Kuva: Thinkstock

Kuva: Thinkstock


Kaikki haluavat pitää talon puhtaana ja järjestyksessä, ei ole sitä?! Mutta joskus, pieni odottamatonta voi tapahtua. Ja joista toinen aiheuttaa enemmän huolta, on tietenkin wc tukossa.

Lisäksi aiheuttaa pahaa hajua, tukossa wc sitoutuu yleinen hygienia kylpyhuone ja jättää vielä käyttökelvoton.

Mutta tämä ei anna aihetta epätoivoon hänen talossa alla näet muutamia tapoja unclog wc yksinkertaisesti, tehokkaasti ja ilman sotkua:

1. Heitä valkaisuainetta maljakko

Varhainen yritys on pätevä pelata hieman valkaisuainetta astiassa, odota noin kolme tuntia ja huuhtele.
Plínio Protásio, käyttövastaava Roto-Rooter desentupidora, toteaa, että pelaa valkaisuainetta astiassa, joissakin tapauksissa voi ratkaista ongelman. "Se riippuu syy tukkeutumisen. Jos uloste, valkaisuaine voi tyhjentää kulkua. Tapauksissa, joissa tukos aiheuttaa lumput, puuta, muovia, käyttö valkaisuaine on tehotonta ", hän selittää.

Lue myös: 50 temppuja, jokainen kotiäiti pitäisi tietää

2. Toista etikka ja natriumbikarbonaattia astiassa

Sekoita ½ kuppi bikarbonaatti ½ kuppi etikka ja toistaa suoraan WC. Tämä on kotitekoinen ratkaisu, joka joskus tuo hyviä tuloksia.

Protasio huomauttaa, että joissakin tapauksissa voi työskennellä riippuen aiheuttaa tukkeutumista. Mutta se ei voi ratkaista. Joten sinun täytyy jättää sen toiseen menetelmään.

3. Toista pesuainetta ja vettä astiassa

Laimennetaan vähän pesuainetta kiehuvaan veteen ja seos heittää wc. Huuhtele sitten tarkkailemalla onko tukos on ratkaistu. Voit toistaa prosessin enintään kolme kertaa. Jos huomaat, että ei ole edes varma, kokeile toista menetelmää.

"Joissakin tapauksissa voit ratkaista, riippuu syy tukkeutumisen. Jos ulostetta, voi tyhjentää kulkua. Mutta tapauksissa, joissa tukos aiheuttaa lumput, puu, muovi, pesuaineen ovat tehottomia ", kertoo STS.

4. Käytä mäntää

Erittäin sopiva tapa on käyttää mäntää ja huuhtele samanaikaisesti. Tätä varten on oltava hyvä määrä vettä astiassa.

"Tämä voi ratkaista tukkeutumisen ongelma, koska se luo tyhjiön, joka voi aiheuttaa sen, että esine estää veden virtausta alas viemäriin", selittää STS.

5. Käytä sooda tarvittaessa

Käytä lipeää vain, jos muut menetelmät eivät ole olleet tehokkaita. Ole hyvin varovainen, ettei tee suoraa kosketusta tuotteeseen, joten käytä käsineitä ja suojalaseja prosessin aikana.

Ämpäriin täynnä vettä, laittaa kaksi ruokalusikallista () natriumhydroksidia ja kaksi ruokalusikallista () suola. Kaada ämpäri astian sisältöä. Älä toista tämä menettely usein todellakin välttää.

Protasio kommentoi, että tämä toimenpide voi tulla voimaan joissakin tapauksissa riippuen aiheuttaa tukkeutumista.

6. yrittää purkaa täysin tiivisteet imuilman

Peitä wc-istuimen kanssa jätesäkki tai muovikelmu. Varmista, että jäljelle jäi ilman avointa tilaa ilman kulkua. Sulje kansi, istuvat päälle astian kansi ja laukaista vastuuvapauden noin 30 sekuntia.

"Tämä voi ratkaista ongelman joissakin yksinkertaisissa tapauksissa tukkeutumisen. Tämä luo tyhjiön ja paine pakottaa alas desentupindo aluksen ", sanoi STS.

7. Käytä muovipullo kuin mäntä

PET-pullon leikata puoli, laittaa luuta kahva sen nokka, aseta pullon pohjalla (leikkaus) yksityisessä reikään ja tehdä erilaisia ​​liikkeitä ylös ja alas (kuten jos se olisi kumi mäntä).

Tämä toimenpide voi ratkaista tukkeutumista, mukaan Sts. "Tämä luo tyhjiön, koska se saattaa aiheuttaa esine estää veden virtausta viemäriin", hän sanoo.

Tämä oli jopa lukijan ehdotusta Arnaldo Placido Dos Santos, joka on testattu ja hyväksytty menetelmällä.

8. Käytä moppia

"Voit ottaa moppi, laittaa käsine, työnnä kangas maljakko voima (ottaa huolellisesti tämä kangas ei mene alas WC, koska se pahentaa ongelmaa), huuhtele ja vedä liina samanaikaisesti. Huomautus: On suositeltavaa pelata vessapaperia vessassa ", sanoo Plínio Protásio.

9. Käytä muovinen pallo sinetöidä astiaan

Jos olet kotona muovinen pallo (isot), laita se Accent wc. Työntää pallon sen osan välillä vähän, täysin tiivisteet alus. Joten antaa vastuuvapauden, varo räjähtää palloa. Tapauksesta riippuen, paine voi lähettää pois, mitä on estää kulkua.

10. Soita ammattilainen

Jos et voi edes unclog wc joidenkin kotitekoisia ratkaisuja, on parempi olla olla vaatimalla - jotka voivat päätyä pahentaa tukos. Ihannetapauksessa välittömästi etsiä yritys tai asiantuntija unclog wc.

Miten estää tukkeutumisen

Kuva: Thinkstock

Kuva: Thinkstock

Joitakin yksinkertaisia ​​ohjeita, jotka auttavat estämään tukkeutumisen wc. Lähtö:

  1. Älä koskaan pelaa imevää wc;
  2. Älä koskaan pelaa kondomit suonessa;
  3. Älä koskaan heitä pyyhkii alas WC;
  4. Älä heitä vessapaperia WC-altaaseen;
  5. Pidä roskakoriin kylpyhuoneessa asianmukaista hävittämistä tämän materiaalin, mieluiten vieressä wc;
  6. Jos yleensä saada melko kotikäynnin, nähdä mahdollisuus asettua pienen plakin kylpyhuoneessa muistuttaa, että wc-paperi tulee hävittää roskakoriin;
  7. Puhdistaa WC vähintään kerran viikossa.

On syytä vaarin neuvoja, onhan tukossa wc luo erittäin epämiellyttävä tilanne, jota kukaan haluaa viettää!