Kuten pesu värillinen vaatteita menettämättä väriä - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Niistä rutiini kotityöt, pesu vaatteita ei kuulu eniten arvostamia, kuin se liittyy paljon aikaa ja työtä, koska erottaminen, pre-pesu, pesu, linkous ja kuivaus vaatteita.

Kiitos saatavilla olevaan tekniikkaan (elävät pesukone!), Tänään työ on hieman helpompaa. Edelleen, oikea erottaminen vaatteita ja esipesuosaan prosessi on kriittisen tärkeää säilyttää kestävyyden ja väri vaatteita.

Tarkista hoito - erottamisesta ja kuivaus - sinun pitäisi olla aikaa pestä värillisiä vaatteita.

Miten erottaa vaatteita

Ensimmäinen asia tehdä ennen pesua vaatteiden on erottaa toisistaan ​​värin. Mukaan henkilökohtainen järjestäjä Adriani Gonçalves erottaminen on tehtävä seuraavasti: "vaaleat värit (valkoinen, beige, harmaa), tummat värit (musta, tummansininen) ja väli värit (punainen, oranssi)." On välttämätöntä pestä kullekin ryhmälle erikseen.

On myös välttämätöntä erottaa arat, kuten alusvaatteet, viskoosi, neuleet, villaa, silkkiä, kirjailtuja kankaita ja pitsi. Mukaan Adriani, prosessi kehruukoneen pilaa kuidut joidenkin kudosten, ja on suositeltavaa, että osat on pestävä käsin.

Jos on hyvin likainen, likainen tai savea kappaletta, erottaminen olisi myös, kuten tässä tapauksessa, on tarpeen, että ne ovat enemmän kastike aikakone.

Miten pestä vaatteet: askel askeleelta

Seuraa ohjeita pestä värillinen kappaletta ja estää täplät ja väri hiipuu prosessissa.

1. Esipesu

Kuten pesu värillinen vaatteita menettämättä väriä - Naiset vinkkejäKuten pesu värillinen vaatteita menettämättä väriä - Naiset vinkkejä

Kun pyykki on hyvin likainen tai värjättyä, se on ihanteellinen suorittaa esipesu käsin. On tärkeää huomata, että pesukone on ylimääräinen pestä vaatteita, mutta sillä ei ole kykyä ottaa kaikki lika. Näin ollen, esipesuosaan prosessi on niin tärkeä.

Mukavuussyistä, ennen kuin laitat vaatteet koneeseen, tutkia yksitellen tarkastamalla seuraavat erät:

 • Ottaa tahrat ja poistaa karkean lian kanssa kookos saippualla, neutraali tai pre-pesuainetta ennen saattamista työkappaleen koneeseen;
 • Jos pyykki on hyvin likainen, liota 30 minuuttia tai enemmän;
 • Sulje vetoketjut, napit ja kiinnitä koukut pilaantumisen estämiseksi muihin osiin;
 • Sitoa johdot ja hihnat ei tiukka;
 • Tutkia kaikki taskut ja poista kaikki ovat niiden sisällä;
 • Avaa paidan hihat.

2. Pesu ja sentrifugoimalla

Kuten pesu värillinen vaatteita menettämättä väriä - Naiset vinkkejäKuten pesu värillinen vaatteita menettämättä väriä - Naiset vinkkejä

Jälkeen suorittaa esipesu, laittaa vaatteita koneen noudattaen sen ylärajaa. Niin että pyykki pestään hyvin, ne tarvitsevat tilaa liikkua. Joten älä täytä pesukoneen.

Jälkeen, että se on aika säätää veden taso koneen tilavuuden mukaan pyykkiä. Tämä taso vaihtelee kunkin pesukone. Kun laite alkaa toimia, palata nähdä, jos veden määrä on riittävä. Jos vaatteet eivät ole veden peitossa, nostaa.

Toinen kärki on liuottaa saippuajauheen veteen ennen koneen tahrojen välttämiseksi vaatteisiin.

3. Kuivaus

Kuten pesu värillinen vaatteita menettämättä väriä - Naiset vinkkejäKuten pesu värillinen vaatteita menettämättä väriä - Naiset vinkkejä

Ripusta vaatteet linjan ja antaa tilaa niiden välillä siten, että tuuli voi kiertää helposti. Adriani oppaita laajentaa ja tumma vaatteita nurinpäin, aina varjossa. Paidat ja puserot on laajennettava, edullisesti ripustimet.

Jos omistat kuivausrumpu kotona, se helpottaa työtä, mutta tarkista nukkasihti puhdistusta. Muista myös olla liikaa määrää vaatteiden sisälle.

8 vinkkejä ei haalistu ja ylimääräisiä varovainen vaatteita

 1. Säilyttämiseksi väri vaatteita lisätä puoli kupillinen etikkaa tai viisi ruokalusikallista suolaa kunkin pesun. Mukaan Adriani, tämä menettely antaa värin kestävyys, kuten suola ja etikka ovat vahvistamisesta aineita;
 2. Huuhteluaine tulisi laimentaa vedellä, onko kone on erillinen säiliöstä tähän. Ylimäärä huuhteluaine aiheuttaa täplät ja este aluslevyn;
 3. Lisää puoli kuppi kotitalouksien ammoniakkia pesuveteen auttaa vaalea vaatetus;
 4. Tapauksessa tummahiekkainen vaatteita ja käännä vaate nurinpäin ennen pesua auttaa estämään haalistumista;
 5. Tapauksissa herkkä vaatteita voidaan käyttää polyesteriä laukkuja ja ne suojaavat vaatteet. Tässä tapauksessa on vain vaatteita, jotka voidaan pestä koneella, mutta tarvitsevat suojaa. Kärki Adriani Gonçalves henkilökohtainen järjestäjä, on käyttää tyynyliinoja käytetty kääntää toimivat samalla tavalla suojaavan laukut;
 6. Tahrojen poisto on suositeltavaa käyttää ainoastaan ​​ei-kloorivalkaisuainetta-pohjainen ja happi;
 7. Ihmisille allergisia huuhteluaine hajuvettä, etikalla on hyvä korvike;
 8. Voit varmistaa, että irtonainen maali väri seuraavia koekappaleen: kostuta osan takana värillinen osa ja sitten laittaa kuivaan ja valkoinen päälle. Kulkevat kuuma rauta yli liinalla. "Jos kangas tulee täplikäs, tämä osoittaa, että kangas irtonainen maali ja työkappaleen tulisi pestä erillään muista," opettaa Adriani.

Jos sinulla on lisää ehdotuksia hoidossa Erotuksen esipesuosaan, pesu, linkous ja vaatteiden osuus kanssamme tilaa kommentteja.