Kuva: Thinkstock

Kuva: Thinkstock

Hyvä yöunet riippuu monista tekijöistä: hiljaisuus, lämpötila, taso rentoutumista, muiden tekijöiden ohella. Tärkeä tekijä, joka myös vaikuttaa suoraan unen laatua on, jos nukut, paitsi levyn ja pehmeyttä tyyny, mutta myös hygienia sängyn.

Siellä on yleensä suurempi huolenaihe tyynyt, lakanat ja peitot, on osia enemmän yhteyttä yössä. Kuitenkin patja on tärkeä osa pitkän, hiljainen yö ja huoli häntä on ratkaisevaa.

Patjat ovat vastuussa mahtuu koko kehon, ja siksi on valittava mukaan tekijöiden, kuten kehon rakenne ja paino. Lisäksi voidaan varmistaa unen laatua, osa on aina oltava puhdas ja ilmava.

Mukaan Personal Järjestäjä Adriani Gonçalves ja kestävyyden lisäämiseksi, puhtaus on tärkeää patjat kohdistuu nesteitä, pöly, hiki, joka voi aiheuttaa ihon allergiat tai hengitysvaikeuksia. Clear patja tuntuu vaikea idea? Noudata seuraavia vihjeitä ja varmistaa hyvä yöunet.

Miten puhdas patja askel askeleelta

Kuva: Thinkstock

Kuva: Thinkstock

Puhdistus patja on tärkeää kaikille, mutta allergikoille sen pitäisi olla vieläkin voimakkaampi ja varovainen. "Siivooja tulee käyttää kaksi tai kolme kertaa viikossa, koska se poistaa pölyn ja punkit," osoittaa ammattilainen joku kärsii hengitysongelmia.

Lue myös: Miten puhdistaa ikkunoiden ja lasi: vinkkejä ja niksejä täydellinen puhdistus

Näin viikkosiivous menettely verhoiltu:

  1. Aloita ottamalla peitto ja vuodevaatteet asettaa. Varmistaa täydellinen puhdistus, ottaa pesuun osat ja kuivaa hyvin ilmastoidussa tilassa, edullisesti osuu auringon.
  2. Patjan, kärki on investoida hyvä pölynimuri. Laite on hyvä poistaa pölyn jopa mutkissa, että ja -mopit eivät saavuta tarkasti. Kuljeta puhtaampaa patjassa, erityisesti kulmissa ja saumat. Tapauksissa silmuja patja, imuroi kukin sauma.
  3. Eliminoinnin jälkeen epäpuhtaudet on aika hakea tuotteen takaamiseksi puhdistus- ja päästä eroon punkit. Ihanteellinen on käyttää tiettyä tuotetta verhoiluun, koska ne on tehty pinnan kosketukseen ihon ja jotka eivät aiheuta vahinkoa. Tahrat, kärki on vetoa tuotteita, jotka perustuvat entsyymeihin, jotka 'tauko' rakenteen päällä, koska ne sulavat.

Valinta tuotetta voidaan käyttää myös riippuu tahra ja lian patja. Opi alla miten käsitellä kutakin.

Tahrojen ja hajut: helppo seurata ideoita

Kuva: Thinkstock

Kuva: Thinkstock

veritahra

Veri on sellainen hyvin vaikea tahra poistaa kokonaan. Kuitenkin, seoksella, jossa on pala leivinjauhetta ja kaksi kylmää vettä on hyvä vaihtoehto vähentää sitä huomattavasti. Levitä tahra ja jätä se 30 minuuttia. Poista ylimääräinen bikarbonaatti kostealla liinalla ja paina kuiva pyyhe kosteuden poistamiseksi.

Toinen vaihtoehto on vetyperoksidi 10 tilavuutta. Levitä värjätään alue ja anna kupla. Mennä poistamalla ylimääräinen selkeä, puhtaalla liinalla.

Keittiö pesuaine on myös hyvä liittolainen. Sekoita yksi ruokalusikallinen tuotteen kaksi kupillista vettä ja soveltaa alueelle, pesee hammasharjalla käyttämättä.

Lue myös: Miten puhdas sohvalla: käytännöllisiä neuvoja perusteellinen puhdistus

Jos tahra ei häviä, kokeile liha tenderizer. Asiantuntijana varmistaa, että se pystyy hajottamaan proteiineja veressä. Laita 1 rkl lihaa tenderizer keittoa kaksi kylmää vettä tl, taikinaksi ja otettava käyttöön, jätä se 1 tunti, sitten imevät kostealla liinalla kylmällä vedellä ja kuivaa.

Viini tahra tai värillinen juomien

Alkoholi on hyvä liittolainen niitä tilanteita varten. Se tekee tahra häviää. Hieroa värjätään alue kastetulla kankaalla tuotteen kanssa sekoitetaan veteen yhtä suureen osaan. Toinen ratkaisu on sijoittaa sitrustuotteita tai etikkaa, samaa menettelyä noudattaen.

tuntematon tahrat

Jotkut läikkiä tietämättä alkuperästä niistä. Tällaisissa tapauksissa, ammatti ehdottaa ruiskutetaan osa pesuainetta tai etikkaa ja kaksi kylmää vettä, jolloin se voi toimia 10 minuuttia ja sitten kuivaamalla.

Toinen ongelma, joka estää yösi on esiintyminen löyhkä, varsinkin kun se tulee savukkeiden ja virtsaa. Lisäksi lakanat ja peitot pesu, onneksi on olemassa tekniikoita estää hajujen pääsyn patja. Katso alla.

savukkeiden Haju

Tupakoitsijoille, on tärkeää, että pesu vuodevaatteet on jaksottaista. Tämä auttaa kertyä hajua näytelmässä ja estää haju tunkeutuu patja. Jos haju jo patja, Adriani osoittaa sekoittamalla 1 tl nestemäistä pesuainetta keitto ja kaksi kuppia kylmää vettä, jota sovelletaan kaikkialla patja kunnes se on täysin imeytynyt, sitten kuivaamalla. "Sen sijaan pesuainetta, voit käyttää alkoholia etikan on hyvä poistaa hajuja", hän lisää.

Lue myös: Siivous Vinkkejä ja organisointi talon allergikoille

virtsan haju

Niille, joilla on lapsia kotona, usein ongelmana on virtsa patja. Kun tietoinen siitä, absorboivat neste kuivalla liinalla. Sitten dump arvoinen määrä ruokasoodaa ja jätä se yhdessä yössä, hengitys aamulla.

Toinen vaihtoehto, mukaan henkilökohtainen järjestäjä, on ruiskuttaa seos yhtä toimenpiteitä etikkaa ja kuumaa vettä. Parhaan mahdollisen tuloksen, ehdotus on käyttää molempia tekniikoita.

6 Tärkeitä vihjeitä kannattaa harkita

Kuva: Thinkstock

Kuva: Thinkstock

Lisäksi on olemassa nopeita vinkkejä, että mukaan asiantuntija-apua pitää patjan puhtaana ja ilmava pidempään. Katso alla:

  1. Käännä patja säännöllisesti. Tämä mahdollistaa molemmilta puolilta tuuletetaan sama;
  2. Aina kun mahdollista avata ikkuna ja anna auringon tinkiä patjan;
  3. Käytä aina kannen patja. Nykyään on olemassa jopa anti-allerginen. Adriani ehdottaa, että se täytyy pestä joka 15 päivä;
  4. Mahdollistavat patjan saa aurinkoa vähintään kerran viikossa;
  5. Jos tahra pyyhi välittömästi esiintymisen jälkeen;
  6. Älä liota patjan aika puhdistaa tai jätä se liian kosteaa. Vältät siis luomista sieniä.

Seuraa vihjeitä, pitää patjan mukana puhdistus- ja rikkoa huolta terveyttä ja hyvinvointia. Pitkä eloa patja ja niiden yöunet!

Lue myös: Miten puhdistaa verhot, kaihtimet ja mattojen