Glaze 3D - 3D-emalia - Naiset vinkkejä

Tekniikka tuli kauneuden markkinoilla, mutta ei ainoastaan ​​vallankumouksellinen laitteita, jotka tekevät tuhat ja yksi ihmeitä. Nyt jopa lasitteet ovat hyvin moderneja ja on uskomaton vaikutus. Kysymystä välinen rasittavat lasitteet viime kuukausina lisäksi trendejä kesällä, on lasite holografinen 3D.

Ja niille, joiden mielestä se on vain erittäin kuohuviiniä värejä tai lasite tarpeeksi kimalle, on enganadíssima. Tutustu kaiken mitä haluat ja tarvitset tietää 3D lasitteet.

Mitä eroa on kiille ja kimalle emali 3D?

Kiille tai holografinen 3D-efekti on mikropartikkeleita, jotka heijastavat kirjavat ja erittäin kirkkaita valoja, luoda kolmiulotteinen vaikutus kynnet.

Hyvin erilainen vaikutus hammaskiilteen glitter, joka on karkeampi rakenne.

Kiille 3D kirkkaus on selvempi ja kun valo osuu kynnet, antaa sateenkaaren vaikutus värit emali. Huolimatta paljon kirkkaampi, maaliin tämäntyyppisen emali on lisinho, kuten tavanomaisessa emali.

Kirjaudu Taster nainen vinkkejä ja nähdä yli 1200 kuvia koristeltu kynnet.

Kuka tykkää hyvin paistaa varmasti rakastua holografinen kynsilakkoja. Käyttää holografinen emali 3D oikeudellinen on antaa kynnet kohokohta tuotannon. Tätä varten investoida neutraalimpi näyttää.