Kynnet koristeltu pilkkuja Summer 2013 - Naiset vinkkejä

Kuva: Nainen vihjeitä

Tärkeimpiä suuntauksia NFW kauneuden suuntaukset ovat päättäneet näyttää yhden koristeltu kynsien esimerkki siitä, että on korkea kesällä 2013. Lisäksi Candy värit, tapahtuma näki erilaisia ​​koristelu kynnet kuin Englanti tyttö kynsien, eläinten tulosta, kuvio pilkkuja, ainoa tytär tekniikka muun koristeet.

Valitsimme kaksi lasitteen koristella nauloja käyttäen vain tytär tekniikka leiman Poa. Tämä on yksinkertainen askel-askeleelta, joka vaatii vähän taitoa
koristelu kynnet, samoin kuin on monipuolinen tekniikka, joka mahdollistaa eri väriyhdistelmiä.

Tämän tekniikan suorittamiseksi tarvitaan kahta väriä kermainen lasite. Käytämme "nukkuva suudelma" on Colortrend kokoelma Avonin ja "Banana" Afrikan kokoelma ottaen Colorama.

Tarvitset myös pintamaali loppuun sisustus, naula kiinni paksu kärki, puuvillaa ja kynsilakanpoistoainetta. Kaikki nämä materiaalit ovat helposti löydettävissä kosmetiikkaliikkeisiin, apteekeissa tai supermarketeissa.

Kynnet koristeltu pilkkuja Summer 2013 - Naiset vinkkejä

Ensimmäinen vaihe on kaksi kerrosta emali "nukkuva suudella" Avon kaikki naulat paitsi nimetön sormi. Levitä kaksi kiille kerrokset "Banana" Colorama vain tytär. Pyyhi ylimääräinen puuvilla, keppiä ja kynsilakanpoistoainetta ja anna kuivua noin kaksikymmentä minuuttia mennä seuraavaan vaiheeseen.

Kynnet koristeltu pilkkuja Summer 2013 - Naiset vinkkejä

Tehty joka on vain aloittaa koristelu ainoa lapsi. Käytä kädellä tai paperilla kuin tukialusta tallettaa määrän kiilteen "nukkuva suudelma" Avon. Sitten avulla hammastikulla ottaa hyvä määrä vaaleanpunainen kynsilakka ja tehdä satunnaisia ​​pilkkuja pinnan poikki nimetön sormi.

Kynnet koristeltu pilkkuja Summer 2013 - Naiset vinkkejä

On tärkeää tallettaa tippa enemmän kuin emali käden tai paperin estää koriste tulee epätasainen. Teki selväksi liikaa kynsilakka ja odota noin tunti soveltaa pintakerros loppuun koristelu kynnet. Tämä on erittäin tärkeä askel, koska jos pintamaali levitetään märkänä kynsien olet vaarassa värjäystä sisustus.

Kynnet koristeltu pilkkuja Summer 2013 - Naiset vinkkejä

Tämä on monipuolinen koristelu, joka voidaan yhdistää useita eri värejä. Sopeutua tekniikka mieleisekseen tehdä kynnet kasvosi ja pysyt kaikista suuntauksista kynsien ja kauneus kesällä 2013.