5 asioita, joita et tiedä, mutta se nopeuttaa ikääntyminen - Naiset vinkkejä

vanheneminen Se on luonnollinen prosessi sen ihmisten ja et voi paeta sitä. Koska henkilö on syntynyt se jo alkaa ikää. Mutta jotkut tottumukset voivat aiheuttaa ikääntyminen tapahtuu intensiivisemmin nopeasti ja varhain. Sillä tämä ei ole osa elämääsi ja että voit säilyttää kauneutta ja nuorekkuutta ihoa pidempään, Katso, mitkä tavat on vältettävä tai valvottu.

1 - nukkua myöhään

Kauneusunet ei ole tätä nimeä sattumalta. Kehomme tarvitsee lepoa toipua päivän väsymys. Yön yli, solut yritä korjata aiheuttamat vahingot ikääntyminen ja altistuminen auringon ja saasteita. Joten älä edes ajattele nukkuu alle kahdeksan tuntia, jos haluat olla kaunis iho pidempään.

2 - liiallinen alkoholinkäyttö ja sokereista

Liiallinen alkoholinkäyttö on merkittävä kauneus vihollinen ja leikkisyyttä. Juominen alkoholistit juomat ilman rajoja vähentää ravintoaineiden imeytymistä tarvitaan ylläpitämään ihon kimmoisuutta.

Jotta asiat pahempaa, kasvot, jotka juovat liikaa punainen johtuu alkoholi laajentaa verisuonia. Toinen haittapuoli on, että alkoholin kulutus aiheuttaa kuivumista, joka voi aiheuttaa ryppyjä nopeammin esiin.

Liikaa sokeria veressä voi aiheuttaa lasku kollageenin ja elastiinin, joilla voi olla tuhoisia vaikutuksia terveyden ja kauneuden ihoa. Paitsi jättää ihon eloton, pula näiden aineiden suosii juonteita ja ilmaisun markkaa. Joten mitään liioitella jälkiruoka.

3 - Stressi

Stressiä jokapäiväistä elämää voi vähentää hapetus ihon lisäksi lisäämään kerääntyi myrkkyjä jättää ihon näyttää houkuttelevaa. Vältä stressaavia tilanteita ja harjoitella rentoutumista varten ihoa on kaunis ja että niiden pakokaasujen ei saa leimata hänen kasvonsa.

4 - Ylimääräinen ihon hoidot

Tee hyvin usein pensaikot voi poistaa luonnollisen kosteuden ihon aiheuttaa se tulee kuiva ja ikää nopeammin. Mieluummin puhdista iho voiteet sijaan pahoinpitelystä kasvojen ja vartalon turhaa pensaikot.

5 - Unohda suojaa UV-säteiltä

On tavallista unohtaa aurinkolasit kotona lähteä tai läpäise aurinkovoidetta, koska vietät vähän aikaa auringossa. Kuitenkin jo pieninä määrinä, UV-säteet voivat aiheuttaa vakavia vaurioita nuorekkuutta ihoa ja se voi laukaista ihosyöpä.

Joten koskaan unohda laittaa aurinkolasit ja mieluummin korkein - jotka suojaavat paitsi silmät, mutta koko alueen ympärille. Älä jätä kotiin ilman menossa aurinkovoidetta, ehtymätön myös välittää silmäluomien ja pohjassa silmiin.

Kun nämä varotoimenpiteet voi estää vanhenemista tulee selvemmin aikaisin. Kurinalaista ja panostaa itse, se on sinulle, joka tulee nauttia kauniista ja terve iho monta vuotta.