manipuloitu kerma tai käsitellyt kerma: edut ja haitat kunkin - Naiset vinkkejä

terve, silkkinen ja täysin sammutettua. Se on lupaus, että elvyttää voiteet tai yksinkertaisesti kehon kosteusvoiteita. Erimerkkisiä, hinnat ja muotoja, niitä voidaan käsitellä erikoistuneet apteekissa tai myös teollistuneita joka tulee valmiina tehtaalta. Mutta loppujen lopuksi mikä on ero kunkin?

Mukaan ihotautilääkäri Mariana Coelho nykyään kosmetiikkamarkkinoille on kehittynyt siten, että jalostetut tuotteet kilpailevat keskenään siitä suuresta tehokkuudesta ne tarjoavat. "Riippuen kyseessä potilaani, osoittavat tehtaalla valmiiksi, koska heillä oli suuri kasvu laatua, mikä tekee hänestä niin tehokas kuin manipuloitu", hän sanoo.

manipuloitu voiteet

Sillä ihotautilääkäri, The voiteet manipuloitu Ne ovat tarkoitettu potilaille, jotka tarvitsevat tiettyjä osia tai enemmän koostumuksen hoitoon.

"Voimme käsitellä kahta tai useampaa tilanteita tuotettujen tuotteiden kanssa apteekit, on mahdollista lisätä komponentteja, jotka käsittelevät esimerkiksi täplät ja ihon vanhenemista yhden tuotteen", kertoo Mariana.

Sen lisäksi, että voit määrittää, mitä ihotautilääkäri hyödykkeen että tuote olisi pitänyt käsitellyn taloudellisesti elinkelpoisia, mikä ei välttämättä vähennä huippuosaamista hoitoon.

"Ne ovat melko halvempia kuin teollisuusmaissa, mutta jos aina noudattaa ammatillista ohjeiden ja luotettava apteekki, tulokset ovat yhtä hyviä kuin ostettu kosmetiikkaliikkeisiin", sanoo ihotautilääkäri.

Riippuen tapauksessa ne manipuloidaan toimii paremmin ihon hoitoon. "Jos haluat tietää, mikä on paras kerma vaihtoehto, se vie potilas pyytää ajo ammattilainen, joka voi analysoida millainen lääke on tarkoitettu tapauksessa" suosittelee Mariana.

Kuitenkin, koska ne tuotetaan eri komponenttien saattaa esiintyä ihon allergioita. "Ne voivat todellakin aiheuttaa jonkinlaisen allergisen reaktion potilaassa, joten tarvetta suuntaviivoja ja lääkemääräykset", kertoo ihotautilääkäri.

teollistuneiden voiteet

teollistuneiden voiteet Ne on tarkoitettu juuri sen potilaan havaitsema ongelma ihotautilääkäri. "Saavutukset teollisuuden tarjoavat myös hyvän tuloksen. Kuten on testattu laboratorioissa tiedetään, mitkä ovat haittavaikutuksia, jotka saattavat esiintyä ", sanoo ihotautilääkäri.

Testataan ennen nukkumaan liikkeiden hyllyihin, ne eivät muuta laatutasoa. "Tunkeutuminen tuotteet ovat erittäin tehokkaita, koska testit laboratorioissa", kertoo Mariana Coelho.

Koska komponentit on jo valmiiksi tehty käsitellä tarkka ongelma, on mahdollista lääketieteen yhdistää enemmän varoja muihin hoitoihin.