Käyttö syntyvyyden ja libidon - Naiset vinkkejä

Yleisimpiä haittavaikutuksia ehkäisyä, kuten lisääntynyt nesteen kertymistä, pahoinvointi ja mielialan vaihtelut ovat jo yleisesti tunnettuja naisia. Mutta viime aikoina uuden segmentin sivuvaikutuksia ehkäisymenetelmä on tutkittu useissa tutkimuksissa.

Uskotaan, että vaikutukset, jotka aiheuttavat synnytyksen naiset voivat vaikuttaa laatuun seksielämääsi. Esimerkiksi epäillään, että käyttö syntyvyyden muuttaa käsitystä naisista tyypin miehen hän löytää houkuttelevia.

Normaalissa ovulaatio naisilla, jotka eivät käytä hormonaalista ehkäisyä, kehon läpi muutoksia ikään kuin ne valmistautuivat vastaanottamaan mahdolliseen raskauteen ja nainen tuntuu kannustetaan hakemaan tietyntyyppistä kumppani.

Toisaalta naiset, jotka keskeyttävät ovulaation kanssa pilleri, eivät mene läpi tätä kokemusta, joka voi muuttaa tapaa, jolla hän on vuorovaikutuksessa miespuolinen.

Esimerkiksi naisten lisääntymisterveyttä vaiheessa ovulaation mieluummin miehiä enemmän maskuliininen, vahva lukuja, joilla on eniten masculinized kasvot. Mutta aiemmin tässä vaiheessa naiset suosivat muita mieshahmoista jotka viittaavat turvallisuus vahvan suhteen, mikä olisi miehiä vähemmän aggressiivisia ilmeen. Naisille, jotka eivät ovulaatiota, tämä on sellainen houkuttelevampi missään vaiheessa sykli, koska kehon ja mielen eivät etsi ori ainoastaan ​​vaan kumppani.

Tämä sivuvaikutus pilleri, ei näytä olevan niin negatiivisia, mutta toinen vaikutus tämän menetelmän voi vahingoittaa naisen seksielämää. Tutkimus osoittaa, että naiset, jotka ottavat ehkäisypillereitä säännöllisesti tuntevat vähemmän seksuaalista vetoa kumppaneille. Lisäksi tutkimukset osoittavat, että ne ovat myös vähemmän tyytyväisiä laatuun sukupuolielämää verrattuna naisiin, jotka eivät käytä ehkäisyä hormonaalisia vaikutuksia.

Vaikka tämä ei välttämättä tarkoita, että naiset, jotka ottavat ehkäisypillereitä on huono sukupuolielämää, nämä tulokset osoittavat, että heillä on sukupuolielämää vähemmän aktiivisia ja vähemmän tyydyttävä kuin naiset, jotka ovulaatio normaalisti.

Onneksi vaikka käyttö pilleri ei stimuloi seksuaalista toimintaa, ei ainakaan vaikuta negatiivisesti ilo, että tämä nainen on seksiä. Eli vaikka otat pillerin, voi olla sama määrä orgasmeja nainen, joka ei ota ja sama pätee laadun orgasmeja.

Jos uskot kärsii tästä vaikutuksesta ehkäisypillereitä, keskustele gynekologin kyse ja harkita valitsevat toisen ehkäisymenetelmän. Ja älä unohda, että kondomi on aina hyvä valinta loppujen ei muuta hormonit ja myös suojaa sukupuolitaudeilta.