Nail ainoa tytär - Naiset vinkkejä

Päästöt ovat nousemassa, kokoelma kynsilakka laatikossa kasvaa ja niin uusi, maalit, että epävarma mikä väri käyttää ensin.

Tällaiset päättämättömyys voidaan ratkaista luova ja tyylikäs Super ratkaisu on muodikasta ympärille: kynsien ainoa lapsi, joka tunnetaan nimellä "nimetön sormi manikyyri" Yhdysvalloissa, jossa se on luotu.

Nimi voi tuntua oudolta, mutta idea on hyvin yksinkertainen. Vain valita eri kiilteen väri käyttää nimetön sormi ja jotta se erottuu muista. Voit myös soittaa suuntaus ja tehdä naulan vain tytär pikkusormen tai ilmaisin.

Jopa kuuluisa jo antautunut tyylikäs jättää kynsien eri väriä.

Laulaja Vanessa Hudgens oli se, joka aloitti aalto siellä. Ja hän näyttää jopa halunnut pelata väriä kynnet:

Nail ainoa tytär - Naiset vinkkejäNail ainoa tytär - Naiset vinkkejä

Beyoncé ei myöskään halua jäädä ulos ja vetoa sekoitus vaaleanpunainen vihreitä.

Nail ainoa tytär - Naiset vinkkejäNail ainoa tytär - Naiset vinkkejä

Vain sekoittaa!

kynsien ainoa lapsi Menestys on olemassa ja on kaiken olla muodikas täällä. Ja miten voimme jättää pois esmaltíscas uutiset, päätimme kokeilla myös luomme versiot:

Hipper ja hauska versio, sekoittamalla Aviator, sininen, jossa on enemmän violetti kasvot ja Leme, mukava pieni ruusu nimetön sormi. Kaksi lasitteet ovat Impala.

Nail ainoa tytär - Naiset vinkkejä

Tarkoitan huomaamaton naisia ​​ja pidä kiinnittää liikaa huomiota, koet hyvin hillitty sävyjä ja tähän käytämme kahta useampaa Impala lasite: Nude Classic nimetön sormi, ja toinen Jackie, kaunis väri, joka se näyttää harmaa seos beige.

Nail ainoa tytär - Naiset vinkkejäNail ainoa tytär - Naiset vinkkejä

Kun meidän ehdotuksia käyttää kynsien ainoa lapsi, Nyt on sinun vuorosi luoda oma versioita suosikki sekoitus lasitteet. Miten olemisesta vielä rohkeampia ja käyttää kynnellä kutakin väriä?

Mitä mieltä olet? Luo versio kynsien ainoa lapsi ja kerro meille Twitterissä tai Facebookissa, mitä värejä olet käyttänyt!