Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Monet naiset ovat jo kokeneet tämän tilanteen: ne eivät kuitenkaan vaatteita, ja yli ostaa vaatteita silloin, kun ne täytyy valita jotain kulumista, nousee aina, että tunne "Minulla ei ole mitään kulumista."

Tämä ei kuitenkaan tapahdu puutteessa vaatteita, mutta puutteessa harkintavaltaa hankkijalle: muutama vaatteita koordinoidaan keskenään, joskus yhdistää vain yksi toinen pala vaatekaappi, joka tekee asetukset vähenevät, vaikka suuri kappalemäärä.

Käsittelemään tällaisia ​​ongelmia, käsite Capsule Vaatekaappi syntynyt - "kapseli vaatekaappi". Mukaan Veruska Olivieri imagokonsultti ja tyyliä, tämä käsite määriteltiin ensimmäisen Susie Faux, 70- ja "se oli kokoelma perus- ja ajaton kappaletta, jotka yhdistettynä asemalla osia, anna henkilö aina hyvin pukeutunut ja nykyinen (esimerkki tämäntyyppisestä vaatteet on klassinen valkoinen paita painikkeet)".

Kuitenkin konsultti sanoo myös, että "se oli vain vuonna 1985, että konseptia suosituksi, kun amerikkalainen suunnittelija Donna Karan lanseerasi kokoelma seitsemän kappaletta, jotka täydentävät ja käytännössä käsite."

Käytännössä tämä käsite on aiheuttanut useita projekteja (kuten Project 333, jossa ehdotetaan asennuksen 33 kappaletta vaatekaappi käytetä 3 kk - kausi, jolloin päivittyy lopussa tuolloin) ja sovituksia (olemassa versioita, jotka ryhmä 24-50 kpl - joista jälkimmäinen määrä riittäisi yhden vuoden!).

Lue myös: 5 "maaginen" kappaletta luoda näyttää kiitettävä

Luomaan toimivan vaatekaappi kapseli

Lisäksi edellä mainittu käsite, muut vähemmän radikaaleja muutoksia ehdottaa uutta pienempi kapseleiden sisällä vaatekaappi, mukaan tilaa, jossa omistajan (tai omistajan) liikkuu yli vaatekaappi. Esimerkiksi:

 • AN Executive vaatekaappi on oltava paljon vaatteita töihin, mutta ehkä ei niin paljon "jäädä kotiin." Mutta hän ehkä uskaltaa kentällä tai extreme-urheilun, jos mahdollista. Meillä on nyt kaksi kapselia.
 • Opettaja pienten lasten tarvitse vaatekaappi, jossa otetaan huomioon, että se tarvitsee taivuttaa ja kyykistyä usein, mutta hän voi halutessaan mennä balladeja viikonloppuisin, niin myös sinun kapseli päällysteen tätä näkökohtaa.
 • Kotiäiti tuskin tarvitsevat ammattimaista vaatteita, mutta se voi olla henkilö, joka osallistuu monia sosiaalisia tapahtumia, niin, että vaatekaappi tarvitsee hyvän määrän pitovaatteille.

Joten jokainen vaatekaappi tulisi mukaisesti persoonallisuutta henkilö, joka käyttää sitä, ja se on paljon helpompi käsitellä sitä, jos palaset koordinoida. Muuten, on suositeltavaa, että kukin pala vaatekaappi sopii jonnekin kahdesta viiteen muut osat, jolloin saadaan hyvä koostumuksia (mitä enemmän yhdistettävissä osien, sitä parempi).

Vaatteita, jotka vastaavat vain yksi toinen, tai vain kenkäparin eivät ole monipuolisia ja tulee lopulta kuollut paino vaatekaappi, koska juuri kyllästy aina toistuu sama yhdistelmä.

Vaatekaappini ei koordinoida. Mitä tehdä?

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Mukaan Veruska, on koordinoitu vaatekaappi on edullinen sinulle "ei tarvitse ajatella aamulla mitä käyttää töihin. Et saa sitä tunne, ei vaatteita kulumista, joka johtaa näihin heräteostoksia ... koska loppujen 'En tarvitse toisen puvun, kun minulla on niin paljon muita vastaavalla tavalla toimiva.' "

Muuntamaan vaatekaappi, ensimmäinen asia mitä tarvitaan on aikaa. Eräänä päivänä, ainakin. Sinun täytyy tyhjentää vaatekaappi ja analysoida pala palalta. Jos osa on liian vanha, heitä se pois. Jos ei enää sovi tai ei sovi enemmän tyyliisi lahjoittaa tai myydä. Sieltä voi toimia vain, mikä palvelee, valitukset ja on hyvässä kunnossa.

Lue myös: 10 vaatteita, jotka voivat olla kuluneet aikana ja raskauden jälkeen

Tästä voit seurata vinkkejä antamaa 8 Veruska konsultti:

 1. "Erillinen kapseli vaatekaappi kuin elämäntapa, eli työ, leikki, puolue, klubi, jne"
 2. "Määrää kappaletta, jotka ovat kukin kapseli vaatekaappi, mukaan lukien lisävarusteet."
 3. "Aloita pohjasta. Yksityiskohta, leningit pidetään pohjassa. " Tili on yleensä viisi topit (puserot, paita, takki, villatakit yms) kunkin pohja (housut, shortsit, hame, mekko, haalarit, jne)
 4. "Ajattele, että jokainen pala pitäisi tuottaa vähintään kolme erilaista tilannetta: työ, vapaa-aika ja sunnuntailounas esimerkiksi" mukaan tiloja, jotka kaikille osallistujille.
 5. "Aseta värit ja niiden yhdistelmät. Yhteensovittaminen hyvin kontrastivärillä (oranssi ja sininen) välittää enemmän epävirallisia viestejä, lähempänä värejä tai vähemmän kontrasti (valkoinen tai beige ja sinisiä sävyjä) lähettävät viestin enemmän muodollisuus. "
 6. "Vihje: Käytä neutraaleja värejä ja kirkkaat värit kummallakin koordinoinnista hame esimerkiksi siten treenaat kaikki kuvat haluat työskennellä."
 7. "Ryhmä vaatteita ja asusteita pitäisi työskennellä yhdessä."
 8. "Erillinen kamera tai puhelin! Ammu koordinointi! Helpottaa ja ei laittaa sinut tarvitsematta erottaa vaatekaappi. "

Yksityiskohta, johon se pitäisi olla tietoinen siitä, että jos olet koota kapselin koko vuoden, vaatteita "jäädä kotiin", pyjamat ja liikuntavaatteet ei lasketa. Vain harkita näitä vaatteita, jos haluat mini kapselia jokaisesta hetkestä elämäsi: työ, kävely, balladi, kuntosali, jne.

Inspiroidu ja luo kapseli

Seuraavat näet minimalistinen kapseli, eli vain välttämättömään osat, mutta hyvin koordinoitu palvelemaan koko vuoden:

Kuvat Woman Vihjeitä

Kuvat Woman Vihjeitä

Niille innoittamana muuttaa tapaa järjestät vaatekaappi, on monia esimerkkejä Internetissä inspiraatiota, erityisesti Pinterest ja voi tästä alustalla, löytyy mistä avainsanan "kapseli vaatekaappi".

Entä nauttia muutos kauden ja yrittää soveltaa tätä kaavaa vaatekaappi?

Lue myös: 12 kappaletta, että jokainen nainen on vaatekaappi