Miksi he eivät soita seuraavana päivänä? - Naiset Vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Olet juhlissa ja eräs nuori mies ei pysähdy katsomaan teitä. Aika kuluu ja vaihtaa ulkonäkö ei pääty ennen kuin hän tulee yli ja vetää keskustella kanssasi. Te lopulta saada ja lopussa yön, vaihtamalla puhelimissa. No, tyttö, tämä tarina voi päättyä kahdella eri tavalla: ensin, kaveri soittaa sinulle seuraavana päivänä ja kutsuu lähteä hänen uudelleen; Toisessa, se kestää kaksi ja puoli vuosituhatta kääntyä, jos se ei katoa kokonaan.

Ongelma olen?

Kukaan ei tykkää tuntea, että sitä käytettiin. Kun olet jonkun kanssa ja hän sanoo soittaa sinulle, tietenkin odotat tämän olevan totta. Näyttää ilmeiseltä? Se ei ole. Vuonna miesten logiikkaa, että "Soitan sinulle huomenna" voi olla vain kohtelias tapa sanoa hyvästit ilman näköisenä ääliö. Jos naisille, lauseen kuin että on pyhä velvollisuus, usein miehillä, se on vain puhetta sulkemisesta.

Tämä ei tarkoita, että hän ei halua tavata tai on joku muu mielessä hetkellä sanoa vain, että hän ei tunne kemiaa otettava asioita eteenpäin. Se ei ole sinun syysi, et todennäköisesti ole tehnyt mitään väärää, mutta kaveri ei vain ole kiinnostunut jatkamaan löytää sinulle. Yksinkertainen ja ilman dramatiikkaa.

Voin soittaa?

Jos siitä huolimatta, että ei kutsuta, poika on kulunut sinulle hänen numeronsa ja olet hyvin kiinnostunut, se on okei lähettää viestin tai puhelun.

Odota muutama päivä ennen tällaista toimintaa. Tällä kertaa auttaa sinua päättämään, jos haluat tehdä tämän ja antaa juridinen termi, onko kaveri pääsee kosketuksiin. Kyllä, vaikka hän ei soittaa seuraavana päivänä, ei tarkoita, että ei soita koskaan. Niin sen jälkeen muutaman päivän (tai ensi viikonloppuna), lähettää tekstiviestin HI, muistaen, kuka olet ja hienovaraisesti kutsuva "tehdä jotain."

Älä pelaa psyko

Jos nuori mies kyseessä ei vastaa tai et vastaa puheluun, kävelymatkan päässä. Ei ole mitään järkeä, missään tapauksessa, lähettää miljoonaa viestiä tai soita useita kertoja peräkkäin. Se pelottaa enemmän kuin se ratkaisee ongelman. Kuvitella, että tukalaan joku et ole kiinnostunut kiusanneet sinua koko päivän.

Ymmärtää, että hänellä oli tarpeeksi aikaa etsiä ja et ei etsinyt, ja ei vastaa hänen yrityksen lähestyä. Nämä ovat kaksi hyvin selviä merkkejä, että hän ei edes halua puhua. Älä pelaa hullu solun eikä dramatisoida. Vain hyväksyä ja voittaa.

Ja jos hän kutsuu sen jälkeen?

Miehet ovat outoja ja monimutkaisia ​​olentoja. Voi olla, että tiettynä päivänä, kun vähiten odottaa sitä, puhelin soi ja komea. Tässä tapauksessa sinulla on kaksi vaihtoehtoa: voit ottaa hänen kanssaan - ehkä hän yhtäkkiä huomasi, mitä puuttui?! - ja olet vaarassa olevan "unohdettu" uudelleen, tai voit sanoa yksinkertaisesti "Ei kiitos, mutta minulla on jo sitoutunut" ja siirtyä toiseen. Mikä tahansa päätös, vain muistaa olla nöyryyttää hänen edessään. Kukaan - ja sinä paljon vähemmän - ansaitsee "beg" kokoukseen.