Ottaen tupakan haju ympäristöissä - Naiset vinkkejä

Savuke lähtee voimakas haju talossa, joka voi usein tuntua mahdottomalta poistaa sen. On kuitenkin olemassa joitakin temppuja, jotka voivat auttaa torjumaan paha haju tupakan ja anna hajuisia ja jäähdytetty talon. Tutustu kuusi tapaa ottaa ja piilottaa haju tupakansavun kotona ja autossa ja päästä eroon tästä ongelmasta jo.

1 - Avoimet ovet ja ikkunat

Jos ovet ja ikkunat auki eivät tarjoa turvallisuusriski kodin, pitää ne auki, kun joku tupakoi ja jättää ne auki niin paljon kuin mahdollista sen jälkeen, jotta raikas ilma pääsee virtaamaan läpi talon ja poistaa hajua savukkeen.

2 - Etikka

Etikka voidaan laitetaan pieniin ruukkuihin ja jaellaan huoneet talon jotka ovat savukkeiden haju.

Toinen tapa käyttää etikkaa poistaa tupakan hajua liota astianpesukone sieni etikka ja jätä se ympäristössä haluat. Muista, etikka on täydennettävä ajoittain, koska se kuivuu hitaasti.

Laittaa auton purkki etikalla ja pyyhe ja anna ikkunat autoon. Anna potin pyyhe yhden yön autossa ja aamulla auton on vailla savukkeen hajua.

Saada tupakan haju seinät, pyyhi etikalla. Tällöin saadaan etikkaa ja vettä, puoli ja puoli. Ajetaan liuos seinät liinalla ja pyyhi toinen puhtaalla liinalla.

3 - hajusteiden lamppu

Ping tippaa hajustetta lampun. Kun valo lampun ja se lämpenee, tuoksu hajuvettä leviää kaikkialla ympäristössä ja peittää haju savukkeen. Mutta ole varovainen, tippuu tipat eivät liioittele, ja tehdä se kylmä lamppu.

4 - Aktiivihiili

Lääkehiiltä on suuri voima raikastamiseen ympäristöissä. Laita pieni määrä kattiloita ja jakaa talon. Ole varovainen pitää ruukuissa poissa lasten ulottuvilta.

5 - Hiekka kissoille

Laittaa märkää hiekkaa tuhkakupit. Sammuttamaan savuke kissanhiekkaa, estät hajujen leviämisen. Hiekka on vaihdettava aina, kun se on likainen tarpeeksi, joten pidä silmällä.

6 - natriumbikarbonaatti

Levitä natriumbikarbonaattia matto. Tämä kärki toimii myös mattoja ja huonekaluja. Anna seistä objektia bikarbonaatti yön yli ja seuraavana päivänä puhdistusaine siirtyy pöly.

Noudattamalla joitakin tai kaikkia näitä vinkkejä, voit jättää kotiin jäähdytetty, hyvin maustettu ja jälkeäkään savukkeiden haju. Joten sinä ja kävijät arvostavat vieläkin enemmän aikaa sisätiloissa.