Meikki ihon pisamia - Naiset vinkkejä

Jotkut naiset hyväksyvät ja kuten pisamia hänen kasvonsa, toiset ei niin hyvin ja tehdä kaikkea yrittää "poistaa" jäljet ​​ihoon meikkiä. Yleensä flecks ovat luonteenomaisia ​​niille, joilla on vaalea iho ja punaiset hiukset, joissa saavutetaan tai kevyempiä sävyjä. Kuitenkin naiset vaaleanruskealla iho saattaa myös olla pisamia kasvot.

Salaisuus virheetön iho ei ole liikaa kattavuutta tuotteiden yrittää piilottaa pisamia, koska vaikutus voi jättää ihon kanssa latautuneita näkökohtaa. Juju on otettava kerran flecks sekä ominaisuus ihon, ne antavat charmia kaikkein kohtaamaan.

Tuotteet sopivin valmistelussa ihon pisamia ovat mineraali ainesosia, jotka ovat ohuempia ja jättää kasvot näyttävät luonnollisilta. Mineraalimeikkien ei sisällä säilöntäaineita ja muita ainesosia, jotka voivat aiheuttaa allergiaa, joten se sopii herkälle iholle.

Tarkista nyt muutamia vinkkejä ja oppia tekemään meikkejä ihon pisamia ilman kuljettaa paljon tuotteita. Älä unohda, että naiset punaiset langat on osattava yhdistää sopivat sävyt meikki ei "taistella" kanssa hiusten väri.

Valmistelu iho

Puhdistaa ja pehmentänyt iho, sovelletaan aurinkovoidetta SPF 30, mieluiten öljytön (ei öljy), joka suojaa ihoa. Pohjamaali on myös tärkeää korjata joitakin kasvojen epäkohtia. Valitse sitten pohja, joka ei ole liian raskas anna että keinotekoisia. Valitse oikea sävy ihotyypillesi ja avulla harjalla, sovelletaan koko kasvot aina tehdä siirtyy sisältä ulospäin.

Peitevoide tulee käyttää vain silmien alla ja peittää pienet viat hänen kasvoillaan. Neutraloi tummia peitevoide sävy paitsi siinä tapauksessa ihoa. Tasoittaa ihon tummia, oikea tapa soveltaa peitevoide on harjalla tai sormella jopa. Salaisuus on antaa kevyillä kattaa alueen hyvin ja antavat suuren pinta.

Naiset punapäät ovat tummia vihertävä värisävy, joten vetoa peitevoide värin neutraloimiseksi okran ja jatkaa yhtenäisen ihoa. Soveltaa mineraali jauhe vain alueella "T" kasvot valvoa öljyä ja samettinen vaikutus.

näkyvä silmät

Parantaa silmien sävyjä varjojen jotka yhdistävät selkeät naisten pisamia ovat sävyjä vedetään kupari, kulta, ruskea ja lila läpinäkymätön tai hieman helmiäis loppuun.

Jos haluat panostaa enemmän voimakkaita värejä, ääniä väärinkäytöstä viiniä, rypäleen, pinkki, musta ja tumman ruskea. Varjo voidaan soveltaa savuinen silmään tyyli. Kun kyseessä on Punapäät, välttää erittäin kirkkaat värit ja vastaavat sävyjä hiusten sävy. Jos haluat luonnollisemman ja sileäksi, vetoa nude läpinäkymätön sävy.

Edelleen parantaa silmien, capriche vuonna eyeliner ja hyvässä kerrosta ripsiväriä ylemmän ja alemman ripset. Musta tai ruskea kynä tulee käyttää varovasti, ilman paljon liioittelua, ulkopuolella pohjassa silmien ja sitten savuinen. Käytä valkoinen tai beige lyijykynä vesilinjan avaa ilmeen.

näyttää terve

Antaa terveen ilmeen näennäisesti sovelletaan punastumaan hieman yli poskiluun kiven hedelmiä, aina tekee siirtyy sisältä ulos päin posket varovasti häipyminen harjalla. For punertava pisamia, ennustaa punastumaan pronssia. Mitä ruskea pisamia, muista käyttää poskipuna sävyjä persikka, koralli tai vaaleanruskea. Kärki pitää luonnollisen ilmeen on soveltaa punastumaan liioittelematta.

silmiinpistävä huulet

Lyömistä varten huulet, kärki on panostaa huulipunaa sävyjä mukaan oman ihon sävyä ja tyyppi meikki, joka käyttää. Raskaasti lastattu voimakas silmät ja varjon sävyjä, veto nude huulet läpinäkymätön vaikutus ei anna liian raskas meikki.

Jos valittu ominaisuudet tekevät pehmeämpi sävyjä silmässä, kärki on parantaa huulet huulipuna, jossa punaista, vaaleanpunainen ja viiniä. Valitse mikä sopii sinulle ja älä pelkää käyttää. Naiset redheads voi myös lyödä vetoa huulilla silmiinpistävää sävyjä, se on vain varottava valita samaan sävyyn kanssa hiusten väri. Jos olet epävarma, aina mieluummin huulipunan väri hieman vaaleampi ja huomaamaton.