Värinkorjaus - Naiset vinkkejä

Kyllä, korjausta ei pelkästään esiintyy ihon sävyt. Se voi myös olla värillinen, kuten lila, keltainen, vihreä, koralli ja punainen. Ja tarkoitus? Sama kuin korjaaviin: naamiointi ihon epätäydellisyydet kuten tummia, pieni vazinhos, mustelmia ja muita puutteita.

Saat sileä iho ja virheetön on monimutkainen vain käyttämällä korjaavia "beige" tai ihonvärin. Sillä puutteet iho ovat eri värisiä (punainen selkärangan kauhea violetti ympyrät), mutta käyttäen värikorjaus väri oikeassa kaikissa epätäydellisyydet voidaan neutralisoida, pysy tarkkaavainen väriyhdistelmä. Tästä saamme käyttää värien teoriasta, joka on hyvin yksinkertainen: päinvastainen värit kun yhdessä, neutraloidaan.

Sitten seuraa muutamia perussääntöjä:

  • Keltainen Concealer: neutralisoi pieniä mustelmia ja violetti piireissä;
  • koralli peitevoide: neutralisoi vitiligo käyvän ihon;
  • Peitevoide lila: neutraloi ruskehtava paikkoja, kelta-oranssi täplät ja tulehtunut pimples;
  • Green Concealer: neutraloi akne, vazinhos ja punertava arpia;
  • Punainen Concealer: neutraloi valkoiset täplät.

Ja ei menetä: älä yritä peitellä tummia violetilla lila peitevoide. On lähellä korjaavat värit korostavat tummien vieläkin.

Kun olet valinnut ihanteellinen väriä naamiointi puutteita, anna sovellus:

  1. Puhdista ja kosteuttavat ihoa (aina);
  2. Vietä pieni määrä värikorjauksen - samalla sormella - Levitä kattamaan epätäydellisyydet, antaen kevyillä;
  3. Levitä korjauslakkaa sama ihonväri, yli värillinen peitevoide tasoittaa se pois ja anna tasainen kerros.

Juliana Goes, ex-BBB, tehty viileä video soveltamisesta värillisiä peitevoide. Siinä hän antaa vinkkejä ja osoittaa, miten käyttää värikorjaus. Katso alla:

Katse takaisin: salaisuus on käyttää peitevoide vastakkaista väriä epätäydellisyyden ihon neutraloimiseksi, ja sen jälkeen, peitevoide tasoittaa ihon sävyä. Tämä on salaisuus kaunis iho ja mahdollisimman luonnollinen.