Miksi ei voi keskittyä? - Naiset Vinkkejä

Joskus vain yhtä asiaa kiinnittämättä huomiota ja lopulta tekevät jotain, joka ei odotettu? Esimerkiksi jättää kotiin mennä markkinoille ja päätyvät ottaen tietä työsi? Tällainen virhe voi olla keskittymisen puute, joten on tärkeää selvittää, mitä voidaan hidastaa huomiota edes yksinkertaisimpia day-to-day.

Yksi niistä tekijöistä, jotka voivat laukaista puute huomiota on puute hormonien ja / tai vitamiineja kehossa. Esimerkiksi ne, jotka kärsivät kilpirauhasen, aineenvaihdunta kärsii hidastuvuus ja näin ollen veren virtaus vähenee, mikä aiheuttaa solun toimintaa joissakin aivojen osissa on vähemmän.

Jos epäilet, että tämä on ongelma, on tärkeää mennä lääkäriin ja tehdä erilaisia ​​testejä tunnistaa puutteita kehon ja tehdä hoito palauttaa nämä luvut ovat alle normaalin terveen elämän. Ennen menossa lääkäriin, tehdä luettelo tottumukset muuttuneet tai merkkejä siitä, että laitos on myöntänyt, että jotain on vialla - tämä voi olla erittäin hyödyllistä tehokkaampaa diagnoosia.

Voi olla, että olet lähestymässä vaiheessa naisen elämästä, kun hormonit eivät ole tasapainossa, vaihe ennen vaihdevuosia kutsutaan perimenopause. Aikana perimenopause, nainen voi olla epäsäännöllisiä kuukautiskierron syklit muun oireita, kuten muutoksia aineenvaihduntaan ja keskittymisvaikeuksia.

Kun kyseessä on hormonaalisia muutoksia kuten tämä, voit käyttää hormonikorvaushoito hoitoon. Ota yhteyttä lääkäriin ja neuvoteltava hänen kanssaan mahdollisuudesta hormonikorvaushoidon pienillä annoksilla tai lyhyen ajan ja lisäksi tulisi myös huolehtia ruoan ja liikunnan säännöllisesti pitää aineenvaihduntaa vauhtiin.

Vaihtaa tai lisätä tiettyjen lääkkeiden elämässäsi voi myös vaikuttaa keskittymiskykyyn. Näitä ovat masennuslääkkeet, antihistamiinit, rauhoittavia lääkkeitä ja lääkkeitä ahdistuksen hoitoon - nämä lääkkeet saattavat aiheuttaa huimausta ja sekavuutta, jolloin pitoisuus vieläkin vaikeampaa. Tässä tapauksessa on tärkeää kuulla lääkärin kanssa annoksen vähentämistä tai muuttuvat lääke käytät muita vähemmän voimakas tai vaihtoehtoisiin hoitoihin, jotka saattavat vaikuttaa vähemmän huomiota.

Tupakoinnin lopettaminen saattaa myös haitata pitoisuus alussa, mutta se on välttämätöntä saada tahdonvoimaa ja vaatia koska edut vastaavasti lopettamisen jälkeen kokonaan ovat paljon suurempia kuin alkuperäinen ongelma.

Epäsäännölliset ruokailutottumukset ja epäterveellinen ruokavalio voi myös haitata huomiota. Huono ruokavalio voi aiheuttaa useita ehtoja, kuten kohonnut verenpaine ja korkea kolesteroli. Nämä olosuhteet tekevät sinusta tulee vähemmän aktiivisia, ja se vaikuttaa moitteettoman toiminnan aivoihin.

Stressi, ahdistus ja kertymistä monien tehtävien ja vastuualueiden vaikuttavat suoraan myös keskittymiskykyä. Olet niin "pelotella", jonka paha, mitä voi tapahtua, ja huolissaan niin monia asioita, että lopulta saada mahdotonta keskittää huomionsa tiettyä toimintaa vain.

Jos näin on, se kannattaa panostaa vapaa-ajan toimintaa ja jopa kouluttaa olla hiljaa lepo ja tekemättä mitään. Anna rauhallinen ja miellyttävä hetkiä elämäsi vähitellen päästä eroon stressistä ja saada rentoutua keskittyä. Look vähentää vastuusi myös siirtää askareita kotona ja yrittää ottaa osan painoa pois selkäänsä.

Voit myös kärsivät ADD (tarkkaavaisuushäiriö) tai ADHD (yliaktiivisuus tarkkaavaisuushäiriö). Jos epäilet sinulla voi olla kärsimystä tahansa näistä ongelmista, ota yhteyttä lääkäriin mahdollisimman pian.

Anyway, tehdä toimintaa ja ymmärtää, että on vaikea keskittyä, kuvitella, että sinulla ei ole mitään muuta tekemistä ja yritän keskittyä vain siihen. Tee yksi asia ajatellut jotain ei nopeuttaa prosessia ja saattaa kestää vielä kauemmin, voit suorittaa tehtävän.

Siten suoritettaessa tehtävä unohtaa hetkeksi toiset, anna heidän kirjataan kirjan ja lakkaa yrittämästä muistaa kaiken ja pitää kaikki sitoumukset päähän. Tyhjentää ajatukset vähän niin saat pystyä keskittymään paremmin toiminnastaan.