Getting kaunis iho kesällä - Naiset vinkkejä

Jotta ihon näyttämään kaunista kesällä, tarvitset päivittäinen hoito. Altistuminen auringon, uima-allas, meri, hiekka, tuulelta ja ilmastointi, lopulta kuivumisen ihoa, jättäen kanssa ladattu juonteita ja ikääntymisen merkkejä voi näkyä etuajassa. Aurinko- suodattimen ja kosteuttava ovat välttämättömiä tällä kaudella, sekä riittävästi ruokaa ja veden kulutusta useita kertoja päivässä, mutta muut vihjeet voivat myös auttaa.

Miten suojata ihoa kesällä

Ensimmäinen askel suojata ihoa kesällä on tehdä puhdistus ja lieventämisestä. Levitä aurinkovoidetta kosteusvoidetta eri puolilla kehoa. Öljyt myös tukea nesteytys muodostaa suojaavan kerroksen iholle estää jäteveden. He myös takaisin rakenne ja luontaisia ​​ominaisuuksia ihoa, jättäen sen pehmeä ja kaunis. Niille, joilla on rasvainen iho, öljyn käytön tulee olla vähintään.

Ennen altistaa kehon aurinko, sinun täytyy tehdä irtoavasta seurasi voimakas nesteytys. Iho ilman kuolleita soluja säilyttää värinsä kauemmin ja takaa tasaisen rusketuksen.

Jälkeen päivän rannalla, käydä suihkussa ja sitten soveltaa aurinkovoiteen virkistää ja kosteuttaa ihoa. Välttää erittäin kuuma kylpy tällä kaudella, koska kuuma vesi auttaa ihon kuivumista. Valitse sopiva saippua ihotyypillesi ja tarjoaa hellävaraisesti.

Kesällä meidän kehon ja kasvojen liikaa hikeä ja siten auttaa bakteerien lisääntymistä. Pitää ihon puhtaan ja raikkaan estää mitään reaktiota tai tyypin toivottujen ihosairaus.

Kädet ovat kehon osa kaikkein ikä aurinko. Meidän täytyy suojata ne aurinkovoidetta päivittäin. Jalat kesällä myös kärsiä, koska käyttö jalkineet auttaa heitä kuivaamalla se. Jotta ne pehmeällä hiekalla poistaa ylimääräinen iho ja kosteuttaa erityistä kerma jaloille.