Kynnet koristeltu metallinen nauha. - Naiset Vinkkejä

Kuva: Nainen vihjeitä

Metallinen lasitteet ovat tulleet jäädäkseen. Heidän jälkeensä tulivat eri tekniikoita ja lasitteet kuvioita, jotka lupaavat jättää kynnet paistaa. Testasimme koristelu kynnet käyttäen metallinen nauha on tärkein lisävaruste.

Joka päivä on uusi tekniikka, uusi emali tai uusi trendi naula, niin sinun täytyy käyttää luovuutta luoda jotain, joka on tyyli. Tekniikka olemme valinneet avulla henkilö paitsi valita värit, jotka sopivat hänen sekä muoto ja paikka koristeluun.

Voit improvisoida nauha lahjapakkaukset, käytämme sitä, ja se on helposti löydettävissä paperi kaupoissa ja käsityöliikkeitä (keskihinta R $ 2.00 paketti). Jos haluat vielä helpottaa teknistä valitsevat metalliteippinä oma itseliimautuva koriste nauloja.

Ne on jo omat liima, joka helpottaa prosessia sisustus, ja löytyy kosmetiikkaliikkeisiin tai Internetissä (keskimääräinen hinta on $ 16.00 pakki eri värejä). Kiille käytetty pohja valinta, valitsimme musta alusvaatteet Revlon (keskihinta R $ 19,00). Tsekkaa seuraavat kuvia käytettyjen materiaalien koristella kynnet metallinen nauha:

Kynnet koristeltu metallinen nauha. - Naiset Vinkkejä

Ensimmäinen vaihe on leikata nauha suikaleiksi. Mittaa koko kynnet ja jätä ylijäämää molemmin puolin soveltamisen helpottamiseksi. Tehty, jotka kulkevat emalikerros valittu ja pyyhi ylimääräinen hammastikulla, puuvilla ja asetonilla.

Levittää toinen kerros voidetta lasite ja emali vielä märkä soveltaa nauhan toivotulla tavalla (lävistäjä, pystysuora, vaakasuora). On tärkeää muistaa, että sisustus on tehtävä naulaan kerrallaan, jotta lasite ei kuivu ja nauha varmistetaan parempi.

Toinen osa on valmis. Leikkaa jäänteet nauhan kummallakin puolella kynsien avulla pihdit. Se on voimassa muistaa, että nauha on oikein trimmattu niin ei ole jääneet sivuilla.

Kynnet koristeltu metallinen nauha. - Naiset Vinkkejä

Lopuksi, siirtää kerroksen ylimääräistä kimallus huolellisesti kaikki naulat kestävyyden lisäämiseksi koristelu ja puhdista ylimääräinen hammastikulla, puuvilla ja asetonilla.

Kynnet koristeltu metallinen nauha. - Naiset Vinkkejä

Voit vaihdella muodon, värit lasitteet ja nauhoja käytetään tässä koristeluun. Ole luova ja anna kynnet kasvosi.