Jokaisella naisella on hänen temppuja pysy kauniina. Oikeiden kaupoissa ostaa kauniita ja halpoja vaatteita, kulumista, että erityinen merkki meikki ja osallistumaan tiettyihin salongin joitakin näistä temppuja, mutta voit saada vieläkin kauniimpi joidenkin typerä ja halpa salaisuuksia, joita voidaan käyttää myös kotona.

kotitekoinen reseptejä hoitaa kasvoille

14 koti kauneus temppuja ja halpaa - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

1 - Ice korjata meikki: Ihmisen iho koostuu miljoonista huokosia, jotka voivat häiritä aika meikki. Jos sinulla ei ole pohjamaali käytettävä ennen kantaa, peitevoide ja jauhe, jäätä on paras ystäväsi. Joidenkin kiviä kääritty puhtaalla, pehmeällä kankaalla, voit käyttää pakkaa hänen kasvonsa. Paina kevyesti, ilman hankausta. Tämä sulkee huokoset ja anna meikki tulla enemmän "ammattilainen".

2 - Hankaa varten lisinha iho: epäpuhtauksien poistamiseksi kertynyt iholla ja myös kuolleita soluja, mitään parempaa kuin hyvä hangata. Kun sinulla ei ole oikeutta kerma ei kuitenkaan tarvitse viettää omaisuuksia kauneusklinikan. Vain sekoittaa hieman hunajaa ja sokeria, luoda edullinen ja yksinkertainen kuorinta maski. Tulot olisi sovellettava kasvot, hierovat sitten.

3 - Kamomilla tyhjetä kasvot: kun nukumme huonosti tai viettää useita päiviä työskennellä tai opiskella mittaamattomasti, on normaalia, että meidän iho irtisanoa meitä. Lievittää punoitusta ja vähentää kasvojen, kokeile kamomilla teetä. Vain valmistella teetä normaalisti ja laita se jääkaappiin yhdeksi yöksi. Seuraavana aamuna, liota puuvilla teetä ja pyyhi kasvot, varsinkin turvonneet esimerkiksi tummia, esimerkiksi.

4 - papaija ja hunajaa kosteuttavat: Voit kosteuttavat ihoa ilman teollisuusmaiden voiteet. Hyvä resepti on vaivaamista pala papaija ja sekoita se hieman hunajaa. Maski tulisi soveltaa kasvot ja lähti muutaman minuutin, joten voit ryhtyä toimiin. Sitten vain pestä kasvot vedellä.

5 - vesi kaunis iho: spray kivennäisvettä tai kookos vettä voidaan käyttää kasvoille auttaa pitämään ihon näyttää hyvältä. Toinen hyvä vinkki on kastaa hänen kasvonsa jäävedessä auttaa piilottaa tummia, tulehdusta ja turvotusta.

luonnollisia hoitoja hiukset

14 koti kauneus temppuja ja halpaa - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

6 - oliiviöljyä äänenvoimakkuutta: naiset, joilla on rasvainen tukka on oltava varovainen tämän kärki, mutta oliiviöljy voidaan käyttää luonnollisia viimeistelijä johdot. Sovelletaan muutama tippaa kämmentä ja levittää johdot, hieman, äänenvoimakkuuden säätämiseen ja kosteuttaa. Blondit myös oltava varovainen, koska vihreä pigmentti öljyn voivat häiritä hiusten väri.

7 - Talkki peittää öljyt: on selvää, että paras keino likainen tukka on edelleen shampoo, mutta jos haluat poistua talosta ja ei ole aikaa tähän, talkki on suuri liittolainen naamioida oiliness johtoja. Levitä hieman lähellä hiusjuuressa levittäen kampa kohti vihjeitä. Mutta älä liioittele - mahdollisimman pian, pestä hiukset, koska jos käytetään ylimäärin, talkki voi olla päinvastainen vaikutus ja tehdä näyttävät vieläkin "likainen".

8 - avokado ja muna hydraatti: rypistäminen puoli avokado, munankeltuainen ja kaksi ruokalusikallista hunajaa saat maski korkea kosteuttava teho. Vain levitetä johdot ja peitä alumiini- tai sähköinen korkki, anna vaikuttaa 30 minuuttia ja sitten poistamalla maskin.

9 - Maito taistelutilanteesta kloorin lankoja: naisten vaaleat hiukset voi olla ongelmia klooria käytetään uima-altaissa. Tämä aine häiritsee lanka värejä ja jättää ne vihertävä mutta ongelman poistamiseksi, vain pestä hiukset maitoa. Käytä säiliö kerätä nestettä, jota voidaan käyttää useita kertoja - kunnes olet täysin poistanut ongelmaa.

10 - Aloe vastaan ​​öljyt: Resepti on yksinkertainen ja tehokas, vain raaputetaan "liivate", joka sisältyy lehdet ja aloe ja levitä sitä päänahan. Anna hautua muutama minuutti ja poista kylmällä vedellä.

Temppuja pitää säteilevä elin

14 koti kauneus temppuja ja halpaa - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

11 - cornmeal ja hunajaa keventää kainaloihin ja nivusiin: cornmeal sekoittaa kaksi ruokalusikallista hunajaa kaksi ruokalusikallista. Levitä seos halutulle alueelle ja hieronta muutaman sekunnin, sitten poistamista. Toista kerran viikossa.

12 - Sokeri kuorintaan: säiliössä, sekoitetaan kuppi sokeria viisi ruokalusikallista manteliöljyä keittoa. Sitten yksinkertaisesti soveltaa kehon liikkein. Lisäksi kuorintaan misturinha myös kosteuttaa ihoa.

13 - Hunaja ja sokeri hoitaa kuivin jaloin: Sekoita kaksi ruokalusikallista hunajaa ja viisi ruokalusikallista sokeria. Hieronta ylöspäin seoksen kanssa noin kymmenen minuuttia, ja huuhtelemalla sitten. Loppuun, sovelletaan kosteusvoidetta.

14 - Carqueja vastaan ​​suonikohjuja: koska suonikohjuja eivät ole mitään muuta kuin osoitus kierto- ongelma, piikkipensaistonummet teetä voi parantaa tätä ominaisuutta. Vain keitetään piikkiherne- lehtien litraan vettä ja ottaa viisi kertaa päivässä.

Jos tiedät mitään temppu oppinut perheessäsi tai ystäväsi tai temppu löysit sen, muista jakaa kanssamme. Jätä kommentti alle.