12 virheitä, jotka voivat laukaista hiukset - Naiset vinkkejä

Jokainen nainen tietää, että on erittäin tärkeää huolehtia hiukset. Kuitenkin usein huomaamme, että olemme huolehtiva, mutta vain tehdä joitakin erehdyksiä, joka voi olla erittäin haitallista lukot. Välttää nämä virheet, jotka saattavat laukaista hiukset, vältä seuraavia:

1. Kuuma vesi

Kuuma vesi tulee välttää, koska se voi aiheuttaa ärsytystä, päänahan, joka laukaisee lisääntynyt tuotanto tali ja siten lisätä öljyinen juuresta. Lisäksi tämä ylimääräinen öljy juureen voi estää hiusten kasvua. Päänahan tarvitsee hengittää, joten vältä kuumaa vettä, muuttaa shampoo ja hoitoaine vähintään kerran kuukaudessa ja käyttää syväpuhdistava shampoo 15 vuorokauden välein.

2. hoitoaine juureen

Hoitoaine ei pitäisi koskaan ohitettu hiusjuuressa, koska se lisää öljyn ja kosteuden päänahan, mikä hilse, koska kapillaarihuokosista ovat suljettu. Tämä virhe on vielä selvempi seurauksia kun hiukset on jo luonnostaan ​​enemmän öljyinen.

3. hoitoaine hiukset pitkät

Hoitoaineet ovat yleensä liittolaisia ​​hiukset. Ne eivät kuitenkaan saisi jättää hiukset Kylvyn jälkeen, vain se, että asteikot ovat avoimia ja hiukset on joustavampi, mikä voi lisätä mahdollisuus johtokatko.

4. Unohda kosteuttava

Nesteytys on välttämätöntä hiukset ja on tärkeää, ettei unohda tehdä sitä aika ajoin. Jopa ne, joilla on rasvainen tukka ei pitäisi auttaa kosteuttaa hiuksia, vaan tekevät sen tietyille tuotteille tämän hiustyypeille. Jos olet maalannut, tasoitetaan tai käyttivät toisentyyppistä kemikaalin hiukset, se on virhe ei kosteuttamaan niitä. Kosteuttavia hiukset vähitellen palautuu kirkkautta ja terve, lisäksi on pehmeämpi ja ravittu.

5. liian kemia

Kun päätät tehdä muutoksia hiukset, joka tarvitsee kemiallisia valita hyvin, mitä hoitoa haluaa tehdä. Jos rentoutumista ja tehdä väritys, valitse maali, joka heikentää vähemmän hiuksia, kuten ilman ammoniakkia. Making enemmän kuin kaksi kemikaali voi olla tappava hiukset koska kärkiä voidaan täysin vaurioitunut, ja se voidaan korjata leikkaamalla.

6. Pidä hiukset märkänä

Jos hiukset kastuvat pitkään, tämä voi aiheuttaa sen liittyä sienet ja hilse näkyvän. Myös, pitämällä hiukset vielä märkä heikentää juuren ja helpottaa syksyllä johdot. Jos ongelma on tilavuus, veto jätettävää sopii hiukset ja ajaa pois tuulen silti ole kuiva.

7. Käytä kuivaimen väärällä tavalla

Hiustenkuivaaja on sijoitettava vähintään 30 cm: n etäisyydellä hiukset aikaan kuivauksen ja lämpötila on keskimääräinen kylmä tai ei vahingoita johtoja. Yrittää välttää suoraa lämpöä pään, koska se lisää öljyinen juuresta ja vähentää harjan pituudelta.

8. kosteisiin hiuksiin x Chapinha

Kuljeta lattarauta hiukset märkänä tarpeeksi julma teidän johdot, voit nähdä ja haistaa vahinko, joka aiheuttaa hiukset samanaikaisesti. märkä tai kosteisiin hiuksiin ovat joustavia ja rikkoa helposti, kun kulkee tasainen rauta, puhumattakaan siitä, että palava sloshing märkä johdot.

9. Naamio nesteytys Beach x

Maski nesteytys ei suojaa hiuksia auringon vaikutuksia, mutta lisäksi vahingoittaa hiuksia. Näitä tuotteita ei saa käyttää pitkään aikaan, koska ylittää minuutin nesteytys saa johtimet tulee heikko ja on poltettu ultraviolettisäteilyltä. Jos aurinkoa, ihanteellinen on käyttää kermaa ilman huuhtelua kanssa aurinkosuojaa.

10. Älä leikkaa kolmen kuukauden välein

Yli legenda näyttää leikata hiukset kolmen kuukauden välein, tai vaikka se on temppu kampaajille ansaita enemmän, se ei ole vain sitä. Jos odotat yli kolme kuukautta, hiukset vinkkejä alkavat avata ja johdot entistä hauras, kiukkuinen hiukset näyttävät vieläkin iso ja heikko säikeet putoavat. Joten, valitse hiustenleikkuun ja leikkaa hiuksensa aina kolmen kuukauden välein, koska tämä on ihanteellinen aika odottaa.

11. Unravelling johdot väärä harjalla

Harjat erittäin pehmeät harjakset on vaikeampi käyttää aikaa untangle hiukset ja voi vielä rikkoa johtoja. Ihannetapauksessa, käytä kampa leveä hampaat hyvin ja on erittäin vakaa. Jos haluat käyttää harjaa, valitse maila laji ja kova.

12. hiuksiin

Yksi yleisimmistä virheistä on unohtaa viettää jätettävää. Monet naiset uskovat, että jätettävää jättää rasvainen tukka, mutta se ei tapahdu, jos käytät oikea tuote. Toinen virhe on muuttaa jätettävää hoitoainetta varten. Tällöin vaikutus on haitallinen, koska sen sijaan sulkemisen asteikot, ne ovat avoimia ja hiukset saa kananlihalle. Loman-in on tärkeää sulkea kynsinauhat sammutettua ja jättää vihjeitä.

Pidä hyvää huolta hiukset välttää turvautumatta radikaaleja toimenpiteitä, kuten leikkaus. Jos pysyt valppaana näitä yleisiä virheitä on jo yhteistyötä terveyden ja kauneuden niiden TRESSES.