Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Kun se tulee terveet hiukset, on tärkeää ajatella, että hoito aloitetaan aikaan kylvyn, jotta muut hoidot ovat parempia tuloksia.

Miten pestä hiukset on yksinkertainen toimenpide tulee usein tämän mekaanisen liikkeen ja eivät kiinnitä huomiota, jos teemme niin, että on vahingollista TRESSES.

Asianmukaista hoitoa, sekä kauniimpi ulkonäkö, sen johdot on terveempi.

Tricologista Alexandra Lopes Les Peaux klinikan antaa vihjeitä, jotka ovat tärkeimpiä ylläpitää terveyttä ja kauneutta johdot pidempään:

1. Se ei ole tarpeen siirtää shampoo kahdesti, ja "ylimääräinen kitkaa johdot voi olla vahingollista, poistamalla luonnollisen suojan hiukset", kertoo tricologista.

Lue myös: 25 Smart Vinkkejä tehdä hiustensa kasvaa nopeammin

2. On suositeltavaa vaihtaa hoitoaine maskin. "Sen sijaan, että kosteuttaa hiukset pitkällä aikavälillä voi tapahtua niin kutsuttu rebound-vaikutus: hiukset on jäykempi ja alkaa hajota. Tämä johtuu siitä, että naamiot ovat parempi taakka nesteytyksestä. Ja kosteuttaa liikaa ei ole hyvä! Ihannetapauksessa käyttää maskia kerran viikossa ", neuvoo ammattilainen.

3. Alexandra 3 minuutissa lamput ovat hyvä valinta kosteuttamaan hiuksia niille, jotka tarvitsevat tuloksia hetken.

4. On suositeltavaa pestä hiukset lämpimällä vedellä kylmä, varsinkin niille, jotka ovat hiukset enemmän öljyinen, neuvoo tricologista.

5. Kampaus johdot vielä kuiva, joten hiukset pehmenee ja estää rikkoutumista. Tekemällä tämän prosessin kosteisiin hiuksiin voi rikkoa sitä, koska johdot ovat turvoksissa ja erittäin herkkä tuolloin.

6. Päänahan pesu on, että se vaatii enemmän huomiota, koska se on olemassa, että suurin osa epäpuhtauksista on kertynyt, eikä pituus johtoja.

Lue myös: 10 elintarvikkeita, jotka voivat auttaa parantamaan ulkonäköä hiukset

7. Hoitoaine ei tulisi käyttää hiusjuuressa, koska päänahan tuottaa jo luonnollinen Oleo. Ohittaa hoitoaine tällä alueella voivat aiheuttaa lisääntymistä sienten ja hilseilyä päänahan.

8. Olla varovainen, ettei liian kauan kylvyssä, runsaasti vettä vie eteeriset öljyt hiukset.

9. Huuhtele hyvin johdot poistaa tuotteita käytetään kylvyssä, koska jätetuotanto voi jättää hankalia johtoja.

Suorittamalla nämä yksinkertaiset kotihoidon kun Hiusten pesu, olet jo yhteistyötä terveyden ja kauneuden oman johtoja. Näin voit estää hiusten vahingoittumisen ja täytyy ondesejados leikkauksia.

Lue myös: viisi tuotemerkit hiustuotteita, että markkinat eivät myy, mutta kannattaa