Glykolihappo: löytää tuotteen hyödyt ihoa - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Kaikkein turhaan naiset, usein vierailut ihotautilääkäri tullut lähes pakollisia vuosien varrella. Mutta hyvä syy: tällä hetkellä erilaisia ​​hoitoja ja tuotteita suosittelemia ammattilaiset, jotka lievittää tai viivästyttää ikääntymisen merkkejä tai yksinkertaisesti jättää enemmän kaunis iho.

Niistä hapot käytetty usein osoittama ihotautilääkärit, glykolisia on herättänyt paljon huomiota, jotta suhteellisen nopeita tuloksia ja monia etuja iholle naisia.

Mikä on Glykolihapon?

Mukaan ihotautilääkäri Renata Fernandes Marques, glykolihapon on alfahidroxiácido, peräisin sokeriruo'osta kasvien ja karamelli. Happo on väritön ja hajuton, erittäin käytetään virkistäviä tuote iholle. "Se on kyky kuorivien, poistaa se ja edistää kollageenin verinahassa, estää tai viivästyttää ikääntyminen. Voi tehdä ihon ohuempia, silkkinen, selkeä ja silti vähentää akne arvet ", hän sanoi.

Ihotautilääkäri kertoo, että voidaan käyttää happomuodossa kuorinta tai sitä sisältävien tuotteiden. "Sen Oikean käytön lisäksi hyödyt jo mainittiin, voi tehdä ihon tasaisemman, yritys, sammutettua ja kiiltävä", hän lisää.

Hyödyt tuotteiden hitaasti näkyviin?

Niin monia etuja se voi tarjota naisten iho, ei ole epäilystä siitä, sen käyttö on voimassa, jos se on suositellut (a) ihotautilääkäri. Mutta tulokset kestää liian kauan näkyvän?

"Tulokset ovat vaihtelevia ja riippuvat pitoisuus glykolihappoa kosmeettisia. Mutta yleensä ne voidaan huomannut toisen tai kolmannen kuukauden käytön. Kun suoritetaan muodossa kuorinta, jossa pitoisuudet ovat korkeampia, tulokset näkyvät nopeasti, viikkoina ", kertoo ihotautilääkäri Renata.

Mitä tuotteita sisältävät glicólioco acid?

Tällä hetkellä on olemassa useita tuotteita markkinoille, jotka sisältävät glykolihappoa sen koostumusta. "Koska hoitaa lääkärit, kaupallisiin tuotteisiin, myydään kaupoissa ja apteekeissa, esimerkiksi, Demelan valkaisu kerma, ja Glenmark; Derm AHA ja Biomedic pigmentti Vontrol, La Roche Posay; linja Normaderm, Vichy, muun muassa ", sanoo lääkäri ihotautilääkäri.

"Ihanteellinen on aina ostaa jonkin tuotteen neuvoja ihotautilääkäri, joka valitsee parhaan vaihtoehdon jokaiselle ihotyypille. Kuitenkin, kaupallinen linjat tuotteita, koska ne ovat pienempiä pitoisuuksia glykolihapon, myydään ilman reseptiä ", kertoo ihotautilääkäri Renata Marques.

Demelan valkaisuun 15g US $ 54,94 vuonna Farmadelivery

Demelan valkaisuun 15g US $ 54,94 vuonna Farmadelivery

Seerumin anti-vanha La Roche-Posay Derm AHA 30 ml R $ +145,90 vuonna

Seerumin anti-vanha La Roche-Posay Derm AHA 30 ml R $ +145,90 vuonna

Biomedic pigmentti Ohjaus Laroche Posay 30ml varten $ 139,41 vuonna Panvel

Biomedic pigmentti Ohjaus Laroche Posay 30ml varten $ 139,41 vuonna Panvel

Vichy Normaderm Tri-Activ 50ml varten $ 67,41 vuonna Panvel

Vichy Normaderm Tri-Activ 50ml varten $ 67,41 vuonna Panvel

Puhdas AHAS glykolihappo saippua 190ml for $ +94,78 vuonna Qualityderm

Puhdas AHAS glykolihappo saippua 190ml for $ +94,78 vuonna Qualityderm

Aurinkovoiteiden käytön

"Kaikki potilaat, jotka käyttävät joitakin happoa täytyy käyttää aurinkovoidetta, koska iho muuttuu herkemmäksi ultraviolettisäteilyä, lisäämällä mahdollisuus palovammoja ja läiskät iholla, jos sitä ei ole suojattu asianmukaisesti", sanoo ihotautilääkäri Renata.

Vasta

Lääkärin mukaan, glykolihapon ei tulisi käyttää ihmisille, joilla infektio aktiivisuuden paikassa, jossa se tullaan soveltamaan allergisia tuote iholle avoimiin haavoihin tai viime palovammoja, ja raskaana oleville naisille.

Nyt tiedät mitä etuja Glykolihapon tarjoaa ja tarvittaessa voit neuvotella (vesi) ihotautilääkäri noin käyttämällä sisältäviä tuotteita happoa tai mahdollisuudesta järjestää kuoria. Mutta aina muista noudattaa ohjeita ohi ammatti, koska vain silloin tulokset ovat tyydyttäviä ja iho todella kauniimpi ja nuortua!