Kuva: Thinkstock

Kuva: Thinkstock

Italian progressiivinen harja on tarkoitettu naisille, jotka haluavat olla kurinalainen ja tilavuus ilman johtoja, mutta turvautumatta menettelyjä, kuten rentoutumista.

Koska se on progressiivinen pintakerros, tämä harja ei jätä niitä täysin litteitä lankoja ensimmäisessä hakemuksessa, mutta määriä ja karkeutta voidaan havaita välittömästi.

Italian on harja termoativado hoitoa, joten se tehdään kahdessa vaiheessa. Ensimmäinen vaihe on perusteellinen puhdistus antiresíduo shampoo, sitten johtimet saavat hoitoaine, joka, kun se altistetaan lämmölle ja kuivempaa raudan on mahdollistanut vähennystä.

Kaavan Italian progressiivinen harja on pehmeämpi ja lisäksi ei sisällä formaldehydiä, on se etu, että se on yhteensopiva kaikenlaisten hiukset, kuten väärin ja vaurioitunut kemiallisilla prosesseilla.

Käytetyt tuotteet ovat komponentteja, jotka palvelevat hakea johdot ja samalla tasoittaa kosteuttaa ja lisää kiiltoa hiuksiin menettelyyn.

Toinen etu on se, että progressiivinen hiukset voidaan yleensä pestä pian levityksen jälkeen. Aivan oikein, ei tarvitse odottaa päivää, hiukset voi pestä hiljaa menettämättä pehmeäksi.

Vaikutus kestää keskimäärin harjalla Italian kolme ja neljä kuukautta, ja hyvä suositus säilyttää kaunis lankoja tällä hetkellä on välttää shampoot suolarikkaalla ja antiresíduos.