Kuinka käyttää omenaviinietikkaa hyväksi sen kauneutta.

Kuva: Thinkstock

Jos olet osa ryhmää naisia, jotka rakastavat kotitekoinen reseptejä kauneuden että uusi löytö yhden tuotteen oman ruokakomero, voit parantaa ulkonäköä ihoa ja hiuksia.

Omenaviinietikkaa on sopivampi kuin muut, koska se sisältää hedelmiä ominaisuudet, kuten vitamiineja ja antioksidantteja. Lisäksi, etikka koostumus on anti-inflammatorisia ja antifungaalisia ominaisuuksia, jotka auttavat tasapainottamaan ihon pH-arvon ja päänahan.

On tärkeää, että henkilö ei ole allerginen tuotteen ja seurata reseptejä oikein. Ihotautilääkärit ja asiantuntijoiden kapillaarisen alueilla vahvistavat, että etikka sisältää ominaisuuksia, jotka auttavat hiusten hoitoon ja ihon.

Tässä on neljä vinkkejä, jotka etikkaa käytetään ja ilmoittanut parantaa ulkonäköä ihon ja hiusten:

1 - kirkkain Hair

Monet naiset pesevät hiukset sopimattomasti. Joka pesee hiukset liian vai ei poista ylimääräinen tuote oikein, olet vaarassa jäädä eloton hiukset ja öljyinen nopeammin. Resepti on helppo ja kätevä: lisätä neljä tippaa etikkaa 200 ml: aan jäävettä. Pesun jälkeen hiukset shampoo ja hoitoaine, aina poistamalla ylimääräinen tuote oikein, soveltaa liuos veden kanssa etikka koko hiukset, päänahka mukaan lukien. Se ei tarvitse huuhdella tuotteen.

Huomaat eron kirkkautta hiukset ja päänahka terveyttä ensimmäisessä soveltanut tuotteen. On suositeltavaa suorittaa tätä menettelyä kahden viikon välein.

2 - Puhdistus päänahan

Etikka sisältää sienilääkkeiden toimia, jotka auttavat estämään ja hoitamaan tavallisia sairauksia, jotka vaikuttavat meidän päänahka kuin hilse ja hilseily päänahassa. Asiantuntijat suosittelevat, että olet kotona oma shampoo käsitellä tällaista sientä.

Resepti on yhtä helppoa kuin sekoittamalla lasi 200 ml vettä suodatetaan saman määrän etikkaa. Temppu on laittaa ratkaisu pakkaus spray, joten helpompi soveltaa ja käyttää oikean määrän tuotetta eniten kärsineillä alueilla.

3 - kasvot syväpuhdistus

Etikka sisältää ominaisuuksia, jotka tasapainottavat pH ja auttaa puhdistamaan ihoa. Se toimii luonnollisena supistava. Yksinkertaisesti sekoittamalla suodatettu vastaa puoli lasilliseen vettä, noin 100 ml: ksi samalla määrällä etikkaa ja jättää jääkaapissa. Levitä ratkaisu pesun jälkeen kasvot saippualla käyttämällä erityisiä puuvillaa. Valmistetun ihon vain viettää tavallista paloposti ja älä unohda aurinkovoidetta. Tämä ratkaisu voidaan käyttää päivittäin päivittäisenä tonic.

4 - tasaisempi ja kosteutettu iho

Koska sen happamuus etikkaa on toiminnan sulkeminen ihohuokoset pitämällä se kosteutuu ja sileä pitempään. Resepti on helppoa, tarvitset vain puoli kupillinen etikkaa sekoittaa päivittäistä kehon vesiposti. Levitä aina pois suihkussa tai tunnet tarvetta. Kirkkautta ja ihon hydraation ovat hetkellinen.

Älä unohda, että nämä ovat joitakin kotiin vinkkejä, jos edellä mainitut ongelmat jatkuvat, hakeudu asiantuntija erityistä hoitoa.