6 tapoja karkottaa kärpäsiä - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Kun käytetään korkeaa lämpötilaa ja oli talon 40 astetta, ja kosteuden lisääntyessä, on usein merkittävä kasvu määrän talon kärpäsiä. Pidetään yhtenä yleisimmistä hyönteisiä, lentää voi saastuttaa elintarvikkeita ja levittää useita sairauksia ihmisillä, kuten sidekalvotulehdus, lavantauti, tuberkuloosi, ripuli, mm.

Mutta miten pitää talon sisällä näitä ei-toivottuja isäntien? Vastaus on ensinnäkin puhdistuksessa ympäristössä.

Pitää talon puhtaana kunnolla ilman ruoantähteet, penkit, lavuaarit ja lattia aina kuivalla puolestaan ​​tekee yhteistyötä väheneminen kärpäsiä. Lisätään tähän usein poistaminen roskat ja roskakoriin pestä.

Lisäksi puhdistus, ovat muita, luonnollinen ja keinotekoinen, pitää lentää vapaa haitallisista ympäristön. Check out joitakin niistä:

1. Hyönteisten

Mukaan Karlla Patricia tohtori eläintieteen, sisältävien tuotteiden DEET (Englanti lyhenne sanoista yhdisteen N, N-dietyyli-meta-toluamidi) ja sitronellaöljyä ovat osoittautuneet tehokkaiksi, ja niitä on käytetty vuodesta aika 2. maailmansodan.

Tutkijat testattu electrophysiological vasteita hajuaistin neuronien, jotka sijaitsevat antennit kärpäsiä ja totesi, että hyönteismyrkky aiheuttaa he eivät ymmärrä, että on olemassa elintarvikkeita ympäri.

2. Etikka

Suorittamisen jälkeen ympäristön puhdistuksen yrittävät siirtää märkä liina hieman etikkaa koko talon, takapihalle, parveke, penkit.

3. Neilikka Intia ja sitruuna

Mukaan Margarete Camargo, tohtori kasvipatologian ja Professori, kasvinsuojelu, UNESP, juuttunut sitruuna neilikoita, pois kärpäsiä ja hyttysiä, kuten dengue. Yritä haudata jotkut neilikka sitruuna ja levittää niitä ympäri taloa. Yhdistelmä toimii myös poistaa hajut jääkaapista.

4. Vesi, alkoholi ja Arruda

Osa 1 litra vettä, yksi 250 ml: n dekantterilasiin yhteinen alkoholia ja 100 g tuoretta rue. Beat tehosekoittimessa noin yhden minuutin, kanta ja tallentaa seos sumutin. Levitä tuote läpi talon etenkin alkuillasta. Luonnollinen hyönteismyrkky voidaan käyttää myös lattialla ja pesuallas poistamiseksi muurahaisia.

5. lahti, eukalyptuksen ja basilika

Toinen hyvä vinkki on sekoittaa laakerinlehdet, eukalyptus ja basilika laittamalla ne pusseihin, jotka voivat levitä ympäristöön.

6. Kotitekoinen Trap

Kotien kanssa paljon kärpäsiä suositellaan valmistelemaan kotitekoinen ansa. Ota pullo PET, halkaistuna ja maalata sen mustaksi. Sekoita 1 kuppi vettä 2 ruokalusikallista ruskeaa sokeria ja keitetään. Anna jäähtyä ja lisätään 1 gramma tuoretta hiivaa. Laita tämä neste pieneen maljakko ja ripustaa PET. Kärpäset arvotaan ja siellä on pidätetty. Puute kirkkaus pikku maljakon estää lentää ulos, kun se vetää puoleensa ansaan. On tärkeää muuttaa tämä pakkaus kolmen kuukauden välein.