Paikka rintaimplantit voi antaa Viuhahtaminen? - Naiset Vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Plastiikkakirurgia halutuimmista epäilemättä rintaproteesista on unelma kulutus monille naisille. Joidenkin mielestä lisätä pienet rinnat, toiset johdonmukaisuuden parantamiseen tai jopa korjata joitakin lieviä notko.

Olipa syy mikä tahansa, kysymys on yhteinen kaikille potilaille: rintaimplanttien voi antaa raitoja?

Striamuodostus arvet on muodostettu ihon häiriöitä elastisia kuituja, nimittäin kulumista ihon. Ne voivat tapahtua milloin tahansa iho on venynyt äkillisesti.

Tämä voi tapahtua useita kertoja, esimerkiksi, että nopea kasvu murrosiässä (kun se on tavallista, että on venyttää markkaa pakarat), raskauden aikana (sekä vatsan ja rinnat), imettävät (rintojen arkuus) tai suurta hyötyä paino (vatsan, käsivarsien, jalkojen).

Siten rintaproteesista voi hyvinkin johtaa venyttää markkaa, nopea venytys ihon. Vaikka harvinaisia, se on yleisempää erittäin suuri proteesit, koska sen seurauksena suurempi venytys.

Rinnat, jotka ovat imenyt, joka on tietty notko, venytys merkit on epätodennäköisempää, koska iho ei ole niin jäykkä ja laceia helpommin kuin paksu, jäykkä iho.

Mutta mitä tehdä minimoimiseksi venyttää markkaa?

Ensin meidän täytyy jättää ihon valmis venyttää. Hyvä iho nesteytys, kosteuttava urea-pohjainen, joustavien kuitujen tulee vielä joustavampi, vähemmän rikkoutumisen riski.

Siksi on aina tärkeää kosteuttavat ihoa rinnan vähintään 2 kertaa päivässä, kuukausi ennen ja kolme kuukautta leikkauksen jälkeen.

Valitse koko proteesit liioiteltu, auttaa myös, koska sekin on hydratoitu iho, hyvin suuri proteesi voi aiheuttaa häiriöitä joustavien kuitujen, vaikka ne ovat hyvin joustava.

Lymfahierontaa leikkauksen jälkeen auttaa myös, koska se tekee rinnat desincharem nopeammin, poistamalla raskaampi taakka venytys ihoa. Muista, että leikkauksen jälkeen proteesin takana, rinnat on vielä suurempi turvotusta.

Siten ulkonäkö venyttää merkkien rintaimplantit leikkaus, tulee lopulta hyvin harvinaista. On kuitenkin aina parempi ehkäistä, sillä korjaamiseksi tapauksissa venyttää markkaa on hyvin vaikeaa ja voi olla kallista.