6 vinkkiä ensimmäinen matka yhteen - Naiset vinkkejä

Ensimmäinen matka pari on aika löytö molemmat ja tällä kertaa kaksi on käsitellä paitsi uutisia keskenään, vaan myös tilanteissa, jotka eivät jos he eivät olleet matkalle. Siksi ehdotamme 6 vihjeitä pari läpi tämän uuden kokemuksen ilman ongelmia ja huolenaiheita, tarkista.

1 - Valinta määränpää

Yksi niistä asioista, sinun ei pitäisi tehdä suhteessa valintaan kohde on hyväksyä menossa paikkaan, joka vihaa vain miellyttää kumppani. Jos jokainen haluaa mennä täysin päinvastainen paikoissa, miksi ei ehdota kolmas vaihtoehto? Ehkä on paikka, jossa molemmat voivat löytää mitä he haluavat tehdä ja haluavat käydä. On syytä analysoida eri vaihtoehtoja voit löytää kohde, joka sopii sekä loppujen se ei ole miellyttävä matka, toiminta menettää tarkoituksensa vapaa.

2 - Yksityisyyden matkoilla

Kun olet matkustaa yhdessä ja oleskelevat samassa hotellihuoneessa ja jakaa saman kylpyhuoneen, ainakin hieman yksityisyyden jokaisen on säilytettävä. Älä jätä huoneen karvanpoistovoiteella jalat eivätkä yritä päästä vessaan, kun hänen kumppaninsa on olemassa (ellei hän ole kutsunut teitä kylpyamme sitä).

Pienin yksityisyys odotetaan säilyttävän kunnioittivat toisiaan ja elantonsa matkan aikana nautittavaa.

3 - Rahoitus

Talousarvion osalta matkaa, tämä olisi keskusteltava ennen kuin edes valita määränpää. Jos taloudellinen tilanne toinen ei ole kovin hyvä, on suositeltavaa yhdistää ei kuluta paljon matkan aikana ja asua hotellissa, jossa kohtuuhintaan. Puhua niin paljon, että se voi ja sen odotetaan viettää matkalle voi säästää paljon päänsärkyä ja välttää tarpeetonta taistelee. Älä häpeä ottaa tilanne on hyvä, ja jos ne ovat tiukassa talouden älä epäröi tehdä yhteistyötä kumppanin kanssa.

4 - ja sukupuoli?

Koko tunnelma matkan ja makuuhuone suosivat yleensä sukupuoleen. Kuitenkaan tämä ei tarkoita sitä tarvitse seksiä koko ajan vai vain siksi kumppani haluaa. Jos olet edetä, mutta jos et, on rehellinen ja älä teeskentele mitään sängyssä.

5 - Miten käsitellä ongelmia

Yksi niistä asioista joista kaksi tulisi olla tietoinen ennen kuin edes pakata on, että matka odottamatonta aina tapahdu. Mahdollisuus jotain ei tapahdu suunnitellusti ja odotettavissa on aina olemassa. Niinpä he ovat valmiita käsittelemään näitä ennakoimattomia rauhallisesti anna heidän pilata matkan.

6 - hyväksyminen yllätyksiä

Jos ensimmäinen matka teistä myös ensimmäistä kertaa, kun on mahdollisuus viettää koko päivän yhdessä, on mahdollista, että tämä on aikaa, jolloin saat tietää kaikkein intiimi puolella toisiaan ja sivu, joka ei ole ilmeinen, koska ne ovat juuri tulossa ulos. Hän voi herätä pahantuulinen, hän voi herätä näön meikki pysyy edellisen päivän. Riippumatta yllätys, että matka tuo, on tärkeää kunnioittaa jopa vähemmän miellyttävä asioita, että jokaisella on. Loppujen lopuksi kukaan ei ole täydellinen.

Seuraa vihjeitä ja nauttia matkasta yhdessä. Rentoutua ja nauttia hetkestä, älä huoli niin paljon ja tehdä kaiken täydellisesti. Vain anna itsesi kokea sen mukaansa.