Miten soveltaa meikkiä ei saa näyttää olet pukeutunut meikkiä - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Joka ei pidä raskaasti tai mieluummin enemmän neutraali ja luonnollinen meikki näyttää päivittäisestä tuntee arvon meikki, joka ei tee sitä siltä, ​​että käytät tehdä. Ja näin ei ole liian vaikeaa. Tarkista nämä vinkit:

Huolehdi ihosi

Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi ajatella on ihoa. Kun poistat meikit lopussa päivä, iho on sileä tai tahrat ja merkit? hyvin hoidettuja nahat vaativat säätiön ja peitevoide, joten on tärkeää aina noudattaa tiukasti suositellut toimenpiteet ihotautilääkärit pitää hänet terve ja kaunis iho. Joten, voit leikata joitakin kohteita meikkejä ja anna luonnollisen ilmeen.

Mukaan Tatiana Jerez, ihotautilääkäri ja jäsen Brasilian Society of Dermatology, ylläpitää virheetön iho ei ole kovin vaikeaa, mutta vaatii kurinalaisuutta. Yö käyttö voiteita aineilla, jotka edistävät solujen uusiutumista stimuloiva kollageenia, esimerkiksi retinoiinihappo yhdistettynä päivittäinen käyttö kosteuttavaa ainetta, ja tietenkin aurinkovoidetta riittää useimmissa tapauksissa, erityisesti silloin, kun aloitettiin varhain ja ennaltaehkäisevästi.

Jos iho on vaurioitunut ja se ilmeisestikään tuotemerkkejä, ratkaisu on hakemaan hoitoa ihotautilääkäri ja saada paras ihonhoitotuotteet. Ihotautilääkäri Daniela Landim selittää: "parhaat hoidot ihon ovat: murto CO2-laserilla, ja edistää kollageenin, myös uudistaa iho, tuo tuoreus, kirkkaus ja tarkemmin määriteltyjä ääriviivat; täyttö hyaluronihappoa pehmentää harjut ja reshapes kasvot, erinomainen vaihtoehto on aina ilmoitettu lepäsi aspekti, ilman tummia ja uskomattoman kasvojen ääriviivat. Unohtamatta botuliinitoksiinia, joka tasoittaa dynaamisen säännöt ja päästää valon ja nuorekkaan ulkonäön. "Mutta on huomattava, että vain alle dermatologiset kuulemisen asiantuntija tietää osoittaa sopivin teidän tapauksessa.

Toinen liittolainen kaunis iho on vettä. Hydraatti juomalla vähintään 2 litraa vettä päivässä ja panostaa ruokavalio sisältää runsaasti kasviksia, joilla suurin osa vedestä.

Lisäksi mukaan Tatiana, pahin virhe, että naiset tekevät iholle, joka voi jättää häntä pilaama ei käyttää aurinkovoidetta päivittäin tai käytä sitä riittämättömästi, jossa vain yksi hakemus aamulla. Vartijan pitää kiinnittää uudelleen ennen lounasta ja iltapäivällä, joka päivä. Aikana voimakas altistuminen, kuten rannalla, meidän pitäisi hakea uudelleen sen kahden tunnin välein. Aurinko on epäilemättä suurin syy tahrat ja ei riittävästi suojaa ihoa on suurin virhe voimme tehdä!

caprice kulmakarvat

Toinen tärkeä näkökohta, joka auttaa tekemään vähemmän meikki on pitää kulmakarvojen aina hyvin toteutettu, leikattu ja hoidetaan. hyvin muotoillut kulmakarvat vaativat kyniä ja muita tuotteita käytetään täyttämään sitä, joten ulkoasua on puhtaampi ja ladattu.

Jos et ole tapana mennä Salon ottamaan kulmakarvojen ja haluavat tehdä aina kotona, tutustu vinkkejä Bloggerin Amanda Domenico video tehdä kulmakarvojen itse:

Tärkeä kärki on aina varottava kaventamaan kulmakarvojen liikaa. Ei aina uudestisyntynyt jälkeen vedetään ja suuntaus on laskeva vuosien varrella. Siksi ihanne on pitää sen lähellä luonnollista, välttäen jättää erittäin hieno.

Meikki ei näytä siltä, ​​että olet pukeutunut meikkiä

Tehdä tällaista meikkiä, on olemassa joitakin kultaisia ​​sääntöjä, joita on noudatettava:

 • Älä käytä tuotteita tai hohtavan kiillon, valita läpinäkymättömiä;
 • Älä levitä yli yhden kerroksen;
 • Annostele pohja mahdollisuuksien tai korvata sen BB kerma;
 • Muista aina soveltaa aurinkovoidetta kasvoihin.

Noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​sääntöjä, meikkejä tulee moitteettomasti luonnollinen. Katsokaa nyt askel askeleelta "no-meikki" Englanti, meikki ilman meikkiä:

 1. Puhdista iho ja soveltaa aurinkovoidetta;
 2. Jos ihosi on kuiva, käytä kosteusvoidetta välttämään liian vaikeaselkoinen meikki;
 3. Levitä ohut kerros BB kerma koko kasvojen tai ohittaa tämän vaiheen, jos haluat;
 4. Jos on paikka haluat piilottaa, käyttää kermainen peitevoide;
 5. Levitä sormenpäillä valoa kermainen punastumaan kerros (hyvin vähän tuote) poskissa;
 6. Erittäin suuri pörröinen ja harja, sovelletaan pieni määrä mineraali puuteri koko kasvot;
 7. Täytä kulmakarvat ruskealla varjoa ja viisto harja, mutta käyttävät vähän tuotetta ei saada liian jyrkkiä - vain täyttää aukot;
 8. Levitä kerros ripsiväriä ja välittävät vain, että tuote ei tartu ripsiin toisiaan;
 9. Viimeisteltävä tehdä kosteuttava huulipuna suu läpinäkymätön väri.

Alla on valikoima tuotteita, joita voidaan käyttää, jotta tämä meikki:

BB kerma L 'Oreal R $ 29.90 Yhdysvalloissa

BB kerma L 'Oreal R $ 29.90 Yhdysvalloissa

Blush Maybelline kerma $ +33,90 vuonna Netfarma

Blush Maybelline kerma $ +33,90 vuonna Netfarma

puuteri Tee B. vain $ 43.99 at Apteekkari

puuteri Tee B. vain $ 43.99 at Apteekkari

Viistetty harja $ 19.00 Sisältää 1g

Viistetty harja $ 19.00 Sisältää 1g

mineraali ruskea sävy Bare Mineralsin US $ 52 Sephora

mineraali ruskea sävy Bare Mineralsin US $ 52 Sephora

Mask Ripsien ultrasexy Avon by R $ 17.99 Kauneudenhoitoalan Flower

Mask Ripsien ultrasexy Avon by R $ 17.99 Kauneudenhoitoalan Flower

Huulipuna suu 30 $ +36,80 Natura

Huulipuna suu 30 $ +36,80 Natura

Videot: kevyt meikki ja luonnollinen

Katso, mitä bloggaajat ja maquilas opettaa sinulle inspiraatiota ja tehdä oma meikkiä "nude" päivittäisestä: