Muista paras aliarvostusten Débora Falabella. - Naiset Vinkkejä

Mitä nainen ei unelmoinut hiukset saippuaoopperaa näyttelijöiden? Aina kaunis, julkkikset sanella muodin ja kauneuden suuntausten kautta esityksiä televisiossa. Ja kun merkkiä jättää näyttämön, heidän vaatteensa, niiden lisälaitteet sekä niiden hiustenleikkuu kuuluvat edelleen naisten jokapäiväiseen elämäänsä.

Débora Falabella, joka asuu päähenkilö "Avenue Brasilia", hän on ollut huomattavaa merkkiä urallaan. Ja pelata jokaiseen rooliin, näyttelijä käyttivät pitkät ja lyhyet hiukset, suorat ja kiharat. Sinulle, joka on fani romaaneja, Naiset vinkkejä analysoi 5 aliarvostus käyttämät Deborah eri esityksiä.

Avenue Brasilia

vahva persoonallisuus on mikä määrittelee uuden leikkauksen Nina, merkki Débora Falabella in "Avenue Brasiliassa." Kampaaja Studio W Iguatemi, J. Alvim, viittaa siihen, että" batidinho hiukset niskassa Bangs mahdollistaa Nina lähettää eri viestejä. Esimerkiksi otsatukalla syrjään, se näyttää enemmän makea. Nyt otsatukka eteenpäin, se välittää täydellä voimalla luonne. "

Hiukset menee läpi Ninan persoonallisuutta kohtaaminen. Tyttö haluaa kostaa hinnalla millä hyvänsä Carminha äitipuoli (Adriana Esteves) että väärin lapsuudessa. Saavuttaakseen tavoitteensa, se lähestyy uuden perheen entinen vaimo isänsä makea ja avulias kokki.

Deborah, että hiukset on seksikäs, koska hän on kasvot neliö linjat. Mutta naiset pyöreät kasvot pitäisi välttää tätä leikata, koska se voi korostaa tätä ominaisuutta.

Brasilia Avenue (ensimmäisissä kappaleissa)

Sileä tukka juuresta ja vihjeitä, jossa hapsut leuka on ominaista romanttinen ja riippumattomia naisia. "Paras tämä leikkaus laskee hyvin melkein mihin tahansa kasvot takia pituus", sanoo kampaaja.

Mulher Invisível

"The Mulher Invisível", Debora- Falabella hiukset on hieman pidempi kuin hän yleensä kuluu, olkapään korkeudella. Jopa käärimistä, leikkaus huipussaan ja putosi. "Tällä hiukset, näyttelijä voitti ilman riisuttu ja löysä nainen, jollaisia ​​kulkee mousse hiukset ja jättää talon", sanoo J. Alvim Studio W Iguatemi. Leikkaus on tarkoitettu pitkän kasvot nainen.

Kihara tukka taattu liberaali persoonallisuus Clarisse (Deborah hahmo "The Mulher Invisível"). Komediaan, näyttelijä soitti vaimo Peter (Selton Mello), joka on tiedottaja, joka oli "rakastaja" näkymätön nimeltään Amanda (Luana Piovani).

Tähtiin kirjoitettu

Lyhyt ja moderni. Nämä sanat määrittävät leikkaus Débora Falabella in "tähtiin kirjoitettu". Punainen lanka Orange Beatrice (Character näyttelijä tämän romaanin) on tarkoitettu branquinhas naisille, kertoo J. Alvim: "Kuka on manteli iho tulisi välttää punaisen sävyt kuin hiukset tämän merkin, muuten hiukset ja iho hyvin samankaltaisia ​​värejä. "

Pisteiden suosituimman Deborah kasvot olivat marginaalisia ja ilman riisuttu hiusten pituus säädetään.

Ti-ti-ti

Sillä kampaaja J. Alvim merkki Débora Falabella kaunein leikkaus on Isabel, Ti-Ti-Ti. "Kiertynyt, rypistynyt karvan kärjet, leikkauskorkeutta kutsumme Chanel jätti näyttelijä enkelimäinen kasvot. Hän antoi hänelle onnellisempaa, luonnollisen ilmeen ", hän sanoo. Tämä leikkaus antaa naisille vaihtoehtoja erilaisiin tilaisuuksiin ja tyylejä.

Valitse suosikkisi. Joka merkeistä on oma persoonallisuutensa? Käytä näitä vinkkejä inspiraation seuraava matka kampaajalla.

Ti-ti-ti: Isabel

Ti-ti-ti: Isabel

Tähtiin kirjoitettu: Beatriz

Tähtiin kirjoitettu: Beatriz

Mulher Invisível: Clarisse

Mulher Invisível: Clarisse

Avenue Brasilia: Nina

Avenue Brasilia: Nina

Avenue Brasilia: Nina

Avenue Brasilia: Nina