5 lauseita, että sinun ei pitäisi sanoa on "DR" - Naiset Tips

Kuva: Thinkstock

Keskustella suhde on yksi tylsä ​​osien suhde. Harvat ihmiset haluavat puhua asioista, jotka vaivaavat päivänä pari - ja, miehillä, tämä on yhteinen valitus: he eivät yksinkertaisesti halua joutua leikellä suhdetta vuoropuheluun, joka voi kestää tunteja, eikä ota minnekään.

Osaa ajaa kuuluisan "DR" tuottavalla tavalla on siis välttämätöntä niille, jotka haluavat ottaa sitä enää todella pätevä päätelmä niille yksityiskohdista elämän yhdessä, jotka eivät toimi. Tätä varten yli vaativat hyvän tunteen kumppani, oppia hallitsemaan asioita sanot.

1 - "Se on ohi!"

Se voi tuntua vaikea ylläpitää itsehillintää, kun se on ongelma suhde, mutta et voi antaa hermot hallitsemaan päätöksensä. Lopettamaan suhdetta aikaan viha ei ratkaise ongelmaa ja luo myös uuden ongelman: jos, kun olet rauhallisempi, tee parannusta, niin täytyy mennä takaisin ja pyytää anteeksi. Ihanteellinen on välttää viimeistellä mitään ennen olla täysin varma mitä teet.

2 - "Ei se mitään"

Jos sinulla on puhua ongelma, se johtuu todennäköisesti siitä jotain vaivaa molempia. Escape teema tai haluavat osoittaa, että olet parempi kuin olet todella ovat asenteet, jotka ovat omiaan haittaamaan kuin auttaa. Kun sanot että olet kunnossa missään tilanteessa, olet odottanut muiden yksin ymmärtävät, mikä on väärin - ja tällainen käytös on haitallista, koska se voi johtaa väärinkäsityksiin. Oltava selkeitä ja selittää, miten se tuntuu todellinen.

3 - "Olet aivan niin ja niin"

Sillä "niin" me merkitsevät kaikkia ex-poikaystävä poikaystävä tai jotkut ystäväsi. Älä vertaa kumppani ihmisiä, jotka selvästi tekivät vahinkoa sinulle tai ihmisiä rakastat. Muista, että DR on selvittää, mikä ei ole hyvin suhdetta, eikä teitä vapaa vaihto hyökkäyksiä, jotka eivät johda mihinkään.

4 - "Vihaan sinua"

Joitakin muunnelmia tämän virkkeen: "sinä olet naurettava", "olet idiootti" ja "eivät halua katsoa kasvojasi." Jos et tunne kuin käyttää näitä ilmaisuja, se voisi olla parempi arvioida uudelleen suhdetta, jossa se on osallisena. Tällainen purkaus voi tarkoittaa, että ongelmat ovat vielä suurempia kuin kuvittelit eikä sitä voida ratkaista keskustelun. Jos huomaat, että on vain ylittyy tapauksessa, oppivat hallitsemaan itse paremmin ja ohjata DR myönteiseen lopputulokseen.

5 - "Se on kaikki vika"

Väärä koska kumppani on tilanteessa, vältä tätä ilmaisua. Normaalisti kun yksi heistä tekee virheen, se johtuu siitä, että jotain jo huolestuttavaa ennen. Yritä miettiä, mitä tekivät hänelle toimimaan tietyllä tavalla, ja jos huomaat, että todella - todella, sinun täytyy olla hyvin rehellinen - ei mitään syytä pohtia uudelleen suhdetta ja harkittava, onko kannattaa jatkaa hänen kanssaan.