Vinkkejä päästä eroon torakoita - Naiset vihjeitä halpa Ne ovat yleinen tuholaisen kaupungeissa. Lämpiminä vuodenaikoina, niiden ulkonäkö on lähes väistämätöntä. Siksi sinun täytyy ottaa joitakin varotoimia, jotta näitä tuholaisia ​​hallitsevat kotiin.

Ja ehkäistään torakka tartuntoja

Yksi tärkeimmistä toimista, jotka olisi toteutettava estävät torakat ovat houkutelleet kotiisi Se on pitää kaikki tiiviisti suljettuna. Ruoka ruukkuihin tai muovipusseihin on täysin tiivis, laukkuja ja potit roskakoriin liikaa. Pese pentue talon kahden viikon välein tai tarpeen mukaan.

Lisäksi on tärkeää jättää kaiken aina puhtaana. tähteet, ruoka hyvässä kunnossa ja myös rappeutunut houkutella erittäin halpa ja pitäisi koskaan hajallaan keittiön tai ympäri taloa. Aterian jälkeen, poista kaikki jäänne ruokaa kattiloita pestä ja tallentaa elintarvikkeen nauttimista myöhemmin purkit jääkaapissa.

Aina tarkistaa ympäri ja alle liesi keittämisen jälkeen ja sulkea jääkaapin varmistaa, että ei ole bittiä ruokaa tai nestettä, joka voi houkutella torakat lattialle. Puhdista myös jäteveden ruutuun ja rasvaa 15 päivän välein ja keittiö viemäriin, kylpyhuone ja pesula-alueen viikoittain.

etsiä mahdollisia paikkoja, joissa torakoita voi tulla ja munia, kuten pahvilaatikoita, halkeamia ja kaapit kulmat. Jos mahdollista, tiivistää nämä paikat silikonilla ja aina pitää viemärit suljettu estävät ulkonäkö torakat.

Miten torjua torakoita

Jos kaikesta huolimatta varotoimenpiteistä halpa silti infesting kotiisi, sinun täytyy ryhtyä muihin toimenpiteisiin poistaakseen näitä tuholaisia. Yksi vaihtoehto on laittaa hyönteismyrkkyjen ansoja paikoissa altis ulkonäön torakoita. halpa syötti Ne tulevat geeli ja kontti geeli syötti sisälle sijoitetaan kulmiin, kaappien alla liesi ja muissa paikoissa, joissa he voivat mennä.

Jos hyönteismyrkyt eivät ratkaise ongelmaa ja torakat edelleen kävellä kotiin ja sinun omaisuuttasi, sinun pitäisi tarkistaa, jos ne eivät ole lähtöisin rakennuksessa, jossa asut, naapurin talon tai kadulle viemäriin. Jos ne ovat vastuussa tartuntoja, sinun on ehkä palkata tuholaistorjunnan.