Askel-askeleelta miten maalata seiniä - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Kotisi tarvitsee makeover, mutta budjetti ei salli suuria muutoksia. Päätät niin että maalaus seinät voi ratkaista ongelman ja antaa hänelle uuden ilmeen.

Kuitenkin vararahasto eivät salli palkata ammatillinen maalari, joten voit ratkaista venture ulos ja haasteena maalaus seinät kotiisi. Mutta miten tämä tehokkaasti? Tarkistaa joitakin vihjeitä, joiden avulla maalata seinät kodin huoletta.

1 - Puhdista seinä

Ensimmäinen vaihe on puhdista seinä, joka vastaanottaa mustetta. Tämän, käytä sientä kostutettu liuoksella, jossa oli vettä ja astianpesuainetta. Hiero seinään sienellä pyyhkimällä.

2 - Liitä alue, joka vastaanottaa mustetta

Käytä maalarinteippiä suojaamaan alueita, jotka eivät saa mustetta, kuten sokkelit, kipsi listat ja ovien verhoiluun. Liimaa nauha ulkoreunasta näillä alueilla, ja varmista, että nauhan pää on liimattu täsmälleen kokouksessa seinään suojelualue.

3 - Levitä pohjamaali

Aluke on erityinen muste, joka valmistelee pinta musteen vastaanottamiseksi. Tuote mahdollistaa paremman musteen adheesio pintaan maalin kasvaa kestävyyttä ja antaa lisäsuojaa maalattu materiaalia.

Soveltaa sitä, kaada se astiaan, liota maalaustela alukkeessa, liukuva rulla edestakaisin poistaa kaikki ylimääräinen ja estää tippumista.

Varmista, että rulla on täysin peitetty pohjamaali ja soveltaa sitä osa seinää, joka kulkee rullan ylös ja alas kunnes leike kokonaan peitetty tuotteen.

Jatkaa, kunnes koko seinä on peitetty Alukkeen tuote hakemasta uutta tarpeen. Vihje: Noudata valmistajan ohjeita, jotka on painettu tölkki tuotteen, koska kuivumisaika.

4 - Paint reunat

Aloita soveltamalla maalata reunat ja suojeltuja alueita maalarinteipillä. Kasta pienellä harjalla maali, joka kattaa noin kolmanneksen harjakset.

Levitä maali aina siihen suuntaan, joka kulkee nauhan seinään, joka kattaa noin seitsemän senttimetrin maalattu seinä. Jatka kunnes seuraava pinta suojelualueille maalataan.

5 - Aloita maalaus muodossa "w"

Osoittautuu mustetta säiliöön, dip maalaustela maali ja poistaa ylimäärä. Dia kierukkaseinämä muodostaen "W", poikkeamatta telan pintaan. Toista, joten vastaisella tavalla, taaksepäin, joka kattaa tiloja vielä maalata vasta osa seinää peittyy kokonaan. Jatkuu, kunnes seinämä on peitetty maalilla ja kasta rulla maali uudelleen tarvittaessa.

6 - Poista maalarinteippi ja anna maalin kuivua

Poista liimattu teippi, kun maali on vielä tuore, välttää poistamalla maali on kuivunut. Odota riittävästi aikaa kunnes maali kuivuu täysin.

Muista aina suojata itsesi ja esineiden ja pintojen ympärille vastaan ​​mustetta, joka voi tippua tai laskea. Toinen ehdotus on oltava hyvin varovainen, kun käytät portaita ja kiivetä esineiden kiivetä ja saada maali korkein osiin. Jokainen hoito on välttämätöntä halutun tuloksen saavuttamiseksi ilman ongelmia.