10 temppuja meikki - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Mitään hyötyä ottaa tuotteen koko necessaire jos et tiedä miten niitä käytetään. On 10 temppuja meikki, että jokainen nainen tarvitsee tietää saada hämmästyttävä näyttää.

1. korjaavia

Tiedät jo, että peitevoide on peittää tummia tai pieniä ihon epätasaisuudet, mutta hänen poissa, mitä tehdä? Voit käyttää säätiö keppiä, joka on paksumpaa kuin tehden roolin peitevoide. Pohja-tikku on raskaampaa voi kattaa tummia tai kuoren. Varo, ettei liikaa.

2. pohjalta

Vihje lyödä pohjaan sävy on saada pieni määrä tuotetta ja soveltaa otsalle. Jos on väri ero tuotteen ja ihoa, vaihda tehdä testi ja tuote on näkymätön.

Saat kevyt ja super luonnollinen kattavuus, sekoita pieni määrä pohja rusketuksen vaikutus tavanomaiseen pohja. Tämä antaa luonnollisen ulkonäön valoa.

3. Jauhe

Jos kompakti tauko älä masennu. Lopuksi murtamalla harjalla meikki jotta antaa kaikki jauhettu tuote. Tuolloin soveltaa, mieluummin harjalla sienellä. Harja antaa kevyempi, luonnollisen lopputuloksen meikkiä. Varo, ettet avaa laitetta pussiin.

4. Kulmakarvat

Oikea kulmakarvat on välttämätöntä täydellisen kampauksen. Jos sinulla ei ole kynää varten kulmakarvat, voit käyttää kompakti sävy samanvärisiä kulmakarvojen.

Märkä viisto harja veteen, jotta se kostea, niin sin pieni varjon ja soveltaa kulmakarvojen korjaamaan vikoja tai määritellä paremmin muodossa. Varoitus: varjo voi olla vilkkuvia. Viimeisteltävä lopuksi maskin värittömäksi ripsien vahvistamisesta ja muodot kulmakarvojen.

5. Shadows

Varjot kerma voi nuuttausviivaa silmäluomet ja painaa ulkoasua, voit käyttää varjon kevyt voide kuin valaisin. Levitä varjo pieniä pisaroita edellä cheekbones, T vyöhyke ja kierros.

Kirkas pinta on erittäin tyylikäs. Älä käytä varjoja väreissä kerman pakenevan valkoinen, helmi, beige tai lohta.

6. Liner neste

Lähes kaikilla naisilla on vaikeuksia soveltaa tätä tuotetta, jonka pitäisi olla suora ja kiinteä aivohalvaus. Soveltamisen helpottamiseksi ennen käyttöä neste eyeliner, uskallettu koko pituus yläripsiä kynällä musta silmät. Esfume ja sitten soveltaa eyeliner vain tehostaa väriä ja lopuksi maaliin. Jos kenties saada hutera, melkein ei näy.

7. Lipstick

Niin että väri huulilla kestää pidempään, sovelletaan koko huultenympärysbalsami Huulikynä paitsi voittaa, vaan täyttämään katteeksi. Tämän menettelyn jälkeen, käytä huulipuna valinta. Tämä temppu antaa myös lisää volyymia huulet ja ylläpitää kestävyyttä väri.

8. Blush

Mikään kuten hyvä punastumaan sovelletaan viimeistelemään meikki ja antaa täydellinen viimeistely iholle. Jos et tiedä miten valita poskipuna väri, vaaleanpunaisesta terrakotta, voit käyttää kiiltoa jauhetta tai jopa puuteri kaksi sävyä tummempi ihonväri.

Sovelletaan aina tuotteen spesifisen harja, joka on harjakset, kuten jauhe harjalla, vain pienempi.

9. ripsiväri

Soveltamisen helpottamiseksi maskin mutka ripsien harja 45 asteen kulmassa. Tämä auttaa myös ettei levyn meikkiä. Jos tuote tahra iholla, älä masennu: anna kuivua ja irrota jo kuivan tuotteen avulla pumpulipuikolla.

10. Meikki korjaaminen

Pese kasvosi kylmällä vedellä ja käyttää tiettyä tonic ihotyypillesi. Aina mieluummin käyttää pohjamaalin että lisäksi peittää juonteita ja huokosia, ja auttaa myös vahvistamisesta meikki kestävyyttä. Rasvaa kasvojen jauhe 2 kaksi tuntia kirkkauden ohjaamiseksi ja pitää täydellinen viimeistely.

Kunnes ensi kerralla!