Natura AM: uuden kestävän painopiste tuotemerkin - Naiset vinkkejä

Minimalistinen ja käytännöllinen linja, ajatella ympäristön ja kuluttajan. Kuva: Disclosure.

Päivittäisenä elämässä, jossa elämme ympäröi erittäin suuresta kulutuksesta politiikan ja vähän ajatellut aiheuttamat nämä säädökset, Natura julkisti uuden linjan, tarkoitus julkaista tämän vuoden heinäkuussa enemmän kohtuuhintaisia ​​ja tärkein tekijä, ajatus vihreä, edessä käytännöllisyys ja kestävyys. Rivi nimeltään "Olen meille kaikille", lyhentää vain AM, sanoi sitoutuminen on luonnollista, että brändi tuo nimi.

Hakurivin tasapaino ilo kuluttajan ja ekologisia hyötyjä. Ovat tuotteita luonnon kaavoja, tarjota nesteytys koko päivän, ja tekstuurit ja harjoittaa tuoksuja, joissa kaikissa on vähemmän ainesosia, ei väriaineita ja tuoksu kehittämä perfumer Veronica Kato tuotemerkki. Hän lupaa vastata haasteeseen luoda unisex tuotteita päivittäiseen käyttöön ja ovat lieviä niin ei häiritse muiden herkkien tavaroiden ja jopa yhdistää aromit muiden linjojen tuotemerkin.

Tärkein tähti uusi linja AM on pakkaus, pudota-muotoinen, pehmeä kuin pussi, jonka avulla voidaan käyttää mitä tahansa tuotetta ilman jätettä. Tunnustamista tuote on valmistettu kautta värit, rinnastetaan hoitomuoto tehty. Tällöin vihreä on yhtä puhdas, sininen ja punainen sen nesteytyksestä hoitoon. Rakenne mahdollistaa vähentämiseen käytetyn muovin 70%, mikä vastaa 60% vähemmän CO2.

Lanseeraus sisältää nestemäiset saippuat ja kosteusvoiteet heinäkuussa ja hiustuotteita syyskuussa. Ehdotus on vaikuttaa kuluttajien nähdä uudenlainen kuluttajien tietoisuutta, ja todella miettiä toimintamuotoihin "AM" ryhmän sisällä, tässä tapauksessa "Me" on kokoelman nimi.