Kuva: Thinkstock

Kuva: Thinkstock

Penis voi olla erittäin mielenkiintoinen elin, mutta ei vain kerran sukupuolen. Kukapa ei miettinyt, miten hän voi saada kovaa niin nopeasti, mikä loppujen lopuksi on ympärileikkaus tai joukko muita kuriositeetit? Itse asiassa tämä osa miehen elin voi olla kiehtovaa kuin miltä se kuulostaa.

Kiinnostus penis on peräisin antiikin ajoista kuvattu maalauksia ja patsaita. On myös tavallista, että se on syy vertailuja, suhteita maskuliinisuus, itsetunto ja niin monia odotuksia.

Yksi elinten eniten tutkittu anatomian ja muiden tieteiden, penis kantaa historian paino ja paljon huhuja ja utelias totuuksia.

Tarkistaa joitakin hauskoja faktoja tästä hyvä ystävä miesten ja pysymään päällä kaikki se tapahtuu kanssa puhutuin jäsen kaikkien aikojen:

1. pehmeästä kovaan yhdellä silmäyksellä

Kuva: toisto / Giphy

Kuva: toisto / Giphy

Kyky peniksen tulla kovaa ja nopeasti, toisin kuin viettää pystyssä ja veltto niin lyhyessä ajassa on yksi mielenkiintoisimmista kuriositeetit urut.

Mukaan Dr. Silvio Resurrection Pires, urologi klo Criogênesis, "erektio johtuu hermoja verisuonten ilmiö, joka mahdollistaa nopean pääsyn suuria määriä verta Paisuvaisia, jotka ovat kaksi rakennetta, samanlainen lieriömäisiä putkia sisältää pehmeä kudos, joka laajenee suuri määrä verta. Kun jäsen on normaalissa tilassa, nämä rakenteet ovat kuihtuneet. Kun on ärsykkeitä lähetetään hermoimpulssien penikseen ja Paisuvaisia, relaksoimalla valtimoiden, jolloin se laajentuu. Tämä mekanismi avaa tien veren täyttö- rakenteet ja penis jäykistyy. "

2. Kukin penis on ollut klitoriksen

Vaikka sukupuoli vauva on määritelty suunnittelun, jossain gestaatioikään seksuaalinen elin on sama tytöille ja pojille a klitoris. Vain noin 12 viikkoa on, että aivot osoittaa, että sikiö on poika ja sitten rakenteen muutos alkavat toteutua asteittain.

3. Mikä on ympärileikkaus?

Hyvin kuulimme ympärileikkaus, yleensä liittyy erityisiä kulttuurien estämiseksi itsetyydytys tai jopa ilmoittaneet lääkärit suojellakseen peniksen mahdollisten sairauksien.

"Ympärileikkaus tai ympärileikkaus on poistaa nauhan ihon (esinahka), joka ympäröi peniksen pään (glans). Jotkut tutkimukset ovat osoittaneet harvemmin sukupuolitauteja miehillä, joille on tehty ympärileikkaus alkuvuosina elämän. Kun tämä on tehty vanhemmalla iällä ei ole hyötyä. Poistaminen tämän ihon segmentissä voi vielä välttää jaksot balanopostiitin, eräänlainen tulehdus glans, mahdollistamalla paremman alueen puhdistaminen.

Ei tarjoa mitään etua seksuaalinen aspekti, vaikka se voi antaa vaikutelman, että altistuminen terskan voisi vähentää herkkyyttä, jolloin pidemmän suhde, tämä ei ole totta ", kertoo tohtori Silvio Resurrection Pires.

4. penismurtuma on tosiasia

Kuva: toisto / Giphy

Kuva: toisto / Giphy

Vaikka ei yhteistä, on mahdollista, että penis "tauolla", jos kärsii traumasta pystyssä. Se ei jaa, koska sillä ei ole luita, mutta kun pystyt on jäsen taitettu raakuutta, voi olla murtuma Paisuvaisia, joka on osa peniksen.

"Tällä hetkellä kuuntelet ääntä" creck", jonka jälkeen menetys erektio ja muodostumista suuri hematooma penis. Useimmiten se liittyy kovaa kipua. Näissä tapauksissa tarvitaan korjaavia leikkausta korjata revennyt paisuvaiskudokseen välttäen seurauksia, jotka voivat jopa mahdotonta tulevaisuudessa seksuaalista toimintaa. "

5. Savukkeiden ja muiden huumeiden voivat häiritä hedelmällisyyteen

Useat tekijät voivat vaikuttaa hedelmällisyyteen tai erektiohäiriöiden kyky. Koska emotionaalinen häiriöt kuten stressiin ja masennukseen, että sääntelemätön virtalähde ja vielä koruttomasti, käytön haitallisia aineita.

"Lääkkeet, kuten ne, jotka ovat savuke, alkoholin ja marihuanan edistää miesten hedelmättömyys. Jotkut tutkimukset osoittavat, että tupakointi lisää myös riskiä, ​​kuoleman ja epämuodostuma spermaa. Alkoholin ylimäärä on myös liittyy lasku testosteronin ja laski siemennesteen määrä. Anabolisia ja lisäravinteet - synteettinen testosteronin Base - kun sitä käytetään ylimäärin, myös vahingoittaa tuotanto tämän hormonin luonnollisesti ".

6. herkimpiä osia

Tehtyjen tutkimusten ja tutkimukset miehiin, herkin osa peniksen ovat alapuolella Glans (pää jäsen), pohja tai alhaalta, ja vaikka se on ulkoinen penikseen, on syytä mainita välilihan lihas, joka sijaitsee alueella kiveksiä ja peräaukon.

7. Kun kaikki koolla on merkitystä?

Kuva: toisto / Giphy

Kuva: toisto / Giphy

Tässä on kysymys sekä kiistelty ja jopa dramaattinen. Koskaan eläneen uros vainoharhaisuus noin peniksen kokoon? Koska pojat ne alkavat vertailut ja usein joillakin ihmisillä on todellinen hulluna oman jäsen kokoa. Useimmissa tapauksissa tämä huoli ei edes läpäise historiallinen paranoia. Kuka on tohtori Silvio kertoo ylösnousemuksen Pires, urologi osoitteessa Criogênesis:

"Vaikka jotkut katsovat, että suuret penis voidaan pitää merkkinä miehisyys, tämä ei ole totta. On myös väärä käsitys, että pieni penis voi tuottaa vähemmän mielihyvää yhdynnän aikana. Kuitenkin suuri osa miehistä on liioiteltu huolta koosta sukupuolielimissä, ja että usein voi jopa aiheuttaa vakavia psyykkisiä häiriöitä.

Keskimäärin koko peniksen erektio on 12 cm. Vain yksi katsoo, että mies on peniksen koko se voi tuoda ongelmia, kun mittaus on alle 7,5 cm erektio tai alle 4 cm kun ontuminen. "

Nyt kun tiedät niin paljon uusia asioita penis, ota lisätä läheisyyttä jäsenen niin kuuluisa!