Mikä on paras rintaproteesista? - Naiset Vinkkejä

mammoplasty Lisäys on nykyään useimmin suoritettu leikkaus keskuudessa Brasilian plastiikkakirurgeista. Tuoreessa tutkimuksessa Datafolha ohittanut lipoasiração, joka vuosia oli suosikki keskuudessa muovia leikkauksia. Mutta loppujen lopuksi joukossa niin paljon vaihtoehtoja, mikä on paras rintaproteesista?

Tämä on yhä toistuva kysymys toimistossamme. Ilmeisesti yksinkertainen ja suora kysymys, vastaus on hyvin monimutkainen. Yritetään nyt harkita useita tekijöitä, jotka vaikuttavat valintaan ihanteellinen rintaproteesista.

potilas

Tiedämme, että jokainen potilas on biotyyppi, paino, tilavuus ja muoto rintojen eroavat toisistaan. Myös odotettu koko proteesin vaihtelee suuresti. Tämä saa meidät uskomaan, että hyvä proteesi potilas voi olla ihanteellinen toiseen.

Tyypistä proteesi

Proteesin muoto voi vaihdella: pyöreä tai anatominen ( "pudota"). Projektio: matala profiili, kohtalainen, korkea. Pinnalla: sileä, kuvioitu tai polyuretaani. In sisältö: Silikonigeelikalvo tai suolaliuosta (suolaliuos).

Sijoittamista suunnitelma

Proteesi voidaan sijoittaa alle rauhanen mamárea (subglandular) alapuolella lihas (submuscular) tai osan alapuolelle osan alla lihas ja kiristysholkki (kaksi tasossa).

Sijoittamista tai viillon arpi

Kainalosta, submamárea, periareolar, napanuoran. Huh! On monia muuttujia ...

Yritetään ymmärtämisen helpottamiseksi, yritän antaa joitakin ohjeita, jotka koskevat useimmiten. Yleisimmin käytetty proteesi on silikonigeeliä. Moderni geeli on yhtenäinen eikä leviä proteesin tauko (hyvin harvinaista tämän tyyppisessä proteesi). vastus silikonigeeliä proteesi Se on paljon suurempi kuin suolaliuos, joka hajoaa ja menettää tilavuus helpommin, ja voi tuoda kohinaa jos ilmakupla on sen sisällä.

Sakeuden tunnustelu on myös luonnollinen. Tästä syystä ei juuri käytetä suolaliuosta implantti Brasiliassa. Yhdysvaltain silti käyttää, koska silikoni geeli implantti kiellettiin jonkin aikaa (ilman syytä), ja nyt ne on luovutettu, American kirurgit eivät ole vielä perehtynyt silikonilla. Näin ollen, napa ei ole yhteistä Brasiliassa, koska sitä käytetään, proteesi tulee olla suolaliuos, joka täytetään jälkeen sijoitetaan. Ei ole mitään järkeä käyttää proteesin pahin vain laittaa navan ...

sileä proteesi Se on korkeampi Kapselipolysakkaridiantigeenin contracture (yleisesti tunnettu potilaiden hylkääminen '). Kuvioitu polyuretaani ja on vähemmän riskejä. Tämä on syy, että sujuva proteesi oli käytännössä luovuttu. polyuretaani proteesi On vaikea paikka, ja on sen vuoksi sijoitettu yli arpi submamárea, joka on paremmin altistumisen ja lyhimmän etäisyyden paikka, jossa se lisätään.

pyöreä proteesi projekteja yli kierroksen että anatominen. Tämä toisaalta jättää enemmän seksikäs, toisaalta merkkeinä rintojen ja voi jättää keinotekoisen näköisiä, hyvin pyöristetty. Tämä näkyy selvimmin etenkin ohut potilaille, joissa puuttuminen rauhanen lakkaa lähinnä ihoa selvemmäksi proteesi. Tästä syystä se, että potilailla, joilla on hyvin pienet rinnat ja jotka pitävät pyöreä muoto, valinta suunnitelma on yleensä submuscular. Lihas piilotetut tapauksissa proteesin reunan jättäen pyöristetty ja seksikäs äiti, mutta ilman pisteytys paljon ja siksi luonnollisempi.

anatominen proteesi, Se voidaan sijoittaa alle rauhanen näissä tapauksissa, koska niiden anatomista muotoa pitää enemmän luonnollisen näköisiä. Potilaat, joilla on pienet areola voi käyttää periareolar tapa laittaa proteesin, sillä ei olisi varaa käyttöönottoa sama.

Sen lisäksi nämä "ohjeet" Yleisesti on olemassa lukuisia muunnelmia ja yhdistelmiä muoto rintaproteesista, ja paikallisesti asettamalla arpi. Niin, todella tietää, mitä paras rintaproteesista kussakin tapauksessa on tärkeää kuulla kirurgi Specialist Brasilian Society of Plastic Surgery. Vain arvioimalla biotyyppi ja harkitsee mieltymykset kunkin potilaan on ihanteellinen proteesi voidaan valita turvallisuuteen.