Kuva: toisto / Fabio Penna Valokuvaaja

Kuva: toisto / Fabio Penna Valokuvaaja

Ammunta silmiinpistävää ja hetket on hyvä tapa ikuistaa tosiasiat ja tunteita läsnä aikaan kuvan ja rakentaa konkreettinen muistaminen ja vain kehystetty hetkellä.

Tästä syystä se on melko yleinen käytäntö kirjata ikimuistoisin juhlia elämän (syntymäpäivät, häät, syntymät, valmistujaisia), jossa perhe, ystävät ja muut rakkaansa täyttyvät vuoksi erityinen tapahtuma.

Yksi taktiikka tehdä kirjaa vieläkin hauskemman ja spontaani ja vieläkin makeita muistoja on investoida tarvikkeet ja verihiutaleiden valokuva. Ajatuksena on saamassa popularities juhlallisuuksiin ja luovuuden liikkuvan irrallaan valikoima lisävarusteita tai lauseita ja verihiutaleiden malleja.

Seuraavat vinkit ja inspiraatiota valita uskomattoman verihiutaleiden elävöittää osapuolelle. Lisäksi valmiita ostamaan tai tulostaa ja erilaisia ​​opetusohjelmia luoda itsellesi omia.

hauskaa verihiutaleiden itse tulostaa ja

Luoda oman verihiutaleiden suoraan kotoa on hyvin yksinkertainen, mutta saada kaikki matkalla ja hyvälaatuisella sinun täytyy harkita joitakin tärkeitä yksityiskohtia. Alla kattava opas, jotta et unohda missään vaiheessa ja pystyä luomaan hyvin viimeistelty verihiutaleita, hauskaa ja kova.

Lue myös: 15 vinkkejä elävöittämään tanssilattialle häissäsi

mallin

Ensimmäinen vaihe tuottaa verihiutaleita on valita malleja sama. Löydät valmiita malleja verkossa, mutta siellä on myös mahdollisuus luoda omia malleja oman puolueen.

Sinun täytyy valita muoto plakin, puhekuplia ja ajattelin ja nuolet ovat yleisiä malleja. Asettamisen jälkeen muoto on aika asettaa värejä ja fontin käytetään, eli kortin suunnittelu kokonaisuutena.

On tärkeää ottaa huomioon, kun ja väripaletti omaksui saman lisäksi makusi ja kuvan näkyvyyttä tai lauseen sisältämän plakki, kun kaikki ei ole mitään järkeä asettaa asettelu, jota ei tule ilmi kuvia.

Jos plakkia edustaa tietyssä muodossa (viikset, suut, kasvot) samat vastaavat kortin sisältöä. Mutta kun on tarkoitus lisätä lauseita plakkia, pitää miettiä sisältöä, joka jaetaan kullekin hallituksen (tästä samasta asiasta löydät 60 ehdotuksia ilmauksia "täyttää" heidän).

Voit luoda verihiutaleiden kautta eri editointi ohjelmia (Photoshop, Photoscape, Microsoft Word, PowerPoint, jne), vain valita itsellesi sopivin ja aseta yllä olevien vaiheiden (muoto, muotoilu ja sisältö).

rooli

Valinta paperi on erittäin tärkeä, koska se vaikuttaa suuresti laatu plakin. On suositeltavaa sijoittaa paksumpi paperi, jonka paino välillä 120g ja 200g, joten plakki on tukevampi ja hyvin viimeistelty.

Jotkut vaihtoehdot paperit, jotka tarjoavat hyvän tuloksen edulliseen hintaan ovat:

 • sulfiitti paperi
 • Couche paperi
 • Canson paperi
 • paperi-kortin

Välinen ero mainittu paperit on vasta rakenne ja hinta, tekijä, joka eniten vaikuttaa lopputulokseen plakin on paino. On tärkeää muistaa, että paperin paksuus vaikuttaa myös vaikutelman, kuten jotkut painavampaa papereita eivät toimi säännöllisesti tulostimia (ne meillä kotona) jos sijoittaa paksumpi papereita tarvitaan graafisen tulostusta.

koko

Toinen asia, joka tekee eron lopputuloksessa ja tulostustavaksi on koko verihiutaleita. On tärkeää panostaa verihiutaleiden suuri keskikoko, niin että ne näyttävät hyvältä kuvissa. Hyvän pohjan on sijoittaa leveämpiä tai yhtä suuri kuin 20 cm, sekä skaalata kuvia A4-kokoista.

painatus

Kuten jo mainittiin, tulostustavaksi on valinta vaikuttaa paperin ja kuvan koko. Katso tulostimen käsikirja vahvistaa painonvaihtelut hyväksynyt saman, sekä mahdollisuus paperin roikkua keskellä painatus, on olemassa mahdollisuus kuva on määrittämätön.

Jos sinulla ei ole tulostinta kotona tai halua ottaa riskiä, ​​ota verihiutaleiden tulostettavaksi tulostimella. Lisätä ripaus erikoisempia niiden levyt, sijoittaa päättyy kuten laminointi ja soveltaminen lakat, jotka voivat lisätä matta, kiiltävä tai rakenne vaikutuksia, ja jättää kovimmat painotuotteita.

kiinteys

Kun olet valinnut mallin oman plakin ja tulostaa sen, jätämme osan kokoonpano ja viimeistely niitä.

Sen lisäksi investoimalla paksumpi paperi anna kaunein plakkia ja kova, sinun täytyy antaa enemmän lujuutta siihen, jotta varmistetaan, että se kestää koko ryhmälle.

Tämä voidaan tehdä lisäämällä vahvemman pohjan taakse linjan. Pahvi, paperi Parana E.V.A., polystyreeniä, paperi nukka ... vain valita haluat korjata painetun kuvion vankempi perusteella (muistaa käyttää sopivaa liimaa valittuun paperi) ja leikkaa ylimääräinen paperi reunat.

tuki

Jätettyään lujat ja kestävät plakin vain päättää, miten vieraat pitävät niistä, koska riippuen tilassa asetat, prosessi voi tehdä toisen vaiheen: kiinnitä teline.

On mahdollista luoda substraattien puutikkuja tai muovipilleihin. Turvata heille osoitetaan käyttöön kuumaliimalla. Voit myös lisätä persoonallisuutta tukea, koristelu se värillisellä teipillä, maalin tai glitteriä.

perusainesten

Tuottaa niiden verihiutaleiden olennaisesti tarvitset hyvä sakset tai kosketuskynällä, liimaa (tyyppiä riippuu valitusta mallista tyyppikilpi) ja paperi erityyppisiä, jälleen mallin mukaan tuotannossa.

Malleja Tulosta

Noudattamalla näitä ohjeita vain vapauttaa luovuutta ja ulos luoda omia verihiutaleita! Alla 8 malleja tulostaa ja helpottaa prosessia sinulle. Klikkaa kuvaa tarkistaa mallien koossa ja ladata klikkaa Kuvatekstiä linkin. Ne on mitoitettu A4, jos haluat enemmän tai vähemmän koko, juuri muuta tulostusasetuksia.

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

hauskaa verihiutaleet askel askeleelta

Hakeminen yksityiskohtia ja opetti mainitut vaiheet, voit luoda erilaisia ​​kortteja kuvia, mutta luovuutta ja hulluttelu voit mennä pidemmälle ja tuottaa uskomattoman verihiutaleita.

Tutustu valikoima video opetusohjelmat auttaa ratkaisemaan epäillä olet jäljellä ja innostaa sinua kokeilemaan uusia tapoja luoda verihiutaleita.

Luonti verihiutaleita käyttäen Power Point

Tämä on askel askeleelta voit tuottaa mukautettuja malleja verihiutaleita Microsoft Power Point ohjelman. Prosessi on melko yksinkertainen, vain anna luovuuden valloilleen ja luoda hämmästyttäviä verihiutaleiden oman puolueen!

Luonti verihiutaleet Wordin

Kuten video edellä, tämä on opetusohjelma miten luoda omia malleja verihiutaleiden avulla Microsoft Word-ohjelman. Muista, että sinulla on täysi vapaus luoda malleja mukaan makusi ja tilanne, johon verihiutaleet on tarkoitus, mutta se on hyvä harkita plakin tavoitteena on näkyä kuvissa selvästi ja tehdä kirjaa sen päätelmän hauskempaa.

verihiutaleet hymiöitä

Tämä opetusohjelma opettaa miten tuottaa verihiutaleita hymiöillä mobiilin ja sosiaaliset verkostot kotona, yksinkertainen ja hauska idea, että erityistä touch kuvia. Oppia vain tarkistaa videon.

Yksinkertainen verihiutaleet hauskaa lauseita

Tämä on hyvin yksinkertainen malli nimikyltti, mustalla painettuna ja koostuu pääasiassa lyhyitä lauseita. Pelata vain tulostaa malleja, pin ne kiinteämpi paperille, leikkaa reunat ja lisätä keppi takana plakin, palvelemaan tukea.

värillinen verihiutaleet hauskaa lauseita

Tämä malli on jo monimutkaisempiin, koska sillä on väritulostus. Tästä huolimatta ero plakkia rakennuksen prosessi on sama ja tulee alas lisätä kiinteyden kautta kovempi, paksulle paperille, ja tukea, jotta vieraat voivat pitää levyyn.

Valokuvaustarvikkeet

Sen lisäksi, että verihiutaleiden kanssa lauseita, voit lyödä vetoa hauskaa tarvikkeet kuvia, kuten viikset, hatut, suut, jne Askel askeleelta luoda tällaisia ​​tarvikkeet löydät videon yllä.

Pikku Levyt kuvia ja runko Instagram

Tutorial edellä on esitetty toinen tapa tuottaa niiden verihiutaleiden, korvaa Parana paperin tai kartongin paperisilpun (yksi tyyppi päällystetyn polystyreeniä). Joten verihiutaleet ovat kiinteämmät vielä!

Lisäksi video sisältää myös askel askeleelta Instagram runko silmiinpistävää lisälaite ja super hauskaa lisätä oman puolueen.

Ehdotuksia hauskaa lauseita

Katso 60 ehdotuksia lauseita, jaettuna teema, voivat käyttää niiden verihiutaleiden ja tehdä kuvia oman ainutlaatuisen juhla:

  avioliitto

 1. "Minulle hänen sydämensä!"
 2. "Ja minä hänen sukunimi!"
 3. "Rakkaus on ilmassa!"
 4. "Tuoksu on minun"
 5. "St. Antônio me add"
 6. "Olen seuraava"
 7. "Vain kaunis"
 8. "Azamiga"
 9. "Ozamigo"
 10. "Time of single"
 11. "Sogrão caprichou vai?!"
 12. "Game over"
 13. "Paras godmothers"
 14. "Rakastan paljon kaiken tämän"
 15. "Häivy täältä vetää"
 16. "Häät of the Year"
 17. "Vielä yksi kuppi ja menen ulos myös naimisiin!"
 18. "Se on tänään!"
 19. "Huh .. sulhanen tuli!"
 20. morsiamen suihku

 21. "Tiedän vain tehdä nuudelit ja muna"
 22. "Haluan nähdä hänet ruoanlaitto"
 23. "Joo tulossa"
 24. "Tänään ei ole ruokavalio"
 25. "Divas"
 26. "Kadonnut Caio Castro"
 27. "Missä Go go poika"
 28. "Jos teen oli niin kuvitella avioliitto"
 29. balladi

 30. "Missä on lasia?"
 31. "Pudotin juoma (vain muista missä)"
 32. "Tämä menee halunsa"
 33. "Beijinho olkapää"
 34. "Todella nauttia"
 35. "Jos olen jo hyvä puolue, kuvitella koko"
 36. "Vannon rakastat, mutta sinä jurupinga"
 37. "Liima minulle, että on menestys"
 38. "Te ette tiedä mitään, syytön!"
 39. "Jos muistan en"
 40. "Pre-PA-RA"
 41. "Ei Holding, juo maitoa"
 42. syntymäpäivä

 43. "Hitto hyvä puolue!"
 44. "Parhaat ystävät"
 45. "Tulin vain syödä kakkua"
 46. "Se tulee olemaan kakku"
 47. "Ota tämä kuva logo"
 48. "Curti"
 49. "#selfie"
 50. "Super nauttinut tämän puolueen"
 51. "Xiiis ..."
 52. valmistuminen

 53. "Valmistuin!"
 54. "Hyvästi facul"
 55. "Wanted job"
 56. "Advogatas"
 57. "Dr. Fernanda "
 58. "Paracetamal"
 59. "Miss College"
 60. "Voit ottaa minun kengät pois?"
 61. "Harjoittelija kaunis!"
 62. "Perhe kaunein puolue!"
 63. "Vihdoinkin!"
 64. "Mene!"

Verihiutaleet valmiita ostamaan

Jos haluat enemmän käytännöllinen vaihtoehto, voit ostaa valmiita verihiutaleita. On olemassa erilaisia ​​malleja netistä, tässä muutamia osto vinkkejä:

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kartonki levyt Party Hullut - 10 yksikköä R $ 9,98 Magazine25

Kartonki levyt Party Hullut - 10 yksikköä R $ 9,98 Magazine25

Hauskaa verihiutaleet 10 yksikköä $ 45,00 Elo7

Hauskaa verihiutaleet 10 yksikköä $ 45,00 Elo7

Verihiutaleet häät - 20 yksikköä $ +19,90 klo Animafest

Verihiutaleet häät - 20 yksikköä $ +19,90 klo Animafest

Kortti Fun Facebook / Instagram / Revista Caras R $ 69,90 vuonna Elo7

Kortti Fun Facebook / Instagram / Revista Caras R $ 69,90 vuonna Elo7

Muistolaatta avioliiton R $ 13.00 Elo7

Muistolaatta avioliiton R $ 13.00 Elo7

Verihiutaleet Ballad - 9 yksiköitä R $ 14.90 Top Party

Verihiutaleet Ballad - 9 yksiköitä R $ 14.90 Top Party

Plakki Bar Tea - 16 yksikköä $ +68,00 vuonna Elo7

Plakki Bar Tea - 16 yksikköä $ +68,00 vuonna Elo7

Hauskaa verihiutaleita PVC - 5 yksikköä R $ +31,00 vuonna Elo7

Hauskaa verihiutaleita PVC - 5 yksikköä R $ +31,00 vuonna Elo7

Foca pieni plakin rakkaina R $ 2,99 vuonna Elo7

Foca pieni plakin rakkaina R $ 2,99 vuonna Elo7

hauskaa verihiutaleet R $ 1.50 Elo7

hauskaa verihiutaleet R $ 1.50 Elo7

hauskaa verihiutaleet Emoji R $ 1,45 Elo7

hauskaa verihiutaleet Emoji R $ 1,45 Elo7

Pikku Levyt Herra ja rouva Kit R $ 8.12 Magazine25

Pikku Levyt Herra ja rouva Kit R $ 8.12 Magazine25

osapuoli verihiutaleet innostaa sinua

Tutustu hauskaa kuvia puolueen verihiutaleiden ja inspiroitua valittaessa ja luoda omia.

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kuvat Woman vinkkejä | download

Kartonki levyt Party Hullut - 10 yksikköä R $ 9,98 Magazine25

Kartonki levyt Party Hullut - 10 yksikköä R $ 9,98 Magazine25

Hauskaa verihiutaleet 10 yksikköä $ 45,00 Elo7

Hauskaa verihiutaleet 10 yksikköä $ 45,00 Elo7

Verihiutaleet häät - 20 yksikköä $ +19,90 klo Animafest

Verihiutaleet häät - 20 yksikköä $ +19,90 klo Animafest

Kortti Fun Facebook / Instagram / Revista Caras R $ 69,90 vuonna Elo7

Kortti Fun Facebook / Instagram / Revista Caras R $ 69,90 vuonna Elo7

Muistolaatta avioliiton R $ 13.00 Elo7

Muistolaatta avioliiton R $ 13.00 Elo7

Verihiutaleet Ballad - 9 yksiköitä R $ 14.90 Top Party

Verihiutaleet Ballad - 9 yksiköitä R $ 14.90 Top Party

Plakki Bar Tea - 16 yksikköä $ +68,00 vuonna Elo7

Plakki Bar Tea - 16 yksikköä $ +68,00 vuonna Elo7

Hauskaa verihiutaleita PVC - 5 yksikköä R $ +31,00 vuonna Elo7

Hauskaa verihiutaleita PVC - 5 yksikköä R $ +31,00 vuonna Elo7

Foca pieni plakin rakkaina R $ 2,99 vuonna Elo7

Foca pieni plakin rakkaina R $ 2,99 vuonna Elo7

hauskaa verihiutaleet R $ 1.50 Elo7

hauskaa verihiutaleet R $ 1.50 Elo7

hauskaa verihiutaleet Emoji R $ 1,45 Elo7

hauskaa verihiutaleet Emoji R $ 1,45 Elo7

Pikku Levyt Herra ja rouva Kit R $ 8.12 Magazine25

Pikku Levyt Herra ja rouva Kit R $ 8.12 Magazine25

Kuva: Toisto / naimisiin ilman rahaa

Kuva: Toisto / naimisiin ilman rahaa

Kuva: Toisto / naimisiin ilman rahaa

Kuva: Toisto / naimisiin ilman rahaa

Kuva: toisto / Kiitos St. Anthony

Kuva: toisto / Kiitos St. Anthony

Kuva: toisto / Kiitos St. Anthony

Kuva: toisto / Kiitos St. Anthony

Kuva: toisto / Kiitos St. Anthony

Kuva: toisto / Kiitos St. Anthony

Kuva: toisto / Bridal Dressed

Kuva: toisto / Bridal Dressed

Kuva: Toisto / naimisiin ilman rahaa

Kuva: Toisto / naimisiin ilman rahaa

Valokuva: toisto /

Valokuva: toisto /

Kuva: toisto / Häät blogi

Kuva: toisto / Häät blogi

Kuva: toisto / Häät blogi

Kuva: toisto / Häät blogi

Kuva: toisto / Häät blogi

Kuva: toisto / Häät blogi

Kuva: toisto / Häät blogi

Kuva: toisto / Häät blogi

Kuva: toisto / Kiitos St. Anthony

Kuva: toisto / Kiitos St. Anthony

Kuva: toisto / Kiitos St. Anthony

Kuva: toisto / Kiitos St. Anthony

Kuva: toisto / Kiitos St. Anthony

Kuva: toisto / Kiitos St. Anthony