Käyttämällä veden lämpötila hyväksi kauneudessaan - Naiset vinkkejä

Emme voi ajatella kauneutta ajattelematta vettä. Sen jälkeen, kun kaikki, se on läsnä määrä nesteiden me nielemään päivittäin, jopa kosmeettisessa koostumuksessa. Lähes kaikki rituaalit kauneuden ja puhtauden teemme joka päivä ovat mahdollisia vain käyttämällä vettä. Mutta oletko koskaan pysähtynyt miettimään, etteivät kaikki lämpötilat ovat suotuisia kosmetologin?

On välttämätöntä, ensinnäkin, tietävät ihotyyppisi ja suosia tuotteita sopii sinulle.

kylmä vesi

Talvella se on vaikea keksiä mitään hyötyä jäävettä ihomme ei ole sitä? On kuitenkin olemassa joitakin kauneus temppuja, jotka ovat mahdollisia vain, jos vesi on hyvin kylmä.

Tiesitkö, että notkahdus kätesi kulhoon kylmällä vedellä kiihdyttää kiilteen kuivumista, erityisesti tummat värit? Kyllä, vesi hyvin alhaisessa lämpötilassa auttaa vahvistaessaan kiilteen värejä kynnet.

kylmä vesi

Terveys- ja kasvojen ihon kauneus riippuu tästä veden lämpötilasta. Kylmällä vedellä ja saippualla neutraali pH on sopivin kaksinkertainen kasvot epäpuhtauksien poistamiseksi päivittäin.

Sulkemisen lisäksi huokoset, estäen öljyn ja ulkonäkö akne, kylmä vesi aiheuttaa myös verisuonten vähentää punoitusta esiintyy joissakin alueilla kasvot.

hieman lämmintä vettä

Tämä lämpötila sopii huuhtelu hiukset. Hiussuomut toimivat meidän kasvojen huokosiin, eli ne vaativat alemmassa lämpötilassa suljettavaksi. Ja tiedätkö mikä on tulos? Hiusten kiiltoa ja vähemmän karkeutta. Öljy langasta myös suuresti riippuvainen veden lämpötilasta. Kuumempi, sitä suuremmalla todennäköisyydellä hiukset saavat öljyinen ja kapillaareja näyttävät ihottumaa.

Morna

Lämmin vesi on ihanteellinen uinti, koska se estää ihon kuivumista. Tämä lämpötila on myös sopivin pehmentää kasvojen huokoset ja kutikulaan kynnet.

kuuma vesi

Se on kaikkein herkullinen lämpötila pitkiä kylpyjä talvella ei ole sitä? On kuitenkin yksi, joka vahingoittaa ihoa. Kuuma vesi voi lopettaa luonnon suojaava kerros ihoa, jättäen kuivan näköinen iho ja punoitus tietyillä alueilla elimistöön. On olemassa poikkeus, että korkeampi veden lämpötila suosii meidän kauneutta. Niille, jotka ovat tapana käyttää terän ajella, lämpö auttaa pehmentämään huokosiin mikä jättää tuomioistuimen enemmän lähellä.

Joissakin vuodenaikoina se on monimutkaisempi mitkä veden lämpötila käyttöä. Mutta muistaa tärkeä sääntö: kasvojen iho on herkempi kuin runko, joten suosia alempia lämpötiloja kasvojen alueella.