Miten maalata hiukset kotona - Naiset vinkkejä

Kun idea on muuttaa ulkonäköä, mullistaa hiusten väri on usein ensimmäinen valinta naisten. Mutta koska se ei ole aina mahdollista ajaa ylös saliin, ratkaisu on maalata hiukset kotona. Ei siksi, että se on monimutkaista, mutta muuttaa väriä kotona hiusten vaatii erityistä hoitoa ei tehdä virheitä ja on sen mennä yllätyksiä epämiellyttävää.

Vinkkejä ole tehnyt sävy

Valitse väri hiusvärin voi olla vaikein osa. Pakkauksessa väriaineita yleensä tuovat väriä vaikutus kehys, se auttaa päätöksessä. Mutta muista, että väriaine ei tyhjennä väriainetta. Jos hiukset on jo värjätty ja haluat poistaa johdot, on tarpeen tehdä värimuutoksia hallissa, kulkee muste päällekkäin voi olla tuhoisat seuraukset.

Ennen maalausta kotiin hiukset, tee-proof touch varmistaa, että ei ole herkkyyttä tuotteeseen.

Asetetaan pisara väriä ja muiden kehittäjien korvan takana tai kyynärvarren. Huuhtele 40 minuutin pelin jälkeen ja odota 24 tuntia. Jos paikalla on punainen tai ärtynyt, älä käytä tuotetta.

Hiukset on oltava kuiva vastaanottaa väriainetta. Ennen maalausta olla vähintään päivää pesemättä hiuksia, luonnollinen öljy suojaa johdot ja karvainen nahka kemiaa.

Löytää optimaalinen määrä väriainetta, arvioida pituuden ja tilavuuden hiukset. Pitkät ja paksut johtoja tarvitaan kaksi tai useampi väriaine sarjat.

Maalaus hiukset kotona

Valmista väriaine mukaan kirjeen ohjeiden pakkausselosteen kukin valmistaja tuo tärkeitä suuntaviivoja varmistaa paremmat tulokset. Väriaine voi tippua ja aiheuttaa läiskät iholla ja vaatteita, joten käytä käsineitä ja pyyhe hartioilleen.

Vietä silikoni voiteen, vaseliini tai jopa partavaahtoa otsassa, korvissa, kasvojen ja kaulan ihon suojaamiseksi viat, varsinkin jos väri on tumma.

Jaa hiukset useisiin laajaan säikeet varmistaa, että tuote on jakautunut tasaisesti koko hiukset. Käynnistä sovellus kaulan kierteet tällä alueella pyrkivät vastustamaan enemmän toimintaa mustetta, ja siksi tarvitaan enemmän aikaa.

Jos vain tehdä korjailua väriaine kotona, käynnistä sovellus juurineen, odota 20-30 minuuttia ja vasta sitten vetää maali kohti vihjeitä. Anna seistä 10-15 minuuttia. Tämä estää root selkiytyy että hiukset vinkkejä.

Kun valmis seoksen levittäminen koko hiukset, ruutu osoittaa, joihin väriaine toiminta-ajan. Odota tiukasti osoitettuna ajankohtana, jolloin väriaine toimia tai vähän enemmän tai vähemmän voi muuttaa lopulliseen väriin, paikalla johdot ja vahingoittaa asettaminen tuotteen.

Tuolloin poistaa tuotteen, huuhtele hiukset kunnes vesi poistua kokonaan ilman värejä. Älä käytä shampoo, useimmat sarjat tulevat pussi jälkeisen väritys hoitovoide kiinteyttää värin, liikkua ja jätä se osoittamalla. Värjäyksen jälkeen, yritä käyttää shampoot ja hoitoaineet erityisesti värjätyt hiukset, ne ovat ainesosia, jotka auttavat pitämään johto nesteytyksestä.