen identtinen itse.

Sieltä juoni kehittyy jatkuvaa läsnäoloa Sarah, Cosima, Alison ja Helena vaaratilanteita ja vaativat suurin osa (monet!) Jokaisen taitoja. Merkit myös rakentaa vahva tukiverkko ja ovat allekirjoittaneet horjumaton kumppanuutta.

Living kaikki klooni merkkejä, sarjassa on näyttelijä Tatiana Maslany, joka tekee loistavaa työtä luonnehdinnasta, muuttuvat maneereja, hiukset ja aksentteja. Orphan Black debytoi vuonna 2013 ja koskee neljännen kauden.

4. Oranssi on uusi musta

Kuva: toisto / Giphy

Kuva: toisto / Giphy

Kolme vuodenaikaa näytetään mennessä alkuperäinen sarja Netflix seuraa elämää useiden merkkien naisvankilassa Yhdysvalloissa saapumisesta Piper (Taylor Schilling).

Orange The New Black tutkii elämäntarinan jokaisen merkin perusteellisesti, esitellä yleisölle suuren rakennuksen persoonallisuuksia. Naiset ovat tähdet juoni, että esityslista kiistanalaisia ​​kysymyksiä ja herättää tärkeitä keskusteluja, etenkin tilannetta naisten vankiloissa.

Lue myös: 10 tapaa kiittää että ystävä, joka on sinun puolellasi lapsuudesta

5. My Mad Fat Diary

Kuva: toisto / Giphy

Kuva: toisto / Giphy

Jo viimeistelty, My Mad Fat Diary on brittiläinen sarja että esillä kolme kautta, joka esitettiin vuodesta 2013 vuoteen 2015. Sarja seuraa Rae Earl (Sharon Rooney), teini-ikäinen, joka on juuri ilmestynyt ajan sairaalahoidon psykiatrisessa sairaalassa ja käynnistää uudelleen elämänsä.

Sarjassa kysyy standardit kauneuden ja näyttää merkittävä vaikutus kuin kaikki asetetut säännöt ulkonäkö voi puuttua elämän ja ihmisten terveyttä. Rae julkisesti jaettu jokaisen ajatuksia, pelkoja, toiveita ja epävarmuudet kautta päiväkirjan. My Mad Fat Diary tutkii vahvuuksia ja heikkouksia Rae, jonka avulla on helppo tunnistaa ja inspiroidu sitä.

6. Parenthood

15 TV-sarja uskomattomia naisten päähenkilöt

"Haluan vain sinun tietävän, kuinka paljon tukea." Kuva: Toisto / Giphy

Näyttöön vuosien 2010 ja 2015, vanhemmuus päättyi kuudetta kausi. Se on perheen draama keskittynyt Braverman perhe, kertoo jokaisen jakson arkea jokainen äiti, isä, isovanhemmat, lapset ja lapsenlapset.

Niistä Braverman, ovat hämmästyttäviä naisia: Camille (Bonnie Bedelia), Sarah (Lauren Graham), Julia (Erika Christensen), Kristina (Monica Potter), Amber (Mae Whitman), Jasmine (Joy Bryant) ja Haddie (Sarah Ramos). He ovat tavallisia naisia, jotka elävät tavallista elämää - mutta kuitenkin satunnaisia. On helppo samaistua eri tilanteissa ja voit inspiroida useita esimerkkejä ovat vahvat.

7. Uutishuone

15 TV-sarja uskomattomia naisten päähenkilöt

"En tunne sääliä kaikille ... Haluan tosiasiat!" Kuva: Toisto / Giphy

Uutistoimituksessa kertoo tarina kirjoittamiseksi tv-uutisten jälkeen suurta muutosta toimituksellista linjaa, kun joukkue päättää sitoutua totuus ja jättää valitsematta sisältö perustuu yksinomaan yleisöä.

Vastuullisten tähän muutokseen on yksi suurista naisten sarjan, MacKenzie McHale (Emily Mortimer), pätevä tuottaja ja juoksee hänen tiiminsä viisaasti ja taitoa. Sitä seurasivat Maggie (Alison Pill) ja Sloan (Olivia Munn), kaksi loistava toimittajaa, jotka hyväksyvät uuden ehdotuksen.

Luoma trendikäs Aaron Sorkin, sarja on sukeltaa maailmaan televisio journalismin ja käyttää tosiasioita lähihistorian (erityisesti amerikkalainen) rakentamaan kerronnan. Se on hyvä valinta niille, jotka etsivät inspiraatiota työelämässä riippumatta toiminta-alueella.

8. Sense8

Kuva: toisto / Giphy

Kuva: toisto / Giphy

Sense8 on alkuperäinen sarja Netflix joka kertoo monimutkainen tarina kahdeksan ihmistä yhdistetty, he voivat jakaa tunteita ja tuntemuksia, vaikka ne ovat eri paikoissa maapallolla. Niistä päähenkilöt neljä naista: Sun (Doona Bae), Nomi (Jamie Clayton), Kala (Tina Desai) ja Riley (Tuppence Middleton).

Kohokohta on Sun, korealainen, joka toimii perheyrityksen ja on mestari taistelulajien; ja Nomi, rajat Yhdysvalloissa, ja aktivisti korkea atk-taitoja. Nämä kaksi kohtaavat erilaisia ​​ongelmia, syy pohdintaa ja ovat inspiraatioita voimaa ja sitkeyttä. Ulos kahdeksan parhaan, erottuu myös Amanita (Freema Agyeman), tyttöystävä ja tärkein Nomi tukea.

9. Unbreakable Kimmy Schmidt

Kuva: toisto / Giphy

Kuva: toisto / Giphy

Myös tuotannon Netflix, Unbreakable Kimmy Schmidt keskittyy historian Kimmy (Ellie Kemper) jälkeen hän ja muut naiset onnistuvat pakenemaan kultti, joka pelastaa loukkuun maanalaiseen suojaan. Vapaa, Kimmy keskittyy aloittaa elämänsä, nyt New Yorkissa.

Joka luo Tina Fey, sarja on terävä älyn ja tuo esiin useita kysymyksiä, kuten feminismi. Myös, Kimmy on hyvin optimistinen ja määritys, joka herättää sekä merkkiä sarjan itse ja julkinen.

10. United States of Tara

Kuva: toisto / Giphy

Kuva: toisto / Giphy

Valmistui vuonna 2011, United States of Tara kertoi kolmen kauden tarina Tara (Toni Collette), naisesta, joka kärsii dissosiatiivinen identiteetti häiriö. Juoni näkyy jokaisessa muussa identiteettien kertoen kuinka Tara käsittelee häiriö ja perhe-elämän.

Lisäksi uskomaton merkki, sarja on myös erinomaisen suorituskyvyn Toni Collette, joka paljastuu osaksi useita merkkejä ja voi lähestyä tilannetta yleisölle.

11. Olipa Time

15 TV-sarja uskomattomia naisten päähenkilöt

"Ihmiset kertovat sinulle kuka olet koko elämäsi. Sinun tarvitsee vain vastata: Ei, tämä on kuka olen". Kuva: toisto / Giphy

Tiedäthän tarinan avuttomia prinsessoja, jotka aina odottavat prinssi pelastaa heidät? Unohda se! Vuonna Olipa kerran, joka tuo joukko innostuneita ja päivitetty versio klassisesta satuja, naisten hahmot ovat huomattavasti itsenäisempiä kuin Disneyn elokuvia.

Lumikki (Ginnifer Goodwin) on tietty prinsessa, joka voi hyvin hoitaa huolehtimaan itsestään ja taistella omat tavoitteensa. Regina (Lana Parrilla) on suuri konna, joka on hänen luonteensa kehittynyt yhä siitä, kun ensimmäiset sarjassa vuonna 2011. Emma (Jennifer Morrison) on tärkein avain tontin ja kantaa lempinimen "Vapahtaja."

Eli Olipa kerran, perinteinen ajatus sadun prinsessa on dekonstruoituja ja vaihe on naisia.

12. The Good Wife

15 TV-sarja uskomattomia naisten päähenkilöt

"No, se oli hauskaa." Kuva: Toisto / Giphy

Tehty vuodesta 2009, The Good Wife kertoo Alicia Florrick (Julianna Margulies). Juoni, aviomies Alicia pidätettiin joutuminen skandaali lahjontaa ja prostituutiota. Sieltä päähenkilö muuttuu vastuussa esille kaksi poikaa ja jatkaa uransa asianajajana.

Sen lisäksi inspiraatiota henkilönä, joka ottaa haltuunsa hänen ammatillisen ja henkilökohtaisen elämän voimaa ja päättäväisyyttä, sarja osoittaa myös, miten Alicia käsittelee mitä tapahtui miehelleen ja jää seisomaan keskellä skandaali.

13. 2 Broke Girls

15 TV-sarja uskomattomia naisten päähenkilöt

"Ja sitten olen kuin: Ketä kiinnostaa? Olen suuri "Kuva: Toisto / Giphy

Komedia että debytoi vuonna 2011 seuraa elämää kaksi naista työskentelee tarjoilijana New Yorkissa. Caroline (Beth Behrs) on nainen tottunut mukava rikasta elämää, joka menettää kaiken ja on aloitettava elämänsä tyhjästä. Max (Kat Dennings) tänään toivottaa Caroline ja jakaa hänen kanssaan, mitä vähän he ovat.

Kahdesta tulee hyviä ystäviä ja liikekumppaneita. Vuosien jaksot, me seuraamme koko liikeradan päähenkilöt pyrkivät tekemään unelmansa, vaikka monia esteitä.

14. VEEP

Kuva: toisto / Giphy

Kuva: toisto / Giphy

Näkyvissä vuodesta 2012, VEEP on komedia, joka tutkii Yhdysvaltain poliittiselle näyttämölle keskittyen Selina Meyer uran (Julia Louis-Dreyfus), Yhdysvaltain varapresidentti.

Juoni seuraa ammatilliseen elämään Selina, mukaan lukien sen strategioita jatkaa toimessaan ja ylläpitää hyviä suhteita muiden poliitikkojen. Hänen vieressään, varapresidentti on tehtävä esikuntapäällikkö Amy Brookheimer (Anna Chlumsky).

15. Skandaali

15 TV-sarja uskomattomia naisten päähenkilöt

"Joo ratkaistu." Kuva: Toisto / Giphy

Myös toinen jalka poliittiseen juoni, Skandaali on keskittynyt ammatillisen historian pr Olivia Pope (Kerry Washington). Sarjassa rakentaa erittäin pätevä ammattilainen, joka johtaa joukkue, joka on paras sitä.

Skandaali on ilmassa vuodesta 2012 ja siitä lähtien käsittelee tapausta kriisien ja ongelmanratkaisun Olivia ja hänen tiiminsä. Päähenkilö on suuri innoituksen johtajuutta ja keskittymistä tavoitteisiin ja tuloksiin.

Nämä ovat vain joitakin sarja, joka on hämmästyttävän naishahmoja - Onneksi meillä on muitakin, ja jokainen ilta, toivomme löytää uusia pelaajia, jotka voivat myös saada listalla!