Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Meillä kaikilla on tavoitteita haluamme saavuttaa. Polku heille usein voi tuntua vaikeaa ja jopa mahdotonta mennä. Tie matkusti saada Unelma-ammatti, työn ylös tai asentaa varsinainen hanke, voi olla pitkä ja luopua vain olemalla toistuva ajatus.

Halu luopua on luonnollista, mutta eikö meidän pitäisi tehdä siitä vauhtia saavuttaa menestystä? No win tapahtuu ensin taistelua siellä. Aikoina, jolloin kaikki näyttää menetetty on ensiarvoisen uskot sisäistä voimaa ja olla jatkuu, koska vain silloin teidän tavoite saavutetaan.

Pysyviä saattaa tuntua vaikealta ja työläs kun polku tavoite on kulkenut pitkään. Näissä tilanteissa, kun tahtoa luopua näyttää olevan suurempi kuin halu menestyä, hakea motivoiva apua on erittäin tärkeä ja voi toimia tukena jatkamaan tiellä saavutus.

Ajatellut sitä, avulla Leticia Guedes psykologi ja kumppani-omistaja Vivencialle Clinic, olemme valmiita luettelo 7 syytä ja vinkkejä voit olla pysyviä ja jatkaa taistelevat tavoitteet, tutustu:

1. On parempi yrittää epäonnistua kuin koskaan kokeillut

Lause voi tuntua klisee, mutta eihän sitä koskaan tiedä, mitä tapahtuu, jos emme yritä. Muista, että yritys on aina parempi kuin ei mitään. Ymmärtää myös, että vika on täysin normaalia eikä tarkoita et yritä tarpeeksi kovaa. "Not-yritys voi estää niiden tahtoa ja näin olet tuuliajolla, päättäväisyyttä ja menettää tahtoa tehdä jotakin", sanoi psykologi.

Lue myös: 12 voimme oppia videoita hämmästyttävää naisia

2. Aina tulee olemaan ihmisiä yrittää tehdä annat periksi

"Sinun täytyy kuunnella niitä, jotka rakastavat sinua, mutta on myös tärkeää luottaa sinuun", sanoi DRA. Leticia. Jos on olemassa ihmisiä yrittävät saada sinut luopumaan matkan varrella ei tarkoita sitä pitäisi luopua tavoitteesi. Ota se motivaatiota ja todistaa, että voit. "Muista ainoa henkilö, joka on täysin kytketty kanssasi riippumatta olosuhteista on itse, koska vain sinä tiedät mitä tapahtuu oman pään ja sydämessäsi," toteaa tohtori Leticia.

3. olla esimerkki motivaation

Innostaa ihmisiä ympärilläsi. Kannusta perheen, ystävien ja työtovereiden osoittavat, että jos voit yrittää saada sen, he voivat myös. "Kun ryhdymme jotakin, joka antaa meille iloa, se tekee meistä avustajat unelmia ja todellisuutta toisten, joten meidän on pidettävä tapana jaamme motivaatiota", toteaa tohtori Leticia.

4. Kokemus ja oppimiseen matkan varrella

Kaikki elämässä riippuu siitä näkökulmasta, että voit analysoida. Päättää kohdata matkalla tavoite parhaalla mahdollisella tavalla. "Kuuntele vanhempi tai kokeneempi ihmisiä kuin sinä, jotka ovat käyneet läpi vastaavassa tilanteessa, ne voivat olla suuria lähteitä viisauden", neuvoo tohtori Leticia. Tie menestykseen voi olla vaikeaa, mutta se tarjoaa monia myönteisiä oppimiskokemuksia ja jos niin päättävät.

5. menestys voi olla lähempänä kuin luuletkaan

Usein polku voi olla pitkä ja monimutkainen, mutta toisissa päädymme monimutkaistaa ja eivät ymmärrä, että menestys on oikeassa tai pessimismi voi päätyä Messing. "Jokaisella on oma kirkkaus ja tämä on mitä meidän täytyy pitää kiinni nähdä, että onnistumme", sanoo tohtori Leticia.

6. Saavutukset varrella

Polku tavoite ei ole aina täysin kova. Kun yrittää saavuttaa päämäärä voit saavuttaa joitakin onnistumisia matkan varrella. "Sinun täytyy asettaa tavoitteita ja hyödyntää virheitä oppimista", suosittelee tohtori .. Leticia. Siksi tiedämme nauttia mahdollisimman menestystä matkan haluamallasi tavalla ja ovat tätä motivaatiota jatkaa jatkuva.

7. Asiat voivat aina parantaa

Jos asiat ovat huonoja, muista, että ne voivat aina parantaa. "Tarvitsemme optimismia selviytyä esteitä ja epäonnistumisia, jos tänään ei toiminut, muista, että siellä on parempaa huomista, ja että maailma kiertää", sanoo tohtori Leticia. Joten jos uskot, että saavutettu pohja, tietävät, että oikea määrä vaivaa ja päättäväisyyttä pystyt saavuttamaan tavoitteensa. Pitää uskoa itse, koska asiat voivat aina parantaa.

Asiat eivät aina tapahtuu, kun haluamme, joten on tärkeää pitää kärsivällisyyttä. Jos tavoite ei ole vielä toteutunut, pitää uskoa ja optimismia, koska ne antavat sinulle voimaa ei anna periksi. Kun menestystä koputtaa kotiovellesi, muista nauttia siitä niin hyvin kuin voimme, kun kaikki, ansaitsette ja taisteli paljon sitä.