Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Jotkut varovaisuutta tarvitaan pitämään ihon ja hiusten terve ja kaunis. Ja tämä ei ole aina tarpeen käyttää liikaa rahaa teollisuusmaiden tuotteita. Joidenkin kotihoito, voit jo saada hyvin mielenkiintoisia tuloksia.

Kulutus inkivääri voi aiheuttaa monia etuja kehon, niin sitä käytetään erilaisten sairauksien hoidossa. Jotkut käyttötarkoitukset ovat: vieroitus kehon, tulehdusta, antioksidantti, antikoagulantti, mm.

Mutta lisäksi se voi myös käyttää reseptejä voit olla vieläkin kauniimpi. Ja parasta on, että on olemassa erittäin helppo ja käytännöllinen vaihtoehtoja, jotka voidaan tehdä kotona.

Alla näet hoito vinkkejä, kun haluat ottaa inkivääri liittolaisena kauneuden.

ihon

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

1.Pele loistava: maski inkivääri tehdä kotona voit jättää ihon paljon kirkkaampi. Ota pala inkivääriä ja arinan kunnes he kääntyvät massa, paina taikinan (kuvaruudulla), kunnes voit poistaa nestettä inkivääri. Sekoita yksi ruokalusikallinen inkivääri mehu kaksi ruokalusikallista nousi vettä keittoa ja puoli tl hunajaa. Avulla puuvilla tasaisesti kasvoille ja kaulalle. Jätä iholle 20 minuuttia ja poista sitten lämpimällä vedellä.

Lue myös: 14 koti kauneus temppuja ja halpaa

2. Poista Tan: inkivääri sekoittaa sitruuna on suuri rusketus poisto. Käytä puoli kupillista sokeria, puoli kuppi oliiviöljyä, 2 rkl inkivääriä mehua ja 2 rkl sitruunamehua, sekoita kaikki. Sitten vain levitä koko kehoon märillä sormilla. Käytä 2 kertaa viikossa.

kasvojen 3.Esfoliante: sekoita 2 ruokalusikallista oliiviöljy oliiviöljy, 4 rkl ruskeaa sokeria ja tl inkivääriä.

4. Body Scrub: kanssa puoli kuppi ruskea sokeri, cup oliiviöljy ja tl raastettua tuoretta inkivääri. Sekoita kaikki ja säilytä purkissa se on täysin kiinni.

5. Vartalonkuorinta inkivääri, sitruuna ja kookos: käyttää puoli kuppi sokeria, puoli kuppi merisuolaa, ⅓ sulanut kookosöljy kuppi, 4 ruokalusikallista oliivi oliiviöljyä, 5 tippaa inkivääri mehu ja 10 tippaa sitruunamehua. Sekoita sokeri ja merisuolaa, lisää sitten kookos ja oliiviöljyä, sekoita hyvin. Lisää inkivääri ja sitruuna. Säilytä purkissa, että se on tiiviisti suljettuna ja lisää sitruunan siruja haluttaessa.

6. Scrub virkistäviä: tarvitset? cup luomusokeria, ¼ dl oliiviöljyä, 2 rkl raastettua inkivääriä ja sitruunankuorta. Yhdistä kaikki ainekset kulhossa. On suositeltavaa, niiden välittömään käyttöön, mutta voidaan säilyttää jääkaapissa viikon.

7. inkivääri ja sitruuna pensaikkoa: Tässä resepti käyttöön ¼ dl oliiviöljyä, ½ dl sokeria, 2 ruokalusikallista raastettua kuorta ja inkivääri ja hieman sitruunamehua. Sekoita hyvin ja leviää kehon kylvyssä.

8. Vapauta tummia täpliä: levitä pieni siivu inkivääri suoraan tahroja, sitten huuhtele. Voit luoda supistava: 1 lasi inkivääriä mehua, sekoita 1 tl hunajaa ja soveltaa iholla pala puuvillaa. Voit hakea runsaasti ja anna levätä 30 minuuttia, huuhtele huolellisesti.

9. Vapauta valkoiset täplät: leikattu pala inkivääri ja siirtää valkoiset täplät, älä huuhtele. Tee tämä kerran tai kahdesti päivässä. Tulokset ovat nähtävissä viikon tai kaksi, ja muutaman kuukauden ihosi hyvin samankaltainen sävy mitä todella on.

hiukset

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

10. Kahden Vinkkejä: Sekoita inkivääri öljyä shampoo auttaa pääsemään eroon split päättyy ja kosteuttaa hiuksia.

11. Nopeuttaa hiusten kasvua: 2 ruokalusikallista inkivääri mehu ja 6 ruokalusikallista jojobaöljyä keittoa. Hiero öljyä päänahan pyörivin liikkein ja jätä se vähintään 20 minuuttia, jos haluat, siirtää ennen nukkumaanmenoa ja poistaa kun heräät.

rentoutua

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

12. WC myrkkyjä inkivääri: ½ kuppi Epsom-suola, inkivääri 2 tl. Täytä amme ja aseta ainekset. Inkivääri lisää liikkeeseen ja koskemattomuus, ja Epsomsuola lievittää lihasjännitystä.

13. suola kylpy lämmintä inkivääri ja kaneli: Cup Marinho Grosso suolaa, 3 rkl kuorittuja inkivääriä (jauheliha tai raastettu), ½ tl jauhettua kanelia, ja jos haluat lisätä 5 tippaa oranssia öljyä. Yhdistä kaikki ainekset kulhossa. Laita lämmin kylpy ja sekoita hieman vettä. Liota 15-20 minuuttia. Käytön pitäisi olla välittömästi.

14. inkivääri ja vaaleanpunainen hierontaöljyllä: leikkaamalla pala noin 2 cm: inkivääri suikaleina, välillä 10 ja 12 ruusut pientä painiketta, yhtä eteeristä öljyä, kupin (manteli, oliivi, jojoba, jne.). Lasi silta, ravistellaan kaikki ainesosat. Anna sekoitetaan ja ravistellaan 7 päivää päivittäin; tai jätä ylösalaisin 30 minuutista tuntiin. Käytä lämmintä ja olla varovainen herkkää ruumiinosat, kuten inkivääri on erittäin kovaa.

15. Detoxifying sinappi ja inkivääri ja rentouttava jaloille: 1 ja ½ tl jauhettua sinappi, inkivääri 2 tl. Laita kulhoon tarpeeksi vettä kattamaan jalat ja sekoita ainekset. Anna jalkojesi liota 15-20 minuuttia, sekoittaen vesi ajoittain. Jos vesi alkaa jäähtyä, voit mennä lisäämällä lämmintä vettä. Huuhtele.

asiantuntijalausunnon

Mukaan ihotautilääkäri Valéria Marondes, inkivääri on monia terveydellisiä etuja. "On thermogenic. Antaa enemmän käytettävissä. Mutta joillekin ihmisille, joilla on verisairaus inkivääri ei pitäisi käyttää. Ihmiset eivät monimutkaisissa 5, hemofilia tai violetti. On suositeltavaa välttää inkivääri viimeisen raskausviikon. "

Joka tapauksessa, ennen minkään tuotteen ihoa, suositus on puhua ihotautilääkäri arvioida, hän saa käyttää sitä ilman komplikaatioita.