Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Pohja on yksi tärkeimmistä osista prosessin, kun se tulee ohjata laajempaan meikkejä puolue tai kuvauksissa. Iho näyttää luonnolliselta ja kaunis raikkautta ja homogeeninen tuloksia liiton hyvän pohjan ja oikean tekniikan soveltamista.

Ja hän on yksi niistä kysymyksistä, että enemmän korostuu, kun sitä liian sovellettu, vähemmän tai tavalla, joka ei suosi luonnollista tekstuuri kasvosi.

Kun käytät liian vähän tai ei leviä hyvin, meikki viimeistely ei ole sileä ja jopa soveltamiseen poskipuna seuraavista voi vaarantua. Mutta kun käytä liikaa, iho voi olla karkea rakenne, tuote voi tulevat rypisty, ja hänen kasvonsa saattavat päätyä aspektin keinovanhennettu.

Siksi asianmukainen soveltaminen tuote on lähes yhtä tärkeää kuin hankinta laatu pohja ja sopii ihotyyppisi.

Seuraavaksi ratkaisemaan joitakin keskeisiä kysymyksiä täytäntöönpanosta pohjassa oleva meikkitaiteilija Neto Moreira sitten näyttää, mitä vaihtoehtoja sinulla on tapoja soveltaa sitä kasvoihin.

Lue myös: 10 Kaunis meikki yhdistelmiä saada sinut pois perusasiat

Mitä tulee ensin: pohjamaalin tai emäksen?

Valmistelussa ihon saataisiin tyydyttävää tulosta meikki puhdistuksen jälkeen, kosteuttava ja virkistävä, soveltaa pohjamaali ja sitten pohja. Lisäksi se sulkee huokoset, mahdollistaa paremman kontrollin öljy- ja antaa enemmän kestävyyttä tätä emästä.

On tietty määrä viettää?

Emäksen määrä on sovellettava riippuu kattavuus, määrä heijastaa tuloksia saadaan aikaan vaaleampi tai tiheämpi iho. Päivän aikana esimerkiksi ihanne on kevyempi kattavuus. Lisäksi olisi huolehdittava ei käytä liikaa tuotteen ja pohjapään craquelando.

Onko jonkinlainen pohja, joka on "helppo" mennä?

Lue myös: 15 viileä ideoita voit nauttia samalla tidies

Täytäntöönpanon helpottamiseksi emäksiä, suosittelen valita nettomääräisesti hieman kermainen käyttäen sieniä tai harjoja pehmeät harjakset, koska ne mahdollistavat yhtäläiset kattaa kaikilla alueilla kasvot.

Joka kerta käytän alusta täytyy siirtää jauheen?

Tämä on harkinnan mukaisesti. aikuiselle iholle pitäisi välttää pölyä tai käyttää sitä vain kaikkein oiliness alueella kuin pöly näkyy merkkejä ilmaisun.

Hakeminen vaihe vaiheelta

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Levitä pohja ei välttämättä sijoita tuotetta iholla ilman menetelmällä. Saavuttaa kauniin tuloksen, mutta enemmän luonnollisen ilmeen, vaikka sovellus tilauksen on tietty merkitys. Tarkista opetusohjelman palveli silloin useimmille neste säätiöt käytettäväksi synteettisten harjalla.

Askel askeleelta:

  1. Ennen pohjamaalin, se osoitetaan puhdistaa ihon ja virkistävä se kevyellä kosteusvoide;
  2. Käynnistä sovellus otsalle, keskeltä kulmakarvojen vetämällä hieman ylöspäin, kunnes koko alue otsa;
  3. Levitä valo liikkuu silmänympärysihoa;
  4. Seuraava askel on soveltaa nenä, ylhäältä alas ja sitten samalla tavalla suun ympärillä ja leuassa;
  5. Levitä pohjan poskissa, vetämällä keskellä kasvot pois, aina hieman liikkeitä, jotka simuloivat poistaminen kasvojen.
  6. Jos siveltimellä, ehdotus on antaa kevyillä sienellä loppuun.

5 välineitä soveltaa pohja

Tarkista alla olevia aiheita tärkein työkaluja, joilla voit hakea perusta kasvot ja valita joka parhaiten sopii tuotteen olet ja tarpeitasi.

1. Sormilla

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Tämä sovellus ei ole kovin salaista. Hommaa jonkin tuotteen käsillä ja mennä levittää samassa opetusohjelman järjestyksessä, ylhäältä alas keskiosassa kasvojen ja vaakatasossa keskustasta ulospäin posket. Viileä sormilla on, että voit hieroa ihoa laittamalla tuote, varmistaen hyvin homogeeninen sovellus ja tasaisempia, luonnollinen seuraus. [Videoesittely]

etuja: Se on kätevä ja nopea, helppo pestä ja ei maksa mitään.

haittoja: käytetyt öljyt siirtää joitakin kasvojen ja meikki on vesitiivis, se voidaan tavallaan tylsä ​​irti käsin.

sopivimmat tuotteet: Ultra tuote nesteitä, kuten vesi-pohjainen emäkset, voiteet ja aurinkovoiteet BB väri, kuten MAC kasvojen ja vartalon (R $ 121) ja L 'Oreal BB Cream (R $ 27,92).

2. Kabuki Brush duo kuitu

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Kabuki harjat ovat pullea harjat, ja monet harjakset ja lieriön muotoinen. Tapauksessa duo kuitua, sekoitus luonnonkuitujen ja synteettisten kuitujen varmistaa hakemus lähes täysin vapaa paikkoja. Jotta hakemus kuidun Duo kabuki, tehdä vähäiset liikkeet ja kiertämällä kasvot, myös sen jälkeen, kun sama Tutorial järjestyksessä. Silti vain pohja silti hieman tarkistettu, anna kevyillä sienellä kasvoihin. [Videoesittely]

etuja: merkitä vähemmän kuin harja ja synteettistä kuitua tarjoaa nopean sovellus.

haittoja: Duo kuitu harjat hyvä yleensä voi olla vähän kallis ja harjan hakemus vaatii aina puhdistuksen vähintään kerran viikossa harjakset.

sopivimmat tuotteet: nestemäisiä tuotteita kuin pohja Diorskin Nude (US $ 275) Dior.

Vaihtoehdot ostaa: The Beauty Box (R $ +23,92) ja Océane (R $ 17.99).

3. Yhteinen synteettinen harja

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Yhteinen synteettinen harja on myös hyvin käytännöllinen soveltamista pohjan. Käytettäessä, aina vähäiset liikkeet, seuraavat järjestystä askel askeleelta. Lopuksi, jos pohja on tarkistettava, paistamaan hanat kasvoilla sienellä tai sormin itse. [Videoesittely]

etuja: se vie vähemmän tuotetta, joka estää meikkiä jätettä.

haittoja: Voit jättää merkitty ihoa.

sopivimmat tuotteet: nestemäiset ja tahnamaiset tuotteet, kuten pohja ColorStay (R $ 75,99) Revlon.

Vaihtoehdot ostaa: Kuka sanoi Berenice? (R $ +30,51) ja Dailus (R $ +17,91).

4. Yleinen sieni (litistetty)

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Tämä on yksi helpoimmin työkalut hintaan näkökohta, koska sen hinta on noin $ 5 ja jotkut sarjat eri maksaa noin R 10 $. Käyttää, vain laittaa vähän pohja valmiina, poimia tuote kevyillä ja soveltaa näin kasvoihin. [Videoesittely]

etuja: hakemus on kaunis viimeistely ja se on halpa ja nopea käyttää.

haittoja: se imee liikaa tuote, sitten käyttää sitä on tarpeen laittaa pohjan toiselle pinnalle vähentämään jätettä.

sopivimmat tuotteet: Se toimii hyvin minkä tahansa tuotteen, mutta sopii kompakti kermainen emäkset ihanteellisena Face Compact Base Avon (R $ 35).

Vaihtoehdot ostaa: Belliz Kit (R $ +10,95) ja Kit Marco Boni (R $ 17,53).

5. Beauty Blender (tai vastaava)

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Pohja sovellus sienet kuten "pikku muna" on hyvin samankaltainen kuin yhteisen sieni, mutta sen anatomista muotoa on helppo päästä vaikeimmatkin kulmat kasvot, kuten alueet lähellä silmiä ja kulmien nenän. On syytä muistaa, että hakemus pitäisi tehdä kevyillä eikä "ohi". [Videoesittely]

etuja: hakemus on nopeaa ja helppoa.

haittoja: hän päätyy kertynyt enemmän likaa kuin muut vaihtoehdot, jolloin puhdistus olisi hieman useammin ja se imee enemmän tuotetta.

sopivimmat tuotteet: tahansa emästä, mutta kermainen on helpompi kuin Maybelline unelma Matte Mousse Base (R $ 60,99).

Vaihtoehdot ostaa: Kauneus Blender (R $ 134,90) ja Belliz (R $ +19,90).

6 videota vinkkejä bloggaajia tukiasemaan

Tutustu mitä kukin bloggaaja on jakaa tietoa kokemuksistaan ​​emäkset, kun kaikki, he kokeilla ja käyttää myös monia eri tuotteita joka päivä ja voi antaa hyvin mielenkiintoisia vinkkejä niille, jotka haluavat oppia tai parantaa.

1. perusta aloittelijoille Ripsien blogi Catarina

Tässä Videobloggaaja antaa hyvin perus päivä ja opettaa kaikki kaikille, jotka ovat koskaan käyttänyt meikkipohjaan tai tarvitsee tietää tehdä kaunis sovellus jopa ilman kokemusta. Hän selittää kaikkea yksityiskohtaisesti ja helposti.

2. valmistaminen ihon Camila Coelho

Tässä opetusohjelmassa bloggaaja Camilla opettaa ihonhoitoaineella, takana pohja, se myös antaa valaisin vihjeitä, peitevoide, harjat ja jotkin tuotteen ehdotuksia.

3. Oikean base Adrianna Ramos

Tässä Adrianna vlogger opettaa miten valita pohjaväri ihoa, antaa erittäin hyviä vinkkejä kuuma ja kylmä sävy, ja osoittaa myös, kuinka se soveltuu alustaan ​​käyttämättä harjat, vain sormilla.

4. Käytä Blogi meikkipuuterilla Tarkoittaako tämä voi?

Jos olet kiinnostunut käyttämään perusjauheen koska se on nopeampi soveltaa, tämä video sopii opetella käyttämään sitä oikein. Vlogger annetaan vinkkejä maaliin tulee luonnollinen ja mitään raskasta.

5. Hakeminen pohja tikku on blogi Ale Bittencourt

Tutustu kärjet Blogger kuinka oikein soveltaa emäksiä kiinni varmistaa kauniin ja luonnollisen lopputuloksen.

6. Miten ääriviivoja Boca Rosa

Oppia tekemään loppuun ihon valon ja varjon tekniikoiden levittämisen jälkeen pohjaan. Tämäntyyppinen viimeistely sopii juhlavaatteita.

Kun se tulee perustaa, sekä sovelluksen, kun tuotteen valinta on kysymys oikeudenkäynnin, virheiden ja osuma. Saattaa olla, että pohja, joka näyttää hyvältä ystäväsi, ei näytä hyvältä teitä ja päinvastoin. Joten se on erittäin tärkeää aina testata tuotteita ennen ostamista. Monet merkit antavat näytteitä tai voit kokeilla tuotetta kaupoissa ennen sen kotiin. Nauti siis tästä ominaisuus ja älä anna periksi löytää täydellisen tukikohdan soveltaa mieltymyksistä ja tarpeeseen.