15 temppuja pitää talon aina siistinä

Kuva: Thinkstock

Organisaatio on hyvin paljon kyse tottumuksesta kuin mitään muuta. Mitään hyötyä menossa ulos aamuruuhkan leviää laukut, takit ja lasit kaikkialla ja toivon, että kaikki on kunnossa, kun palaat. Tekemällä tällainen asia, luodaan uusi (tarpeeton) tehtävä myöhemmin, kun voisi olla juuri viettänyt minutinhos laittaa asiat takaisin paikalleen ajallaan.

Käytännöllisyys on oltava avainsanan modernin naisen. ja järjestämään elämäsi on tärkeää pitää stressin pois ja nauttia aikaa älykkäämmin ja tuottavammin. Ajatellut sitä, arkkitehti ja henkilökohtainen järjestäjä Juliana Faria loi muutamia yksinkertaisia ​​ja käytännöllisiä vinkkejä jaettuna room. Huomaat, että aina kodin organisoitu ei tarvitse antaa paljon vaivaa. Lähtö:

huone

1. Älä levitä kaiken! Aina tallentaa asioita, kun olet valmis käyttämään niitä. Jos sinulla ei ole tapa, alulle kori sotku mihin on kaikki mitä ei ole aikaa pitää paikallaan. Mutta Juliana varoittaa, ei kannata jättää sotku kertyy! "Kun on aikaa, palauta se oikealle paikalleen."

2. Pysäytä luomalla laajennuksia kaapissa. Monet naiset ovat paha tapa hengailua vaatteita huonekaluja huoneen, palvelijoina, tuolit ja jopa juoksumatot tai paikallaan polkupyörää. Leikkaa että alkuunsa. Kun olet tehnyt sotku akkuja, löytävät paljon nopeammin mitä tarvitset.

3. järjestää vaatekaappi. Onko todella tarpeen laittaa vaatekaappi ja alas aina tulee pukeutua? Ei tietenkään. Juliana antaa hyvän vihje auttaa ylläpitämään mahdollisimman organisoitu ja toimiva kaappi, "Erilliset vaatteita luokittain." Vale liittyä puseron toppi, farkut farkut ja jopa jakaa vaatteita värin. Toinen vinkki on käyttää Vakuumipussit tallentaa takkinsa kesällä. "Tämä auttaa säästämään pala ei haju, lisäksi säästää tilaa", lisää henkilökohtainen järjestäjä.

huone

15 temppuja pitää talon aina siistinä

Kuva: Thinkstock

4. Vähemmän on enemmän! "Huone, jossa on vähemmän alttiina koristeet on helpompi pitää huone puhdas ja siisti," suosittelee Juliana. Valitse sormella erikoistyöt. Hyvä maku ja varastointi kiitos!

5. Erilliset aikakauslehtiä ja sanomalehtiä. Sohvapöytä ei tarvitse olla talletus rooleja. Osta lehtiteline tallentaa julkaisuihin kirjaudut jättäen ilmainen mobiili erikoistyöt, ehdottaa asiantuntija.

6. monikäyttöinen esineitä. Sijaan pelaa muutenkaan hyllyllä, ottaa viikonloppuna järjestää kirjoja kauneimmillaan. "Laita jalka, ja muut makuulla ja yrittää työskennellä väriero, korkeus ja rakenne kunkin kohteen niin, että siitä tulee mielenkiintoista silmään," suosittelee Juliana.

keittiö

15 temppuja pitää talon aina siistinä

Kuva: Thinkstock

7. Järjestäjät pystysuora. Lisäksi antaa enemmän modernin tuntuu ympäristöön, pystysuora järjestäjät auttaa paitsi jätä keittiön enemmän järjestetty, mutta myös mahdollistaa astiat saamasta kätensä aikaa kokata. Vierailla taloustavarat tallentaa ja valita eri malleja saatavilla, ruostumattomalta muovista.

8. Escondidinho ja toimiva. "Sisällä oven kaapit voidaan täyttää pieniä koukkuja, jotka toimivat roikkua näyttöjä, lusikat ja sakset toiminta" korostaa henkilökohtainen järjestäjä. Tauko, voit myös vapauttaa lisää tilaa laatikot. Hairgrips nämä ovat helposti löydettävissä supermarketeissa. Mieluummin versiot tarroja: ota liima painamalla muutaman sekunnin ja voila!

9. Standardointi ruukkuihin. Ei enää epämiellyttävää kuin avaa kaapin oven ja Yllätyt meren muoviruukut laskussa päähän. Tarpeeksi heittää siellä joka tapauksessa! "Laita kannet erotetaan koon ja tyypin koreihin. Tämä auttaa ajoissa löytää oikea kansi, "ehdottaa asiantuntija. Kärki on ostaa ruukkuihin kerralla, ylläpitää vakiokoko. On helpompi pitää sisäkkäin niin.

kylpyhuone

15 temppuja pitää talon aina siistinä

Kuva: Thinkstock

10. Bench ilmaiseksi! Mikään kerääntyä asioita kylpyhuoneessa. Juliana suosittelee, että laskuri pysyy mahdollisimman vapaata helpottaa puhdistusta jokapäiväistä. Hyvä idea on järjestää kylpyhuone kohteita muovi- tai akryyli koreja, joka ei tuhoa kosteuden kanssa.

11. Ulkona meikki! tehdä paikka ei ole kylpyhuone, saati lääkkeitä ja hajusteita. Vaarantamisen lisäksi tuotteiden laatua, kosteassa ympäristössä kannustaa kehittämään sienten, hälytys Juliana. Tallentaa jokaisen näistä kohteista niille varattuihin ruutuihin ja kuivempi ympäristöissä, kuten makuuhuoneen kaapissa tai pukeutuja.

12. Järjestele voiteet. "Käytä muovi koreja järjestää voiteet ja muut kosmetiikkatuotteet," ehdottaa Juliana. Yksi vaihtoehto on jakaa ne elimistöön; joten on helpompi löytää mitä tarvitset tarvitsematta ottaa mitä on edessä jokaisella käyttökerralla kermaa.

Takapihoille ja parvekkeet

15 temppuja pitää talon aina siistinä

Kuva: Thinkstock

13. Nauti näkymistä! Jos asut huoneistossa, tee parvekkeella mukava paikka ja muutamia asioita. "Voit laittaa lattialle muistuttava puinen kansi ja täyttää alueen valkoiset kivet. Tuoli ja kaunis maljakko kasveja ovat erinomainen tapa nauttia ympäristöön ", sanoo asiantuntijaorganisaatio.

14. Lyhyt ilma. Kodeissa, pienet telakat voi toimia sekä jatkeeksi palvelualueen kuin virkistysalue, sanoo Juliana. Asenna vedettävä clotheslines joten voit muuttaa toimintoja mukavin ympäristö sillä hetkellä. Loppujen lopuksi on kuumin juttu nauttia aamukahvia tai sunnuntailounaasta ulkona?

15. dumpsters järjestyksessä. Juliana suosittelee dumpsters tullut naamioitu aina kun mahdollista, mutta vielä tärkeämpää on se, että ne ovat aina puhtaina. Peitä ne hyvin, käytä aina roskapussit ja pese ne viikoittain vedellä ja joidenkin puhdistusainetta.