Hiusten pituus kuvastaa persoonallisuutta nainen - Naiset vinkkejä

Pitkä, lyhyt, tasainen, kietoutunut. On niin monia eri tyylejä ja malleja hiustenleikkuu että naisilla on mahdollisuus vaihtaa ulkoasua milloin tahansa. Kuitenkin paljon monimutkaisempi kuin miltä se näyttää, yksityiskohtainen analyysi Vaijerit voidaan lajitella persoonallisuutta ja sellainen henkilö.

Mukaan asiantuntija ihmisten käyttäytymistä, Felipe Okazaki, on mahdollista kyllä luonnehtivat naisen tyyli hiusten läpi. "Hiukset paljastaa persoonallisuuden ja hänen nykyinen kantaa miten henkilö on edessään elämän ja on olemassa erilaisia ​​tapoja käsitellä tämän henkilön samoin. Vaihtelut tyylejä voi paljastaa, kuinka hienoja tai käytäntö on, kuinka hän on kypsynyt henkisesti, koska tämä henkilö on irrottautuminen toisten kommentteja.

Ja tehdä tässä analyysissä otetaan huomioon rakenne, pituus, tyyli johdot ja muissa tapauksissa, yleiset puitteet kasvoihin. "Usein henkilö lähtee hiukset kasvavat myös kattamaan arpi, allergia kaulassa, joten meidän on oltava varovaisia ​​analysoida persoonallisuuden vain hiukset. Niin usein muita lukemia tarvitaan, kuten lukeminen kasvot ja kädet, koska ne voivat paljastaa yksityiskohtia kuten terveys, taloudellinen asema, rakastavaa ohi ", sanoo Okazaki.

Mukaan asiantuntija, rajuja muutoksia hiukset, esimerkiksi naisten pitkät hiukset ja hyväksyy poikamainen leikkaus, ei häiritse tutkimukseen. "Hiusanalyysi on osoittaa tarkasti, mitä hän tällä hetkellä tuntuu. Kuinka hän on ulkonevat muille. Joten jos hän haluaa hyväksyä suorat hiukset, voimme sanoa, että hän on valmis ottamaan enemmän käytännön ihminen ryhti. Asenteet muuttuvat persoonallisuus ", hän selittää.

Okazaki rikkoi joitakin yhteisiä tapauksissa. Lähtö:

karvat

Mukaan asiantuntija, ne ovat yleensä herkempiä ja paljon joustavampia ihmisiä. Hän ehdottaa, että käsitellä tätä persoonallisuuden tyyppi on parasta välttää puhuvat eivät puhu kovaa ja nopeasti. "Käytä runsaasti tunnesanoja: Tervetuloa, apua, tunne, kaipuu, jännitystä, rakkaus, sydän, intuitio", hän sanoo.

Keskikokoinen hiuksia

"Kun monipuolinen persoonallisuus, yleensä nämä ihmiset ovat menossa läpi vaihe, jossa etsivät tasapainoa elämään sopeutuakseen tilanteisiin, ovatko ne uusia vai eivät. Arvostaa dynamiikkaa, vilpittömyys ja omavaraisuuden ", hän selittää.

lyhyet hiukset

Okazaki, ne ovat käytännöllisiä ihmisiä. "Yleensä näistä leikkauksista lyhyet hiukset halua olla vähemmän herkkä ja kärsivät vähemmän häiriöitä elämässään. Paremmin käsitellä tämän persoonallisuutta päästä siihen pisteeseen! Tutustu sanoja niin usein, aina, perus- ja käytännöllinen "ehdottaa.

kihara

Mukaan asiantuntija, nämä ihmiset on vaikeuksia jättää taakseen. "Nämä ihmiset elävät kauneuskäsittelystä ohi epäkohtia. Paremmin käsitellä tämän persoonallisuus pitää keskittyä nykyhetkeen ", hän sanoo.

suorat hiukset

Mukaan asiantuntija, ovat ihmisiä, joilla käytännöllisiä ja lineaarinen ajattelua. "Ne etsivät sileä hiukset jotenkin yrittää jättää taakseen ja siirtyä eteenpäin. Paremmin käsitellä tämän persoonallisuus välttää puheitta aina olla objektiivisia ", hän sanoo.

Fringe eteenpäin

"He ovat epävarmoja yksilöitä ja jotka eivät ole vielä kypsyneet riittävästi. Paremmin käsitellä tämän persoonallisuus välttää maksuja tai siirtää monia velvollisuuksia ", hän ehdottaa.

Ja te, pää osuu johonkin näistä profiileista?