Miten saada kotitekoisia huuli kosteusvoide - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Puvut kuten kastuu huulensa kun ne ovat kuivia tai tulevat puremista pieniä nahat löysää ympärillä ovat suuria roistoja kaunis huulet. Ja niille, jotka haluavat käyttää huulipunaa, tiedät, että huulten tai hoitamaton ei täsmää huulipuna, vaikka vaaleita sävyjä.

Pitää kaunis ja hyvin sammutettua huulet, ehdotus on välttää koukero edellä mainitut ja investoida hyvä huuli kosteusvoidetta, joka tunnetaan myös nimellä huulirasva.

kosmetiikka ja apteekki kaupat tarjoavat erilaisia huulirasva eri tuotemerkkejä. Jotkut maku, haju, väri, aurinkovoidetta, ja niin edelleen.

Kuitenkin, jos haluat investoida entistä luonnollinen tuote, tehdä itse kotona, noudata resepti ja tehdä omia huulirasva kotiin.

tarvittavat materiaalit

Tarvittavien materiaalien ovat: dekantterilasissa tai tulenkestävää lasia valmistunut, ruokalusikallinen, pannulla, pieni puinen lastalla tai lasisauvalla, tappi ja potin 20 g lasia tai akryylia. Tutustu esittävä kuva astiat sinun. On huomionarvoista, että Becker tai tulenkestävän olla koko, joka sopii pannulla, voidaan sijoittaa vesihauteessa.

Miten saada kotitekoisia huuli kosteusvoide - Naiset vinkkejäMiten saada kotitekoisia huuli kosteusvoide - Naiset vinkkejä

ainekset

 • 1 rkl sheavoi (4g);
 • 1/2 tl kaakaovoi (3 g);
 • 1 tl mehiläisvahaa keitto hiutaleet (4 g);
 • 1 tl (tai 40 ml) kasvi manteliöljyä (manteliöljyä ei) tai viinirypäleen siementen;
 • 2-3 tippaa eteerinen öljy (valitse tuoksu, joka haluat);
 • 1 kapseli E-vitamiinia (voi olla ampulli).

Tapa

Ennen valmisteen, puhdistaa alkoholilla kaikki astiat, joita käytetään ja anna niiden kuivua hyvin. Jo erottaa tarkat summat, jotka vaativat kukin materiaalin laatimisen helpottamiseksi kotitekoinen huulirasva.

 1. Kaadetaan noin kolme sormea ​​vedessä pannulla ja laita tulenkestävä sisälle. Anna sen lämmetä miedolla lämmöllä.
 2. Aseta kaikki kiinteät aineosat lasiastiaan vesihauteessa ja pitää sekoittaen kunnes sulanut. Prosessi voi kestää jopa neljä minuuttia.
 3. Sen valmiina, on aika laittaa manteliöljyä ja sekoitetaan hyvin.
 4. Poista pannulla ja laittaa säiliö E-vitamiini kapseli, puhkaisemalla säiliön kanssa tapin.
 5. Lisää sitten kahden tai kolme tippaa eteeristä öljyä ja sekoita. Tässä vaiheessa seoksen tulisi olla pienempi kuuma, jotta öljy ei haihdu, mutta ei viileä liikaa, muuten se kovettuu.
 6. Seuraava vaihe on sijoittaa seos akryyli- tai lasipurkkeihin.

Nyt sinulla on kotitekoinen kosteuttava huuli, Voit parempaa huolta huulet. Lisäksi palvelevat kuten huulirasva, voit käyttää tätä "pomadinha", kuten kynsivalliin kosteusvoidetta liikaa. Hyvä valmistautuminen!