Rhinoplasty: Kirurgi selitetään, miten nenä työtä

Kuva: Thinkstock

Mustat ja aasialaiset (japani, korea, kiina) on nenä yleensä paksu iho, matala ja leveä. Kuten nenän esteettisesti hyväksytään kaunis nykyään on pitkä, ohut ja herkkä kärki, nämä rodut ovat suuri haaste plastiikkakirurgi.

Plastiikkakirurgi huolimatta lukuisia tekniikoita ja resurssit Arsenal on aina kiinni materiaaliin potilaalle tarjouksia. Emme voi muuttaa luun, ihon ja ruston, valitettavasti.

Näissä tapauksissa nousta ja virittää nenä, sinun täytyy lisätä tavaraa keskeyttää sen. Rusto köynnöksen sijoitetaan reunalla ja takana nenän. Yleensä käytetään potilaan omia ruston (väliseinän, korvat ja jopa kylkiluut). Jopa luun voidaan käyttää.

Ongelma on, että on alhainen nenä, väliseinän (rusto, joka erottaa osa hänen nenä merkintöjä), on pieni, ja diponibiliza vähän materiaalia, riittämätön kohtaan nenä. Rustot korvat ovat kaarevia ja antaa mitään suoraa ruston siirteitä, laittaa takana nenän ja saavuttaa korkeutta. Jo rusto kylkiluiden antaa runsas määrä, mutta sen lisäksi jättää arpi rinnassa usein vääristää ajan kuluessa ja voi taipua nenän vuosien varrella.

Sitten on ratkaisu? Jo pitkään oli vaikea saada hyviä tuloksia. Nykyään onneksi on vallannut alaa käyttö huokoista polyeteeniä (Porex). Se on biologisesti yhteensopivasta materiaalista hyvin siedetty elimistössä, ja käytetään paljon leuka implantit (leuka), poskiluun, leuka, jne. Suukappaleelle käytetään muovautuva ja voidaan säätää muoto nenä, tuet projektio nenän selän, jolloin korkea ja kapenee nenä. Pisteeseen, täytyy kuitenkin mallintaa rusto siirteen vielä, koska on kova materiaali, Porex ei mukaudu niin hyvin pehmeä rakenteita kuten kärjessä nenä.

Käytön huokoista polyeteeniä, nenän musta ja Aasian oletus hyppäsi. Vaikka iho pysyy paksu, se voisi olla parempi määrittely muodon nenän ja ylläpito tuloista, tuskin saavutetaan vain materiaalin kanssa potilaan.