Tietää keskeiset happoja käytetään ihon hoidot - Naiset vinkkejä

happo Niitä voidaan käyttää hyväksi naiskauneutta hoidossa näppylöitä, ryppyjä, viat ja muut esteettiset ongelmia. Varsinkin talvella, kun auringossa on pienempi ja ihanteellinen aika huolehtia ihoa näihin tuotteisiin.

On valmis kosmetiikkaa, jota voidaan ostaa apteekeista, mutta voit myös käsitellä voiteet, geelit tai tehdä happopohjaisissa ihohoitoja klinikoilla. tietää Tärkein happoja käytetään esteettisiä hoitoja ja oppia, mitä he voivat tehdä, jotta iho kauniimpi.

salisyylihappo

Laajalti käytetty hoitoja akne, salisyylihappo Se on tehokas hyödykkeen vähentynyt ihon talin tuotantoa. Lisäksi se on toiminta suojaa bakteereita, edistää hilseily unclogs huokoset ja jalostaa ihon.

Tämäntyyppinen happo ei poistaa pysyvästi nykyisiä näppylöitä, mutta tekoja estää uusien iho näyttää päästää pois ylimääräinen öljy ja edistää vähentäminen huokoskoko.

atselaiinihappo

atselaiinihappo Sitä käytetään hoitoon kasvojen kuorta, joka takaa syvän uudistamista solujen skaalausta. Se varmistaa hyviä tuloksia, erityisesti lievittämään akne arvet ihon. Jopa kahdeksan viikoittain kestivät tunniksi joka voi olla seurauksena kaunis iho ja hyvin hoidettu.

glykolihappo

glykolihappo Se on hyvä niille, jotka haluavat taistella valon ryppyjä, joka ei ole paljon syvyyttä ja ilme markkaa. Etuna tämäntyyppisen happo on, että on mahdollista varmistaa myönteisiä vaikutuksia sen käyttöön suoraan kotoa.

On joitakin manipuloida sisältävien kosmeettisten glykolihappoa sen koostumus, jota voidaan käyttää kotona ilman ongelmia. Pitkäaikainen käyttö glykolihapon kiihdyttää kolmesti Uudistusprosessissa varmistaen ihon nuorentaminen.

retinoiinihappo

retinoiinihappo on suuri ominaisuuksia, jotka auttavat parantamaan laatua kollageenin, tasoittaa ryppyjä ja juonteita, ohjaa oiliness, helpottaa kuoren, lisää sen lujuutta ja myös parantaa sen rakenne.

Menettelyt sisältävät retinoiinihappo ovat erityisen virkistäviä hoitoja, kuten kasvojen kuoria tai laser toimintaa. Joissakin ihmisiä, retinoiinihappo jättää hyvin herkkä iho, punainen, hilseilevä ulkonäkö ja resektoidun.

Ja välttää ongelmia, saada hoito on aiheellista hieman ei haittaa joko ihoa. Se alkaa kuorinta kiteen, käsittelyn jälkeen retinoiinihappo ja lopuksi Systeemillä.

mantelihappo

Eläkkeellä karvasmantelit, The mantelihappo Se soveltuu parhaiten rasvainen iho, akne altis ja brunetit. Käytetty kuorinta, se takaa nuorentaminen, kapeneva juonteita ja ilmaisun merkkejä, kohtelee akne, keventää vikoja ja parantaa ihon tekstuuri, tämä aiheuttaa lievää kirvelyä ja hieman kuorinta.

Etuna on, että toisin kuin muut hoidot, happo voidaan käyttää kesällä päivän aikana. Jos sinulla on huolta suojana ja maltillisesti, kolmen päivän menettelyn on mahdollista olla alttiina auringon.