Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Kaukana maaliin maalaus talo on näyte persoonallisuuden sen asukkaiden ja täydentää huoneisiinsa ja saattavat vaihdella niiden toiminnallisuuden ja määrittää koristelutyyli että kummankin osapuolen pitäisi saada. Ensinnäkin on kuitenkin mielenkiintoista aloittaa prosessi valita kanssa molempiin tahoihin: värit sisustus ovat riippumattomia eivätkä välttämättä vastaa rakennuksen julkisivuun.

Tästä, ensimmäinen askel on miettiä näkyvyyttä huoneen toiselle, jotta värit kunkin eivät ole ristiriidassa keskenään. On myös tärkeää pitää mielessä, joiden pinnoille saavat kukin mustetta, se häiritsee viimeistely valitaan kullekin alueelle.

Kun kyseessä on huoneympäristö varsinkin, on edullista myös tarkkailla valaistusta, koska sävyt saattaa näyttää erilaiselta kuin niiden muunnelmat tai liian tumma paikalleen yhdistelmä hämärässä ja tummia värejä, esimerkiksi

Kaikki nämä tekijät Yhteenvetona ihmisen värinhavaitsemiserot, joka tekee jokainen huone olisi yhdistettävä tuntemuksia, jotka välittävät ääniä. Siksi on syytä tutkia, lukemalla siitä tai luottaa apua arkkitehti tai sisustusarkkitehti, kun kaikki, on tärkeää välttää virheitä, jotka voivat vaarantaa käytettävyyttä tiloihin.

"Kaikkein voimakkain ja erottuvat värit ovat yleensä merkitty pisteet yhden seinän tai joitakin esineitä, koska jos käytetään liioiteltua, voi jopa aiheuttaa väsymystä ja ärsytystä," kertoo sisustusarkkitehti Luciana Vilanova, Aracaju.

Lue myös: Miten maalata seinät: käytännön opas ja helppo seurata

Niin monia yksityiskohtia, joita on noudatettava, se on aivan normaalia, että värien valinta aiheuttaa epäilyksiä, mutta huomiota näihin kysymyksiin ja muutamia vinkkejä voi auttaa sinua on enemmän kodikas, kaunis ja toimiva koti.

värikkäämpiä

Toisto / Tate A. Hilliard

Toisto / Tate A. Hilliard

Kohta otettava huomioon ennen muste valinta rakennuksen julkisivu on naapurustossa. On toivottavaa, että talosi menestyä ja soittaa enemmän huomiota kuin muut kadun? Vai onko parempi pitää matalaa profiilia ja naamiointi joukossa naapurit?

Suositeltavin ammatilliset väri ovat myös kaikkein klassinen, mikä estää työn maalaat julkisivujen seurata trendejä; Siksi neutraalimpi ja vaaleat värit päätyä edullinen harmaan sävyjä, beige, sininen ja vihreä.

Paras tapa valita mieleisesi asetus on paletti yhdistelmiä - yksivärinen tai - jotka voivat auttaa korostamaan arkkitehtonisia yksityiskohtia tai pisteiden portti, aita, ovet ja ikkunat.

Kuvat Woman VihjeitäKuvat Woman Vihjeitä

Vasemmalta oikealle: Fractal Coral, Suvinil Valkosuklaa, Sherwin Williams White Pinaatti ja Lukscolor Bahama. Kuvat Woman Vihjeitä

Siitä, että alue, joka edellyttää sää, on edullista, että maali on akryyli, koska se on helpompi puhdistaa. Mukaan Luciana suunnittelija, yleisimmin käytetty ulkopinnat on satiini, mutta on myös matta ja semigloss vaihtoehtoja. Jo arkkitehti ja konsultti Graziella Aguiar Master Rakennuspalvelu ja uudistuksia, São Paulo, kertoo materiaali Coral tuotemerkki, Total Premium akryyli + tyyppi.

Lue myös: seinäkankaan: miksi kannattaa panostaa tämän pinnoitteen

väritys huoneet

Kuva: toisto / Dana Rosene Sisätilat

Kuva: toisto / Dana Rosene Sisätilat

Ennen kuin alkaa etsiä ihanteellinen värin huoneisiin kotiisi, on tärkeää määritellä mahdollisia käyttötarkoituksia jokaiselle. For olohuone, esimerkiksi voi olla toivottavaa luoda lähestyy sää- ja jättää mukava vierailuja, kuten ruokasali, ympäristö voi olla joko kehittyneempiä kuin rentoutumista. Tietenkin neutraalit jäävät selvästi kaikissa näissä tilanteissa, mutta valitse vahvempi värit voi antaa hieman enemmän persoonallisuutta huoneisiin.

maan sävyt ovat tervetulleita välittämiseen tunteita isäntänä ja henkilökohtainen yhteys, ja stimuloiva keskustelut. On myös mielenkiintoista täydentää sisustuselementtejä tai jopa yksittäinen Peredo joissakin enemmän kirkkaat värit, kuten punainen, joka aiheuttaa levottomuutta, keltainen, joka tarjoaa tunteet onnen, tai oranssi, joka sujuvoittaa ympäristöön.

Pieniin tiloihin, on tärkeää valita vaaleampaa, jotka eivät kanna yhtä paljon tilaa ja antaa vaikutelman avaruutta. Vastaan, tummempi sävyt näyttävät vähentävän paikallista ja voi tehdä hieman rasittava oleskelua.

Kuvat Woman VihjeitäKuvat Woman Vihjeitä

Vasemmalta oikealle: Suvinil Pepita Vismutti, Sherwin Williams Everyday White, Nude ja Lukscolor Coral Malva Gray. Kuvat Woman Vihjeitä

Tyyppi suositeltavin viimeistelyyn huonetta, mukaan Graziella Aguiar arkkitehti, on satiini tai silkki Touch, Suvinil tuotemerkki.

väritys toimistot

Kuva: toisto / John TeSelle

Kuva: toisto / John TeSelle

Jos jokin huoneet talon on varattu tietyn toimiston, on normaalia, että tärkein tavoite on löytää keskittymistä ja saavuttaa tuottavuus ympäristössä. Tässä tapauksessa on tarkoituksenmukaisempaa valita selvemmät värejä, jotka eivät ole häiritseviä tai aiheuttaa levottomuutta. Tässä nimenomaisessa tapauksessa, valaistus on erittäin tärkeä, joten älä valita mitään väri tummuu alueella.

Lue myös: 20 yksinkertaisia ​​temppuja muuttaa kotisi sisustukseen

Viileitä värejä ovat erittäin tervetulleita toimistoissa. Sävyt vihreät ovat tuoreita ja rentouttava, auttaa pitämään painopiste; sininen, päinvastoin, eivät ole hyviä vaihtoehtoja stimuloiva unen; jo lilaa ja laventeli ovat suuria inspiraatiota ja mielikuvitusta, ja on siksi hyvä liittolaisia ​​työskenteleville luomiseen.

Kuvat Woman VihjeitäKuvat Woman Vihjeitä

Vasemmalta oikealle: Lukscolor Vihreä vesi, vihreä Surf Suvinil, Sherwin Williams ja Enchant Koralliametisti Rain. Kuvat Woman Vihjeitä

Toimistoihin, tyypin suositeltavin viimeistely on myös satiini tai silkki Touch, Suvinil, varsinkin jos huoneessa on yleisön tai on suuri liikenteen ihmisiä.

väritys 4th

Kuva: toisto / Greg Riegler

Kuva: toisto / Greg Riegler

Koska se on intiimimpi huone, huoneet, henkilökohtaisen maun usein päätyvät puhuvat kovempaa. Jotta tämä olisi ympäristössä, joka on edistettävä rentoutumista ja unta, on tärkeää pyrkiä lähteä kirkkaampia värejä tai esineet maalaus yksityiskohtia kauempana silmiin.

Lisäksi sinisen sävyt, jotka ovat hyvin virkistävä ympäristöön ja kannustaa uni, muut vaaleampaa sopivat huoneita, kuten valkoista, joka välittää rauhaa; tai persikka, osoittaa herkkyyttä.

Kuvat Woman VihjeitäKuvat Woman Vihjeitä

Vasemmalta oikealle: Coral White virkistävä, jäätävät Suvinil, Lukscolor Sephiros, Sherwin Williams Sleepy Blue. Kuvat Woman Vihjeitä

Lisäksi satiinipinnoite Graziella suosittelemia suunnittelija Luciana Vilanova lisäksi, että PVA lateksi tai maali, ovat saatavissa ainoastaan ​​matta tyypistä, soveltuvat kuiville alueille eivätkä vaadi jatkuvaa huoltoa.

väritys kylpyhuoneet

Kuva: toisto / Hanson yleisurakat

Kuva: toisto / Hanson yleisurakat

Tärkein vaikutelma, että kylpyhuoneen on läpäistävä siivouksen. Vaikka valkoinen ja luonnonvalkoinen sävyt ovat tähän tarkoitukseen edullisin tänään ovat myös tervetulleita vaaleita värejä, jotka välittävät tunteen tuoreuden, kuten vihreä, joka liittyy luontoon.

Kuvat Woman VihjeitäKuvat Woman Vihjeitä

Vasemmalta oikealle: Coral Pearl Drop, Lukscolor Ivory, Suvinil Sambaqui ja Sherwin Williams White Mint. Kuvat Woman Vihjeitä

Tämän huoneen Graziella osoittaa, että epoksimaaleja käytetään vesipohjaisia, kuten linja kylpyhuoneet ja keittiöt, Suvinil.

väritys keittiöt

Kuva: toisto / Angela Dechard Suunnittelu

Kuva: toisto / Angela Dechard Suunnittelu

Yleensä keittiö on osa talon merkitty kokoontumiset, joko perheen lounaan tai iltapäivällä kahvit ihmisten läheisin. Lisääkin tämä tunnelma, on mielenkiintoista, että huoneessa on iloisempi ja kirkkaita värejä, se voi olla, että maalaus on luonnonvalkoinen ääniä, suositusten Graziella, ja vain rytmittävät elävämpiä muunnelmia, kuten yhdistämällä punainen ja keltainen, joka stimuloi näläntunteen.

Kuvat Woman VihjeitäKuvat Woman Vihjeitä

Vasemmalta oikealle: Lukscolor Most Serene, Suvinil Sveitsin Alpit, Sherwin Williams Ibis White ja Coral White muisti. Kuvat Woman Vihjeitä

Kuten kylpyhuoneissa, se on ihanteellinen, että muste käytetään vettä epoksi, kuten linja kylpyhuoneen ja keittiön, Suvinil.

Brands perinteisen musteiden ja laadukas

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Brasilian markkinoilla on useita hyviä mustemerkit, joka takaa innovaatio, hyvä hinta ja kuluttajien turvallisuuden. Tehdä oikean valinnan, Luciana Vilanova selittää, että on tärkeää etsiä materiaaleja, jotka on hyvä väri kattavuus. Joukossa tuotemerkkejä mainitsemien ammattilaiset, ovat:

  • Suvinil: perustettiin 1960-luvun alussa, Suvinil on johtava kotimaan markkinoilla vuodesta 80-luvulla oman omaisuuden Vilanova on kyky muokata värejä, joka mahdollistaa enemmän luovuutta ja huolta kuluttajien terveyden koostumuksessa musteet.
  • Coral: toiminut vuodesta 1954, brändi Coral on täydellisin värivalikoima Brasilian, joissa on enemmän kuin kaksi tuhatta tonnia.
  • Lukscolor: jälkeen vuoden käytön alalla autojen maalit, The Lukscolor käynnisti koristeellinen linja 1980-luvun lopulla Luciana Vilanova kertoo, että brändi on vakiinnuttaa parhaat arvo markkinoilla, ja on tunnettu sen täydellinen kattavuus .
  • Sherwin Williams: Olemassa olevat vuodesta 1870 lähtien, Sherwin Williams on yksi tunnetuimmista maalibrändien maailmanlaajuisesti. Brasiliassa, joka on toiminut jo yli 60 vuotta, se on viittaus erinomaisesta kattavuus.

On syytä muistaa kuitenkin, että riippumatta käytettävän musteen, on tärkeää, että pinta on hyvin valmistautunut "koska se ei auta mitään ostaa paras tuote, jos seinä on sitoutunut puutteita", painottaa Luciana.

Inspiraatioita värien kotiisi

On monia mahdollisuuksia tehdä kaunis ja mukava koti lisäämällä väriä. Seuraavat asiantuntijoiden ohjauksessa, ensimmäinen askel ennen harja voi olla inspiraatiota, yksinkertainen tehtävä, ja se voi saada muutamalla klikkauksella. Check out valikoima kuvia eri väriä jokaiseen huoneeseen!

Kuva: toisto / Sheila Rich Sisätilat

Kuva: toisto / Sheila Rich Sisätilat

Kuva: toisto / Tim Barber aluetunnus Architecture & Sisustussuunnittelu

Kuva: toisto / Tim Barber aluetunnus Arkkitehtuuri & Sisustussuunnittelu

Kuva: toisto / CapeRace kulttuuriseikkailuja

Kuva: toisto / CapeRace kulttuuriseikkailuja

Kuva: toisto / thirdstone

Kuva: toisto / thirdstone

Valokuva: Toista / Jason Jones

Valokuva: Toista / Jason Jones

Kuva: toisto / Muse Sisätilat

Kuva: toisto / Muse Sisätilat

Kuva: toisto / Oakley Home Builders

Kuva: toisto / Oakley Home Builders

Kuva: toisto / Sutro Arkkitehdit

Kuva: toisto / Sutro Arkkitehdit

Kuva: toisto / Charmean Neithart Inteiors

Kuva: toisto / Charmean Neithart Inteiors

Kuva: toisto / S. B. pitkä Interiors

Kuva: toisto / S. B. pitkä Interiors

Kuva: Toisto / Jan Skacelik

Kuva: Toisto / Jan Skacelik

Kuva: toisto / West Chin Arkkitehdit ja sisustussuunnittelijat

Kuva: toisto / West Chin Arkkitehdit & sisustussuunnittelijat