Täydellinen naiset - Naiset vinkkejä

Onnistunut johtoon kärsii hermoromahduksen. Levätä, miehensä muuttuu koko perheen maahan kaupunkiin. Siellä hän alkaa huomata outo yhteensattuma: kaikki paikalliset vaimot totella antaumuksellisesti aviomiehiään, etsivät tyytyväinen tilanteeseen. Kaikki ovat tasa-arvoisia ja heillä on samat mieltymykset ja tottumukset.

Joka katseli elokuvan tuntee tuskaa, että luonne Nicole Kidman käytetty. Elokuva ei ole uusi, tämä ongelma myöskään. Nainen on modernit pyrkimysten puristuksiin markkinoiden paineen ja paine perheensä roolin.

Joskus minusta tuntuu, että ihmiset vain tunne, jota pitää upottaa ääripäätä: joko kaunis kotiäiti tai suuri markkina nainen. Koskaan pysähdy ajattelemaan, että kauneuden harmaan väri on yhdistelmä mustavalkoinen elementtejä? Meidän kauneus voi vain olla yhdistelmä meidän rooleja. Ja jos musta yritysmaailmasta voi aiheuttaa suurta stressiä, valkoinen kotielämä voi aiheuttaa meille turhautumista.

Yksi silmiinpistävä kohtaukset elokuva oli kun johtoon riippumattoman tarjoaa miehensä yhdeksi täydellinen naisten asuvat kaupungissa. Sillä olisi tarpeen käydä läpi laboratoriossa ja muuttuu jotain hän ei ollut, ja vuoksi miehensä, hän olisi valmis tekemään sen. Vain tämä kohtaus on arvoinen elokuva. Rakkautta, nainen haluaa olla, mitä hänen miehensä visioi se olisi. Ja ne kulkevat alas laboratorioon aloittaa muutosta.

outoja ovat stereotypioita, ne ovat olemassa, mutta eivät miellyttää ketään. Stereotypia on ulkoinen asia, se aiheuttaa ahdistusta, tunnetta siirtymä ja puute kuuluvat. Toisin soitettaessa sielun ja tuo meille täyttäminen ja täyteläisyyttä. Uskon, että täydellinen nainen on se, joka välittää enemmän hänen kutsumuksensa ja vähemmän sopivaksi stereotypioita.

Palatakseni elokuva, mies kovasti piti näkemästään uuteen kaupunkiin, kesyjä naiset, virkapukuinen, aina palveluksessa aviomiehensä. Alkuaikoina ajatusta vaimon joten se tuntui vahvistamaan itsetuntoa ja luo ihanteellisen elämää. Oli vain yksi ongelma: Voit voittaa tällainen vaimo, hän olisi menettäisi paikkansa nainen, se, joka houkutteli hänet elämään yhdessä ja jotenkin teki hänet onnelliseksi toistaiseksi.

Joutuvat ongelma välillä stereotyyppi täydellinen kotiäiti ja onnistunut johtoon hän luopuu kaksi ja valita yksinkertaisesti vaimosi kanssa kaikki ominaisuudet ja viat. Uskon, että tämä oli oikeastaan ​​onnellinen loppu.